Cannes Festival 2012 знаходиться в повному гойдалці, і знаменитості продовжують радувати нас своїм зовнішнім виглядом на червоному килимі заходу. Третій день кінофоруму був прем'єр-фестивалем для трьох фільмів – драма Маттео Гаррона «Реальти», реставрація легендарного фільму Сергія Лео «Од час в Америці» та третьої частини анімаційного фільму «Мадагаскар». Давайте подивимося, які костюми обрали для цього часу.
Naomi Watts дійсно радує мене з її нарядом - прикраса сукні фантастично. Як я розумію, це перо у вигляді квітів, одночасно дуже ніжний і оригінальний декор. Я не знаю, що я ніколи не бачив нічого, як Маршеса, хоча їхні наряди завжди виходять з конкуренції.
р.
Сальма Хайк продемонстрував дуже гарний вигляд в сукні Gucci. Як ми знаємо, Gucci є синонімом сексуальності, тому в нарядах цього модного будинку просто неможливо виглядати спокусливо. Я дуже люблю сукню - силует, пишні летючі спідниці і блискучі намистини, але не потрібно було приваблювати груди до підборіддя, ми вже знаємо, що бюст Salma за мільйон доларів.
Gemma Arterton в сукні Gucci, виготовлений для замовлення (як ви можете побачити, немає іншого). Вбрання в стилі Старого Голлівуду виглядає як робота мистецтва - друк паєток виглядає дуже ефектно, до того ж він витягає силует і робить фігуру більш струнким.
Jane Fonda, як завжди, зверху. Я люблю, що актриса не боїться вибирати сміливі наряди (це час це шімінг вишневий плаття Роберто Каваллі), але в той же час в модерації відкриває своє тіло. Звичайно, з такою цифрою ви не можете бути сором'язливими, але не забудьте про вік Джейн, і вона повинна бути проведена з гідністю.
р.
Ще один вентилятор Gucci, Jennifer Connelly. Надзвичайно простий плаття без фріролів, проте, виглядає дуже чітким і елегантним. Я радий, що Джен не зносив намисто, але використовується інші аксесуари – масивний золотий браслет і помада вишня, які ідеально вписуються в образ.
Jessica Chastain в Giorgio Armani. Сукня виглядає дуже ніжним, чистим і навіть невинним. Я не великий вентилятор твердого корсетного бодісу (і нагадуємо мене про броню або кулястійкий жилет), але мені подобається цей наряд - очевидно, я просто не можу протистояти шаровану льотну спідницю (мі слабкість) і світлий світок без якого наряд буде виглядати незакінчений.
Якщо наряд Джессіка виглядає жіночним і ніжним, наряд Джеда Рожевийетт-Smith виглядає вульгар і дешево (соррі, Ганні Версаце). Ідея металевого ріма на кризі здається цікавим для мене, але диким помаранчевим кольором з натяком на етнічність і тонкою напівпрозорою тканиною виглядає непривабливо.
Цього разу сукні Gucci були чітко на користь відомих дівчат. Російський супермодель Natasha Poli також з'явився на червоному килимі в туалеті цього модного будинку (хоча це натуральне - Paulie має контракт з Gucci). Неймовірне плаття, виготовлене з важкого оксамитового сати ідеально на моделі, а глибока декольте, розріз шипшини та художня принт в новому трактуванні, виконаному наташі секс бомбою. Не дивлячись на те, що з усіма цими «повідними» деталями і яскравими макіяжами очей, образ моделі не виглядає на всіх, але досить богемний. Зверніть увагу на сережки з емеральдів і діамантів різних кольорів.
Не дивно красива дівчина Petra Nemkov, ймовірно, не знає багато про заслуги її красива фігура, інакше вона не буде вибирати таку сумку плаття. Я не люблю наряд чеської моделі – замість того, щоб бути красивим срібним кольором, він сірий, фініш виглядає дивним і, знову, він сидить на малюнку просто хрустким.
Петра з морським пеннем, з яким вона розводять до того, щоб уві сні.
Я ніколи не втомився помилуватися красою юної акторки Bella Heathcote - дівчина має такі правильні риси обличчя і досконала шкіра, вона виглядає як порцелянова лялька. Збалансувати свій солодкий зовнішній вигляд, Белла вибрала чорною сукню Gucci з екзотичним золотом принтом, який одночасно виглядає красиво, чарівно і таємничою (пристойно Bella все ще вражає плівкою «Глоомі тіні»). Незважаючи на те, що фільм не вдалося в офісі коробки, Bella не має наміру мити з ним - її образ невірно.
Крім зірок шоу-бізнесу на червоному килимі також з'явилася людина роялої крові, онука Грейс Келлі, Шарлотта Касірагі. Принци одягалися в красиву темно-зелену сукню Gucci, прикрашену романтичними фріролами. Весь образ Шарлотта було розслабленим і легким, а зачіска світлових хвиль на одному плечі чудово доповнить його.
І останню дівчину на честь її присутності на Каннському кінофестивалі актриса Паз-Вегаса. Поява іспанської краси була дуже ефектною - в такому одязі немає іншого способу. Сукня з колекції Stéphane Rolland couture виглядала приголомшливою: насичений декор у вигляді цікавих вирізів, спідниці з драматичним перо-сливом і жорстким золотом поясом на талії був компенсований стриманим чорним і білим діапазоном. Дуже оригінальний і водночас чудовий наряд!