Етерна де Грисогоно

Ця партія чекала від відкриття 65-го кінофестивалю Cannes! Де Grisogono Party, яка щорічно проводиться президентом ювелірного дому Fawaz Gruoso, є одним з найпрестижніших зіркових партій в Каннах. Вечірка славиться двома речами - красиві жінки і розкішні прикраси. І це на фестивалі Cote d'Azur.

Ірина Шайк, як обличчя де Грисогоно, мала виглядати сліпуча... і вона досягла успіху. Вона сором'язлива буквально і фігурно, в срібній сукні з золотою обробкою на декольте. Я не скажу, що вона застрягла свою фантазію - ми побачили наряди і цікавіше, але в цілому образ був успішним. Я також дійсно, дуже подобається сандалі.

Ще одна модель Ana Bestris Barros (взагалі, моделі цієї партії завжди повний - Groosi любить їх дуже багато). Прекрасний стиль сукні - вид з спини просто чудовий, але я б виконав наряд в більш насиченому або навіть яскравому кольорі, проте такий сіро-блакитний відтінок також не банальний і сережки Ана ідеально підходить для нього.

Габаритний зображення

Сестри Хілтон просто не змогли пропустити події, тому що діаманти були їх любов з дитинства. Париж був в довгий одноповерховий мережива плаття, з високим вирізом, і Nikki віддали перевагу невеликій чорної сукні з шкіри, з цікавими рукавами і мережива вставки на грудях. Я люблю образ Парижа - вишуканий і жіночний (хоча муфта явно велика і груба для такої сукні), а плаття Nikia виглядає безтурботно виконаний і навіть дешево, хоча стиль для шкіри міні дуже цікавий.

Р

Габаритний зображення

Ісабелл Фонтан, який незабаром стане дружиною Роан Марлі (сон Боба), вибрав чорні мереживні сукні в стилі русалка для вечірки. Я дуже люблю сукні цього стилю, хоча вони можуть створювати труднощі при ходьбі, і, на мій погляд, наряд Ісабелла виглядає дуже гідно. Однак, я відчайдушно хочу, щоб мати шийку дівчини не з чорної, але з зелених або блакитних каменів – тони до зчеплення або кольору очей відповідно.

Ще одна модель, але в цей раз, Івана Трампа. Ця жінка явно переоцінила себе, тому що інакше вона не зносила схожу сукню, яка зробила її фігурний прямокутник. Крім того, ця сукня явно не її вік, а велика кількість кольорів в ювелірних прикрасах, а сама прикраса виглядає дорого, але без смаку.

Габаритний зображення

Кращий образ вечора від Heidi Klum в Роберто Cavalli. Фініш сукні трохи схожа на змійну шкіру, але моя увага привертала шкіряні ремені на спині з легким покриттям БДСМ. На мій погляд, сукня повністю відображає небанальний стиль Гейді, і смарагдові і аметистські прикраси розбавляли колір трохи (хоча я відмовляється від браслета метелика, але це, ймовірно, договірна річ, оскільки метелики є останньої колекції de Grisogono).

Milla Jovovich в сукні в вінтажному стилі від Prada. Я люблю образ, в першу чергу через красиву стилізацію – всі деталі (орнаменти, взуття, зачіска) поєднуються і створюють прекрасний ансамбль. Сукня теж виглядає чудово - Я навіть не ембаррасував тим, що вона сидить на млині кілька пухирців, ніж потрібно.

Мілла та її колеги – актриса Rose McGowan та модель Лілі Дональдсон.

Партія коханець Тара Вимкнено в дивному чорному і золоті сукні. Наряд, дійсно, виглядає смішно через високу черепаху і довгі рукави. Що таке? Я не розумію.

Р

Келлі Бруке виглядає дуже оригінально проти задньої частини всієї цієї блискучої божевільності в її червоному підлозі плаття, і я думаю, що образ вийшов просто чудово. Плаття чудово - Я люблю баск, відкриту спину, і виріз. Як виглядає так багато в одному наряді, але все чудово поєднує. Блискучі сандалі доповнені зображенням святковості, а зеленим зчепленням для рептилій - екзотичності.

Hofit Gollan (для тих, хто не знає, є модаTV ведучий) в повітряному фіолетово-блакитному одязі. Я думаю, що її образ слабкий для провідного модного каналу. Ні, ні, це не про плаття - це чудовий (oh, який колір!), але в аксесуарах. По-перше, я вважаю, що взуття на платформі категорично не підходять для цього наряду (навіть, якщо вони не особливо видимі, але мій гострий очей буде бачити все), на місці яких повинні бути найтонші сандалі. Друге - це те, що один з браслетів явно зайвий (з такою і такою кількістю ювелірних виробів). Останній, макіяж. Я думаю, що це трохи важко для цієї сукні.