Новини 25/05/2012

25/05/2012 _ Новини

Ціни випливають і люди, безумовно, незадоволені. Ще одним збільшенням вартості бензину не схожий на індійський і в Нью-Делі провів п'ять масових протестів. Проголосники не спали феєрію Президента Індії, який вперше в історії країни була жінка, але лялька з обличчям прем'єр-міністра Манмохана Сінгха.

Новини 25/05/2012

Нещодавно було успішно завершено перший рапс для приватного космічних апаратів Dragon, який означає Дракон англійською та Міжнародною космічною станцією.

Новини 25/05/2012 р.

Мексиканський вулкан під назвою Попокатпетль прокинув колонку золи на висоту декількох кілометрів. Видовище є приголомшливим, але це природне диво природно небезпечне.

Новини 25/05/2012 р.

Навіть невеликий зіткнення між армією і бойовиками загрожує смерть учасників одного або іншого табору. Вчорашні зіткнення між Лебанською армією та невідомими бойовиками заявили про життя двох людей, більше поранених.

Новини 25/05/2012

У п'ятницю на ніч визначили ще 10 учасників Євробачення, які досягали фіналу. Багато країн змагатимуться з нашими «Grandmothers» сьогодні, але головним конкурентом стане співак зі Швеції Лорен. Якщо ви вірите букмекерам, битва розгортається між Лореном і бордюрами Бурановського. Я думаю, що ми, ймовірно, буде вгорі десять, але, звичайно, не перший або другий, хоча удачі!

Новини 25/05/2012

Іспанські Майнінги є неякісними і тримають страйки знову в протесті на різкому зрізі в державних субсидіях. В цілому, в Іспанії, що в Індії зараз все дуже невибагливе.

Новини 25/05/2012

У зв’язку з технологічними роботами в рамках проекту «Енергетичний лев 2012» в рамках проекту «Енергетичний лев 2012». Дія відбувається на півдні Йорданії.

Новини 25/05/2012

Був масовий весілля в Індонезії. Так, є такі речі ...

Новини 25/05/2012

Сонячно-потужний літак, на мій погляд, не найуспішніший і безпечний варіант для рейсів, але експериментальний літак Solar Impulse вже почав свій міжконтинентальний рейс з Швейцарії в Марокко, тому залишається сказати, що частина слово до пілота: «Ні, ні перо!» До речі, жоден з попередників цього ексклюзивного літака зумів літати на борту пілота.

742289

26/05/2012 _ Новини

Російська Наталія Іщенко стала чемпіоном світу з синхронізованого плавання в сольних виставах 2012 року. Вона забив 97,810 точок, і її найближчий суперник, іспанська, виграв срібло - 95,900 точок.

Новини 25/05/2012

Премія Muz-TV втратила основні фаворити серед присутніх – Ксенія Собчак. Телеведучий отримав нагороду більше одного разу, але 1 червня, швидше за все, буде замінено Ольгою Шелестом або Лера Кудрявцевим, а її партнер Андрій Малахов, який сам відмовився від проведення заходу в солідарності, також буде замінено кимось. Керівництво телеканалу відмовив Собчаку, оскільки вона «заслужена» її ім'я за активною участю в травні протесту.

Новини 25/05/2012

Ще одна наречена на Голлівуді. Катерина Knightley займається її музикантом James Wrighton. Я!

Новини 25/05/2012

Дмитро Медведєв став головою Об’єднаної Російської партії. Продовжує існувати тандем з Путіним.

Новини 25/05/2012

В'ячеслав Малафеєв визнаний кращим воротаром Чемпіонату Європи 2012 року. Ігор Акінфеєв, який пропустив безліч матчів через травму, був «на борту» і досі невідомо, хто буде стояти в хвіртах російської національної команди на чемпіонаті Європи, які починаються дуже скоро в Польщі і Україні.

1515000 р.

Це сьогодні. Субота не так багато подій.