Молоді та чорні очі

З’явився час, оскільки тут з’явилися повідомлення. Вони з'явилися занадто мало. Але любов до цього сайту зробило мене до струнких рядів авторів. Я повернувся не порожнього, але з рядом матеріалів про красу і сексуальність, що рідко робить списки модних журналів. Є ті, хто не як відомий як Bradley Cooper або Angelina Jolie. Тут будуть ті, які дійсно красиві, але не з'являються в перших лініях графіків секс-зірок. Почнемо, звичайно, з чоловіками.

Сексуальність у чоловіків, якщо вони неправильні, є непристойною рисою. Якщо жінка може носити макіяж поза визнанням, натягнувши на щільна спідня білизна або плаття від Herve Leger, то чоловіки повинні жити з якою природою присуджено. Деякі є unlucky ... Але чоловіка в питанні було більше щасливого. Звичайно, не всі згодні, що він сексуальний, тому що це просто мій погляд... і завтра, мабуть, інший актор, який я буду розглядати ходьбі сексу. Але навряд чи хтось буде сперечатися, що він дійсно красива і небезпечна привабливість. І це -- та-да-да-да-дам. Бен Барнес, жінки і джентльмен!

Що ви знаєте про нього, крім пари великих кіно? Він темний кінь.

Ось короткий dossier на це затишний хлопець.
Народився 20 серпня 1981 року, Лондон, Велика Британія.
Батьки: батько є психіатром, мати є шлюбним терапевтом.
Освіта: Кінгстонський університет, Англійська та драма, Бакалавр.
Висота: 185см
Колір очей: темно-коричневий
Музика: барабани, фортепіано, вокал.

Я не буду йти в біографія, тому що він нудний і повністю непотрібний. Давайте подивимося на фотографії і прочитайте котирування цього смішного і милого хлопця.

р.

Як називається наступний Орландо Блум:

Я не в цій лізі, але якщо ви дійсно повинні мітати мене, новий Orlando Bloom не гірший, ніж будь-який інший.

На відео для "Leading Me On" від Hyrise, в якому він sang:

Це було просто весело під час коледжу. Було весело, але не зараз.
(доб. )

Про визнання:

Ви будете дивувати, як іноді люди не бачать очевидних. Я був літати з Нью-Йорка до L.A., і єдиний фільм на літаку був Stardust. І в перші 10 хвилин кіно, це майже просто мене. Я думав, "Таке так гасіння, кожен буде дивитися на мене зараз." Немає! Так, можливо, ніхто не визнає мене після Каспійського.

р.

На шафі в "Принц Каспян":

Він був дивний, коли приніс мені сорочку і вона була як квіти. А мені подобається, "Ралі?" Квіти? Квіти на сорочку? Але я сказав: "Так, але потім ви отримаєте величезну броню з левом." Я думав, "Все право". Прохолодний. Ми гасимо.

р.

Про реакцію на плакати «Принц Казпян»:

Я не знаю, це змішане почуття. Більшість часу, це просто дивний. Більшість часу, це просто серреаль. Я маю на увазі, ви йдете або ви їдете в Sunset Boulevard і є ваша картина... розмір 15 історій. І це не реально. Це трохи ... соромно. Але в той же час, це плащ. Більшість вашого розуму думаю, що це дійсно класно, але інша частина мене йде через ... ви знаєте ... це груповий фільм, чому його не поставили на групові плакати? І я почав відчувати тиск, як я такий справжній герой. Це чудовий і страшний.

Як він сам Googled:

Чи можу я поспілкуватися? Hmm...yes, нещодавно. Я не схожа на це, я не люблю інтернет. Це погане місце для громадської особи. Про тебе, про твої дії. І кожен хоче критикувати. Я не затверджую його. Я ніколи не сказав в Інтернеті, що я думаю, що хтось інший працює. Ви повинні ігнорувати майже все добре і практично все погано. Будьте впевнені, що правда десь в середині. І це те, що я спробую зробити зараз.
р.

Якщо ви були кенгуру, що ви будете носити в сумці?

Ми зняли літописи Нарни: Зоря в Австралію, де побачили кенгуру. Здавалося б, їх молодий не дуже комфортний. Їх лапи клеїлися з мішка і їх голова не можна побачити. Я носила мій iPod там. Я слухав пучок "70-х-80-х панк прямо зараз.

У Доріані Сірі, багато історії базуються на вашому появі. Чи потрібна ваша самооцінка?

Не дуже. Я все ще побачила себе як худий, бліда хлопчика, наймолодший у своєму класі. Але я працюю над ним. Робота на худий організм. Я ніколи не пішов в тренажерний зал, перш ніж якщо це було потрібно для ролі. Але тепер мені подобається.
Це хороший, смішний хлопець, Ben Barnes. Особисто я сподіваюся, що кар’єра буде добре йти, бо він не має таланту.