Ерофорія Лоріна

The 2012 Eurovision Song Contest є переможцем, що представляє Швеція. Її пісня Euphoria (Euphoria) набрав 372 бали з 40 країн голосування – величезний проміжок з другого місця, який був прийнятий Бурановським бабусям з Росії (259 балів). Як ви можете побачити, практично в усіх країнах, аудиторія віддала перевагу Lauryn.

Перемога 28-річного Сведу не здивувала всіх, так як пророкувала перемога до півфіналу. Я не люблю пісню Lauryn, а після третього або четвертого прослуховування я зрозумів, що це був потенційним європейським хітом. Це, ймовірно, буде справа. Питання чи в найближчому майбутньому Лорін стане виконавцем паноєвропейського масштабу, який був лауреатом 2009 року Олександр Рибак, або її людина буде чути тільки місяць або два після закінчення конкурсу, так як був випадок з переможцями минулого року, дует Аль і Ніккі (маж вони зірки в рідній країні, я не суперечить, але в інших країнах вони непопулярні). Моя думка полягає в тому, що Lauryn має всі шанси, але тільки якщо незабаром вона терміново виробляє пару якісних синглів.

Повне ім’я співачки – Lauryn Zineb Noka Talhaoui. Atypical for the Swede, але Lorin не є типовим Swede - вона має Мороккан-Берберські коріння, які дав їй екзотичний вигляд. Лорін народився в Стокгольмі, виріс у Вастерсі і почав співати з дитинства. Перша стадія Лоріна взяла участь у конкурсі шведських пісень Idol ( аналог американського Idol) у 2004 році. Далі закінчили четверту. Лорин став національною зіркою в 2011 році, коли він виділив свою єдину «Моє серце» Паралельно з виставами Лорін працював телеведучим: вона може бути видно в таких шоу, як Вярста pojkvänsakademin (TV3), Matakuten (TV4) і Frufritt (SVT).

Представник Швеції на конкурсі Eurovision Song був обраний після перемоги конкурсу Мелодіфестивалівень 2011.

р.

На прес-конференції після оголошення результатів конкурсу пісні Євробачення Лорін заявив, що дебютний альбом буде випущений найближчим часом. Ще одна дівчина приймала, що вона не була особливо приготовленою для остаточного виконання – просто скидати багато і ate.

"Мій серце є рефлексом мене" зробив Лорин славився в Швеції

"Еупгорія".

Кришка виграшу

р.

Єдине, що у мене є те, що вокал Лорін не зовсім «чистий» в деяких місцях, це чітко помітно на живих виставах – паузи, дихання тощо. Але, я думаю, полірування продуктивності не проблема, головне, що вона знає, як «публ» різні ключі. Якщо її виробники роблять люки зараз, вона може добре стати європейською зіркою і поїздкою. Давайте подивимося, якщо це справи.

П.С. Я був корінь для білоруських.