Прем'єра «Космополіс»

Космополіс прем'єра останнього дня в Каннах. Загинув, бо так багато красивих суконь, ефектних виходів і крохмалю ми не бачили навіть на відкритті фестивалю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але була тільки одна дівчина для нього, яка ніч, його подруга Крістен Стюарт. Незважаючи на те, що солодка пара ніколи не приймала картину разом (звичайно, знімальна бригада йде на килим разом), в'яки любові і взаємної підтримки були в повітрі.

Ви можете побачити з голим оком, що Natasha Полі був в інсульті, який вечірній вечір. Модель переходила в всю серйозність, зношуючи червоне плаття з круїзної колекції Роберто Каваллі на червоному килимі. Зображення виглядає дуже ефектно, як goosebumps, але на мій погляд, плаття виявляє занадто багато тіла. Звісно, такий наряд просто створений для дівчинки з фігурою (і самоконфіденцією) як Наташа, але цей раз вона пішла на борт. Що ви думаєте?

р.

р.

Перший зовнішній вигляд Aishwarya Rai на червоній килимі Cannes цього року. Актриса в кінці минулого року народила дочку і ще не приїжджає до своєї колишньої форми, але, погоджуючись, навіть з такою пишною фігурою вона виглядає чудово. Для цього варто подякувати, перш за все, Елі Сааб, бо це було в сукні цього дизайнера, який Айшваря з'явився в публіці. Колір сукні прекрасно гармоніює з кольором очей актора, а стиль щільного одягу дає їй фігуру красиву силует.

Doutzen Croesus також bet на Elie Saab. Модель мала пряму блискучу смарагдову сукню з тонкою стрічкою на талії. Все було б тонким, але це гарне зображення зіпсовано щось: як видається мені, або так це, але деякі з раціонів на апетиті Doutzen мухається, і вії... Що таке лак для нігтів!

Один з кращих зображень своєї кар'єри був продемонстрований Червона сукня Reem Acra зробила свою роботу: красива молода жінка з'явилася перед нами, хто не дивний для впевненості в собі. Весь образ просто розкішний: червона помада виглядає дуже добре Кріс, Я люблю зачіску, і що красива обробка мережива на спині (мі слабкість)!

523780

Юліан Маргулі не завжди радує нас своїм вибором сукні для виходу, але цього разу її образ був успішним. Червона двотонна сукня Reed Krakoff з двома вирізами виглядала albeit не супер ефективний, але дуже елегантний. До червоного наряду акторка підібрав безпрограшну золотою фурнітурою, а її лука просто не мала шансу. На мій погляд, це найкращий образ актора, яку я бачив.

р.

На фоні красунь в червоний, молода актриса Bonnie Wright виглядала дуже сірою. В цілому ця дівчина не здавалася привабливою на всіх, тому вона все ще зіпсує її зовнішній вигляд з кіптявими сукнями. Колір наряду дуже нічого (золотий друк виглядає красиво на блідо-блакитному фоні), але стиль її фігури явно не фарбується - жіночні форми загублені десь в комоді і навряд чи ми зможемо бачити їх.

Anya Rubik нарешті покрила її виступаючими кісточками з гідним нарядом - чорна підлога з павук веб-подібним принтом, на вапно, з її спиною відкрито. На мій погляд, хороший образ, але ще до королева червоних килимів Ана ох наскільки далеко.

Дуже милий і життєрадісна дівчина Лілі Дональдсон в сукні смарагдової зелені. Мені здається, що цей стиль сукні лебідка, він піде до будь-якої тонкої дівчини, там не існує особливого декору, але такий наряд виглядає чудово.

р.

У той час як всі зірки з'явилися на червоному килимі в вечірніх халатах на підлогу, модель Леа Кебеде вибрав легкий варіант, а саме плаття Proenza Schouler шовку. Сукня виглядає дуже банально на фоні літаючих спідниць, але все ж втрачається до багатьох нарядів. Я люблю оригінальний друк птахів і поєднання золотистих і перлових кольорів, але п'яти листків набагато потрібно.

Один з героїнів вечора - Джуліет Біноче з колегами в кіно Космополіс. Для вступу в червоний килим, актриса вибрала чорні сукні без стрічок з цікавою формою спідниці і оксамитовим луком на талії. Незважаючи на те, що я не маю кольору в цьому образі, і я не захоплений про зачіску Juliette, я люблю сам одяг. Я думаю, що це дуже французька.

32678,000 Р

Про нас В той час як я написав цю посаду в Каннах, відбулася чергова прем'єра – показ телевізійного фільму «Хемінгвей» та «Гелрі», в якому грає головна роль Ніколь Кідман. Австралійка актриса з'явилася на червоному килимі в блискучому золоті 30-х стильне плаття Ральф Лорен. Зображення nicole було продумано з голови до пальця, в тому числі зачіска, яка відображає дух епохи 30-х років, і макіяж з димними стрілками. Я пропоную вам, що актриса, це один або Ланвін з останньої ночі, вам подобається найбільше. Я все ще не худий до сукні Ланвін - Я божевільний про ніжний рожевий колір і я дійсно пропустив талію.

р.

р.