Бал амфар

Щорічний благодійний бал амфАР - це чергова подія кінофестивалю Cannes, яка є сором'язливою. Шампанське заливає річку, знамениті модниці демонструють кращі наряди з путури, а організатори заходу робили непристойні знаменитості на нитку. Але всі ці фінансові жертви йдуть на хороші причини, а саме, на користь досліджень СНІДу. Серед безлічі аукціонів, які були представлені в цьому році, були старовинні годинники Cartier (вони прийшли з масажем від Heidi Klum), продаються на 50 тис. євро, колекція шампанського Моєта 1911 на 150 тис., можливість знімати на сам Лагерфельд, рідкісні картини Марилін Монро і багато іншого.

р.

Nina Dobrev продовжує підкорювати червоний килим з прекрасними зображеннями, один з яких створюється Elie Saab плаття. Як завжди, я божевільний про насичений синій-пурпурний колір і я дійсно люблю стиль - відкриті плечі завжди виглядають сексуально. А шипшина вже стала головним модним трендом Каннів цього року.

Isabelle Fontana на Versace. Не дивно, що така популярна вулична мода м'ятного кольору ми не бачимо так часто на червоному килимі, але мені дуже подобається – дуже освіжаюче і виглядає літо. Що стосується самої сукні, я люблю стиль і прикраси у вигляді гілочок на ньому, але мені здається, що з пухким волоссям образ буде виглядати більш сексуально.

Зверніть увагу на сережки - ідеально підходить для сукні з шипками.

Sultry Італійська Bianca Balti обрано для амфАР, звичайно, Dolce & Gabbana. Сукня просто відмінна, до того ж вона оригінальна - ви не часто побачите вечірню сукню з мережива сірого кольору. Тільки "але" - ювелірні вироби. Я не схожа на поєднання великого намиста з великими сережками, тому я буду вибрати один.

Вибір Rose McGowan був очевидним - вона буде вибрати щось дуже сексуально, і що щось стало рожевим нарядом Atelier Versace. Красива сукня, шифон шарована слива виглядає казково чарівно, але що вона зробила до неї обличчя все ще ганить мене. Ви не можете отримати краси назад.

Париж Хілтон в білосніжному комплексному одязі з спокусливими проміжками з боків. Ви знаєте, що я отримую більше і більше в паризькій наряді. Ця сукня виглядає дуже цікаво, вона має все, але в той же час нічого зайвого. Тільки тут з прикрасами був невеликий інцидент - на більш детальному огляді зрозуміло, що намисто тут явно зайве.

Кароліна Куркова намагалася на ансамблю з Роберто Каваллі, одягнуті з голови до пальця на золото. Я люблю спосіб прозоре плаття розкриває найкрасивіші частини тіла Кароліну, але все ще залишається доречним для червоного килима.

Вдих свіжого повітря був привезений до червоного ковроліну французькою жінкою Berenice Bejo в сукні Giambattista Valli Couture. На мій погляд, це найкращий образ актриси, яку я коли-небудь бачив (особливо коли ви думаєте про свою модну муфту на Праді кілька днів тому). Я люблю оригінальний друк і цікава форма ліфи, але зчеплення у вигляді книги від відомого дизайнера Олімпії Le Tan заслуговує на особливу увагу.

Aishwarya Rai не заважала нічого і прийшов до amfAR в традиційномусарі. Я думаю, що будь-який коментар на цьому є зайвим: sari і aishwarya ідеально підходять для визначення.

Судячи останні релізи Лілі Дональдсон, вона віддає перевагу простим сукням без зайвого декору та інших настоянки. Можливо, деякі з її нарядів і втрачають в ефектно пристрасних робах Наталії Полі, але вони виглядають дуже гідними. Я дійсно люблю цей легкий J. Мендель плаття з глибоким вирізом та шиєю - ідеальний літній наряд.

588192

І Heidi Klum має погані дні. Я думаю, що хтось, хто не знає багато про моду, побачить роботу дизайнерів Маршеси в цьому месі. У мене є два об'єднання: незакінчена весільна сукня або реконструйована нічна ніч. Таким чином, цей наряд виглядає непривабливим.

925299

Ще один купальник плаття Роберто Каваллі, цей час на Ana Beatrice Barros, але з якоїсь причини я люблю його. Для тих, хто не знає, вчора я критикував цю червоне плаття на Наталі Полі для того, щоб бути занадто відкритим, але ця сукня робить мене дуже різними. Я не знаю, чому. Може бути це забарвлення - бежево-коричнева колірна гамма сукні об'єднує колір шкіри, а слоти на сукні не виділяються так чітко?

І ось згадував Наташа Полі в Еміліо Пуччі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ти знаєш!

Р

Важко впізнати руку Роберто Каваллі (зазвичай він віддає щось гаряче) в цій елегантній вечірній сукні, але Ірина Шайк знову поклав її на червоному килимі. У вечірній туалет найдешевого рожевого кольору з спідницею шифона і санвузлом доповнилося розкішними смарагдовими ювелірними прикрасами. Як я бачив довго, зелений світлість емеральдів вписується в все.

Чудовий вибір продемонстрував цей час Кім Кардашяном в Elie Saab. Насичений гірчичний колір є дуже брюнетка Kim, і стиль вибирається дуже успішно. Я радий, що це не одне з тих суконь, які затягують її начинку.

Безперервно бути ...