П'ятий день 2012 Каннського кінофестивалю

П'ятий день Каннського кінофестивалю 2012 побачила своїх гостей в торренті. Тим не менш, прем'єра фільму німецьким кінорежисером Михайлом Ханеке «Амуром», а на червоному ковроліні, незважаючи на вітр і погану погоду, знаменитості співають у своїх дорогих діамантах і пуматичних суконь, богиня яких ще злегка вологі.

Черил Колл став зіркою. Посол краси L'Oreal Paris з'явився на червоному килимі Каннського фестивалю в створенні Stéphane Rolland Couture на другий рік поспіль і виглядає чудово. Незважаючи на те, що цей стиль сукні не виглядає оригінально (довга слива і пір'я явно на честь модних гостей Канн цього року), наряд Чері виглядає дуже ефектно. Я тільки розчарував, що lava-like, фітюрна обробка сукні втрачається на червоному килимі.

Дяне Кругер - це журі цього року і намагається бути якомога частіше з його зовнішнім виглядом на червоному килимі. Наступний вихід актриси був прикрашений красивим створенням Віденський Вествуд, в якому Діана нагадує срібло статуетки. Сукня сати, як якщо залити на заточену фігуру акторки, підкреслюючи красиву талію, а драпірії додано об'єм в потрібному місці.

р.

Плювати на пишних спідницях та інших атрибутах кульових суконь, супермодель Erin Wasson з'явився перед аудиторією в дуже легкий туалет від Antonio Berardi. Я дуже схожий на асиметричний розріз спідниці і червоною вишивкою, яка виготовляється з шкіри, до речі, є ідеальним вибором. У цьому наряді я зв'язую Erin з гламурною версією дівчинки хіппі. Все, що відсутній, це стрічка на лобі.

Phoebe Ціна знову. Я думаю, що не має сенс говорити про її зовнішній вигляд - все зрозуміло, але я хвилююсь про інше питання: що робити на фестивалі? Cheryl Cole може не мати ніяких спеціальних талантів, але принаймні вона виглядає красиво і суконь відповідно, але Phoebe не може похвалитися будь-яким іншим.

Нова подруга Бонда, Berenice Marlo в чорному вечірньому туалеті з V-подібним вирізом. Я не скажу, що я чую, що це плаття, але вона гарно сидить на 32-річній французьці, фокусуючись на найбільш привабливій частині тіла, що достатньо, щоб зробити її привабливим. Я також люблю ювелірні вироби і манікюр в сірих тонах.

Хоча я бачу Беренес вперше, здається мені, що її подруга Бонда буде sexier, ніж Ольга Куриленко.

Переможець двох премій на кінофестивалі Cannes 59-річної француженки Ізабелла Хупперт з'явився на червоному килимі, що супроводжується колегами в кінофільмі «Любов». Порівняно з іншими гостями, Ісабелле виглядає досить скромно в її бронзово-барвному одязі, але все ще спробували не втратити свій штамп, як вона накладає для фотографів і хвилюється любителям, що стоять в заливці дощу.

П'ятий день кінофоруму був відзначений не тільки показом фільму «Любов», а й прем'єр-прем'єром фільму «Конфесіони дитинства століття», в якому головні ролі грали Шарлотта Гайнбур, Лілі Коле і (на мій Бог!) колишнього дружця Кате Мос і Ами Winehouse Pete Doherty. Міс Гаїнсбург не відвідав фестиваль, але Лілія та Пете на честь прем'єра з присутністю.

Ми всі знаємо, що Лілія є своєрідною дівчиною, вона має дуже цікавий вигляд і ексцентричний стиль в одязі, тому її плаття на червоному килимі не здивувало мене. Неприємний шматок тканини насичений темно-синій з високою точністю від стегна. Цей крій відігравав жорстокий жарт з Ms. Cole, показує всі присутні не дуже красиві темні колготки і нижню білизну. Це, звичайно, не глобальна катастрофа, але такі інциденти запам'ятовують протягом тривалого часу на подіях масштабу Канн.