Подарунок Київстару

Я отримав ще один SMS від Kyivstar кілька днів тому. Ну, я швидко побігла, як кажуть, з 1 лютого відбувається повне щастя і за новими умовами тарифного плану (Я на контракті), ціни знижуються на 50% і благ бах. Я був здивований до себе, я думав, що вони говорили про акцію, але я думаю, що ми з'ясували його пізніше.
Сьогодні я читаю в новинах, які тарифи були зібрані практично на всіх пакетах. Я знову текстав. Відповідає:
Від 1.02. Нові умови тарифного плану: Ціни знижуються на 50% на 2-му та наступних смс/мм протягом дня. Абонемент 70 грн. Що таке, що комісія є тим самим (завдяки Богу). Ні, я не думаю, що вона болить унцію. Я не чекав демоції. Ось чому я не прочитав її дуже уважно. Але слово! Здається, що я купив цей пакет чисто через підключення SMS. Я сидю там весь день довга і надсилання шифрування до центру. Як красиво виділитися! І в сенсі - як якщо секретар, отримувати роботу, то в першу точку і з капсом буде вказувати: "Я знаю, як зробити дивовижний чай". Або є оголошення на шині: "Для другого і наступного "дощів" під час дня знижка - 50%." Добре, що це свого роду.
Дякую, доброчинці.