Аура Діон

Марія Лука Джонсен (відомий як Aura Dion) є одним з найбільш неймовірних поп-спів. І є голос, і власний чіп і ударні костюми, перед якими фотографи замерзають. Аура зробила свій дебют в 2007 році, але це не до року, пізніше, що вона випустила альбом Columbia. Цей альбом продано 100 000 примірників по всьому світу. У Німеччині вирушила платина. У цьому ж році Діон запровадив премію Європейських прикордонників для міжнародного прориву.

Ця творча особистість народилася в Нью-Йорку. Але коріння Діона йдуть до Данії, Франції та Іспанії. Цей змішування генів був відображений як при появі Аури, так і в її роботі. Не можна назвати один, ні інший, неоднозначний і стандартний.

Марія Луїса почала грати музику дуже рано. На 8-му концерті подарував свій перший концерт. По-справжньому, тільки для батьків. Саме тоді її перша пісня була написана. Робота Діона була безперечно вплинула на її незвичайну біографія. Її батьки були хіппі і ковтати навколо Світового океану з нею, до тих пір, поки у віці 7 років вона була піднята на Борнхольмі. Навчався в школі. Вона пізніше переїжджає в Австралію, де вона прагнула натхнення від Аборігінів.

4 листопада 2011 року вийшов другий міжнародний альбом. У 2012 році вийшов другий з альбому – “Дружа”. Критика відзначають свій унікальний стиль виконання, її голос і мелодій. Костюми цибулі заслуговують особливу згадку.

р.

Не сумнівайтесь про свій талант як співак, композитор і композитор. У музиці Dion поєднує рядки, ударні інструменти і з елементом електронної і народної музики. Автор в повному розумінні слова Аура контролює всі аспекти роботи – від музики, костюмів, до фото та відеокліпів. І, звичайно, сприяє організації та слуханню концертів. Кожен з концертів – це невелика вистава, сучасна казка.

Габаритний зображення

«Я відчуваю себе більшого голого, коли я представлю свої пісні до суду, ніж коли я роздягнув на фото», - сказав він.

Я почав писати пісні, коли я був дитиною... Я дізнався про це на захоплюючу подорож, де я сьогодні. Я ніколи не втратив дитину. Моя музика - моя дитина - Я хочу бачити його, рости і розвиватися. Хочу зробити неможливим. До сніданку!

Габаритний зображення