П'ятий день кінофестивалю 2012

Тим часом прем'єри фільмів конкурсної програми Cannes 2012 – нескінченна серія. Цього разу гості привертали червоному ковроліну з нагоди скринінгу фільму «Лі Даніельс». Головні ролі в фільмі виступали Джон Кузак, Зак Ефрон і Ніколь Кідман, зовнішній вигляд якого на прем'єрі викликало великий резонанс. Кожен бажаючий побачив, що акторка Оскара-виграна зноситься до ковроліну. Модні критики очікували побачити її на Chanel, але їхні очікування не зустрілися.

Ніколь Кідман з'явився перед об'єктивами папарази на Ланвіні. Делікатна рожева шифонова сукня, виготовлена спеціально для фестивалю, прикрашена оригінальною стрічкою шіммерних кристалів з замком-карбіном. Цікавий вибір, це не так? В цілому я дуже люблю ці сукні - в той же час дуже простий, але зі скручуванням. Красивий образ.

Nicole з чоловіком Keith Urban.

Анна Делло Руссо в Альберто Фертті. Ми бачили щось схоже на Lana Del Rey на відкритті кінофестивалю, але в білому кольорі я люблю цю сукню набагато більше – це дуже освіжаючі. Однак свіжість не врятує весь образ Анни, адже незалежно від того, що ви зносите, стара жінка погане все. І плаття чудовий!

На червоному ковроліні Heidi Klum вперше в цьому році з'явився ковролін. Модель була одягнена маршеса перлово-кольорова сукня і ви знаєте, що я просто в дикому банях. Приголомшлива обробка, і ці візерунки, які виписують хвилі з бісеру на тканині ... Це божественний! Я люблю тебе, Георгіна Чапман!

Maisie Grey - це неординарна дівчина, тому я не знаю, як її оцінити. Але слухаючи з точки зору розумної людини, її образ неодмінно не супер. Плаття, хоча класична, просто протипоказана для такої фігури, і ці "боротькі" вілі ... Зазвичай це можна побачити в модному шоу (дизайнери, як прикрасити обличчя моделей з чимось схожим на це), але на червоному килимі Каннського фестивалю не є варіантом.