Cannes Кінофестиваль 2012

Прем'єра фільму «Ви нічого не бачили» стала подією шостого дня кінофестивалю. Директором фільму був 89-річний Альейн Рен (можно реалізувати, що в такому просунутому віці люди все ще здатні створювати), але на червоному килимі він дав шлях молодим - променистим гостям кінофестивалю. Пізніше, після прем'єри, багата і знаменита, зібрана на ярмарок Gucci і Vanity Fair в лобі готелю du Cap. Але все в порядку.

Актриса, яка обов'язково прокинулася після прем'єри наступної частини Бонда, є Беренес Марло в сукні Емілі Пуччі. Наряд виглядає яскраво і ефектно, але я трохи розчарувався вибором акторки. По-перше, я не схожа на тканину - нагадує мене з іржі фольги. Але більшість всього, я не схожа на вставку мережива на грудях - вибивається з загального ансамблю. Краще без неї:

Келлі Брук в асиметричній сріблястій сукні, що об'єднує тисячі раціонів. Я не маю особливих зусиль для цієї акторки/моделі, але я дуже люблю її образ на червоному килимі. Дуже красива обробка сукні (від центру вона нагадувала мене про те, що потрібно. Я також радий, що Келлі не затягував на своїх видатних частинах тіла, так як багато жінок, які виробляються. Келлі має красиву фігуру - вона не худий, але вона не має жирних складок, але гігантський розмір автобусів і баттів іноді лягла мені.

р.

Чарівна жінка Karol Buquet на 54 виглядає дуже гідно і знає, що мінімалізм завжди в vogue. Довга чорна сукня з апетитною кольоровою зоною прикрашена тільки затяжними вставками на талії і довгими сережками з великими каменями. Прості і смачні.

362670Р

Китаянка актриса Li Bingbing (має нічого робити з вболівальником - просто однакове ім'я) в сукні цікавого синього і зеленого кольору від Gucci. Я люблю Gucci, але ця сукня розчарувала мене. Шкіряні колодки на плечі красиво виглядають тільки на ближньому огляді, від центру вони виглядають як дивний недбалий комір.

А тепер про спільну партію Gucci і Vanity Fair журнал. Здавалося б, це не така офіційна подія, як прохід на червоному килимі, але деякі жінки виглядають дуже, дуже шикарно. Наприклад, наш співвітчизник Наташа Полі. Я ще не можу забувати зелену сукню від Gucci, в якій модель shone на третій день кінофестивалю, але цей наряд також виглядає дуже ефектно. Це ще раз Gucci, і плаття просто прекрасно сидить на Наталі. Хоча це навіть про наряд - просто подивіться на цю позу кота і впевнений погляд!

Кінофестиваль Беренес Бейо в чорному шифону напівпрозору сукню. Гарний наряд, і я люблю гарячий ремінь з зеленими каменями, але я віддаю перевагу сукні, щоб сидіти на фігурі актриса трохи туго, так що він просто повісить неглибоко.

Наомі Ватти в 20-х роках плаття. Я не знаю про вас, і я не мав часу набридла марабу пера на створення дизайнерів, тому я люблю цей милий наряд. Я не можу сказати те ж саме про зачіску актора.

Блискучий, буквально, актриса Jennifer Connelly і Salma Hayek. На Jen є скороченою комбінезон, тушкована з темно-зеленими сейетами: простий крій, але дуже інтенсивна обробка - божественний баланс. І на Сальмі, підкреслюючи її фігуру, сукню б'юстого кольору з об'ємною обробкою на грудях і талії. Якщо мова йде про розпад. Сукня, ймовірно, має вбудований корсет і вона збереже нас від такого інциденту, але Салма дуже подарує природа для такого наряду.

р.

І останнє, але не найгірше, Gemma Arterton, звичайно, на Gucci. Порівняно з іншими гостями партії, актриса виглядає дуже спокійно в її купальнику з жовтими ірисами, але я, ймовірно, схожий на її образ більше інших.