Новини у фотографіях

18/05/2012 _ Новини

У Греції відбулася урочиста передача Олімпійського полум’я з Афін до Лондона. Спеціально для цього заходу організатори 2012 ігор назвали символом Англії - футболістом Девідом Бекхемом, який взяв факел з вогнем на рідну країну на площині. Нагадуємо, що цього року ювілейні літні Олімпійські ігри відбудеться в Англії.

Традиційний трав'яний відпочинок в Мексиці був відзначений важливою подією для мешканців цих місць. Надії, що після грудня 2012 року відбудеться нова епоха, а не кінець світу, пророковані племенами мая.

р.

Висловлений постріл був спійманий фотографом: жінка йде в минуле передмістя поліції розшуки в Болівії.

Кінофестиваль Cannes знаходиться в повній мірі, а гості, які прилітають до Франції, не залишаючись байдужими своїх почуттів, фотографують всю навколишню красу, зірки і себе. По-справжньому історичний захід - кінофестиваль, і навіть ювілей.

Не тільки є пожежами, що обертаються в північній Арізоні, але речі не так спокійні в Колорадо. Вже кілька днів тому жителі Колорадо змушені евакуювати, так як диких пожеж вже близько до своїх будинків. Таким чином, як прогноз американських прогнозів, це не останні випадки пожеж, тому що цей літній аномально гаряча погода очікується, і ліси стануть своєрідним лімусовим тестом такої різкої зміни температури. Я сподіваюсь, що Росія уникає такої «теплової вибуху».

Гватемала: Хлопці дощу в макіяжі Р

І знову фото з Cannes фестиваль, який спалахує в усі останні новини. Спектори на набережній Croisette користуються свіжим повітрям і ще блискучою новизною плівки.

Десь в Burkina Faso, локальні переговори, щоб поділитися джерелом води. У степах вода дуже рідкісна, є більше і більше ваза, але коли люди потрапляють до води, це або ласощі або війни. Третя не дається, спрага така річ.

Дуже щаслива африканська родина позує фотографа. За останні чотири місяці догляд за Червоним Хрестом. Організація надає їм їжу та одяг.

Іспанські алерші готують до освіження тушки бука. Фото не для вегетаріанців.

19/05/2012 _ Новини

Вперше в історії завоював Ліга чемпіонів УЄФА. У фіналі команда, яка належить нашим співвітчизником Романа Абрамовича, грала з Баварським Мюнхеном і перемогла її в серії післяматчових штрафів. Я щаслива для них, особливо з тих пір, поки немає багато старих гравців, які залишать команду дуже скоро.

У Баку відбулася урочиста церемонія відкриття 57-го конкурсу пісні Євробачення. У 2012 році Росія представить Бурановські бабусі, які ми зможемо дивитися 22 травня в першому півфіналі.

Російська хокею команда перемогла фінську збірну з рахунком 6: 2 і зламала в фінал, де її суперник був Slovak національної команди.

Шам'я і шампан, але є плоди. Найвідоміший випуск 2012 року з України Анастасія Феменко стала відома своєю нагодою на урочистому прогулянці до школи і вона була відразу запрошена на рекламу, але не рекламувати модний італійський одяг, але тільки електронне обладнання в інтернет-магазині, яке також добре для дівчини. Вона в чорному комплекті.

Російський тенісний програвач Maria Sharapova зробив його до фіналу римського турніру «Internazionali BNL d'Italia», де її опонент був китайський Лі На. Пройшовши вперед, я кажу, що остаточний матч, який відбувся сьогодні, був перерваний після трьох годин гри через дощ, але після закінчення гри Маша не залишав ніяких шансів.

Японка Тем Ватанабе в складі групи сходження на суботу вранці піднялася до вершини гори Еверест і стала найстарішим живим сходженням Чомолегом. Висота цієї гори становить 8848 метрів, тому для 73-річної жінки це значне досягнення.