Перші поцілунки зірок

Джастін Бібер зробив '' на 11

"О, мій перший поцілунок... Я був 11 років в часі. Я був друзям з дівчиною в той час, і на холодний сніговий день, ми грали поза і ми були дуже холодними. Ми заближилися один до одного і зробив його... Її ніс був холодним і губами були як холодні, як шахта. Ми поцікавили і відреагують один від одного, розмазують. Так, мій перший поцілунок був дуже розумний!
Перші поцілунки зірок

Jessica alba перший kissed як a дорослих в вік 7. Я поцікавив його для самопізнання: він обіцяє, що він взяв мене до команди баскетболу.
Перші поцілунки зірок

Hugh Jackman перший поцілунок, коли він був дев'яти. "Я пам'ятаю мій перший поцілунок добре. Її назва була Sarah Dowsett і я дійсно сподобалося її. Я поцікав її і сказав її я любила її. Вона сказала, що вона любила мене занадто. Я ніколи не забуває цього моменту. . . ?
197563

Charlize Theron дав її перший поцілунок для хлопчика з її школа на 13. «Дуже брекети і не був найпопулярнішим хлопцям в школі, але я мальовувався йому. Я пам'ятаю дивитися П'ятниця 13-го і погойда з страхом. Коли це сталося. На жаль, ми не мали досвіду в таких випадках.
Перші поцілунки зірок

Diane Kruger поцілунав хлопця вперше в 13. «Я був три роки старшого мене. Коли ми поцілунали, я був так страшний я почав уникати цього хлопця.
Перші поцілунки зірок

Ашлі Сімпсон зробив його на 14. Після поцілунки я побіг в концертному автобусі з палінням обличчям і всім відразу знав, що сталося мені. «Я, дівчина, що ви зробили?» вона жартувала, і я був так ембаррасований.
Перші поцілунки зірок

Перший поцілунок Reese Witherspoon був у віці 10. Ім'я хлопчика був Грахам і я був в любові з ним. Тоді він зламав серце, кажучи, він не хотів мене. Натюрморт.
Перші поцілунки зірок

Brooklyn Decker не схожий на її перший поцілунок. Я був 12 років, його ім'я був Дерек, і він дролював на губах.
Перші поцілунки зірок

Leighton Meester вперше поцілунав на 16. «Я в супроводі однокласника і я був нервом, відчуваю, що щось відбулося. Коли він поцікав мене, я побіг, горіння з шамою.
Перші поцілунки зірок доб.

Перший поцілунок Крістіана Бале під куполом цирку, з акробатною дівчиною ім. Берта. Я був сім і використовував, щоб повісити на цирку, тому що моя мама працювала там. Берта привернула увагу до мене і взяла ініціативу в руки.
Перші поцілунки зірок