Наприкінці 65-го Каннського кінофестивалю, залишаючи за циклом кінопрем’єрів, червоного килима та кращих зіркових образів сезону. Кінофоруму завершився прем'єра французької драми Тереса Дескеїра, яка приймала участь у найгустіших гостей фестивалю і, звичайно, тих, для яких Канни 2012 був не тільки приємним святом, але і важкою роботою. Наприклад, Діана Кругер, який цього року приєднався до журі та на крихких плечах яких ускладнюють вибір кращих фільмів року. Актриса носила сукню, яка вечірня, яка захопила не тільки всі її попередні вибачення, але і модні образи інших молодих дам.
Diana swam на червоному ковроліні в уніформі здуттям вечірнього туалету Крістіан Діор Цутюр. Я не можу нічого не пам'ятати, що в будь-якому соціальному заході, і це плаття, яке вигідно. Немислимі захоплення в дизайні немає, крім пишної спідниці на сковороді, навколо якого будується весь образ, а принт – окрема розмова. Я раджу з кліткою Мадрас в сірому і білому діапазоні і мереживних вставках на ньому, вона виглядає просто чудово. І, образ Діани був гідним укладенням Cannes Festival 2012
Макіяж Діани був простим і класичним - чорними стрілками, рожевим помадом і променевою шкірою. Те ж простоту було видно в зачісці - хвіст, пов'язаний з чорною стрічкою, дав образ легкості. Якщо в своєму місці буде виглядати комплексне зачіска, то цибулю буде виглядати несучасно.
р.
Anya Rubik продовжує віддавати перевагу чорному наряду з багатьма перфораціями і розрізами. Цього разу модель з'явилася на прем'єрі в старовинному створенні Роберто Каваллі і приголомшливих сандалівузлів, ювелірних виробів на яких імітують тіло змії. Плаття зі шкіри виглядає дуже оригінально, але бути чесним, я втомився від таких зображень на Ana. Бажаєте побачити її в кольорі – це можливо?
Я був трохи розчарований сьогодні образ Кайлі Мінгоги – я чекав щось грандіозне, але я отримав щось звичайне. Я не наполягаю, що це плаття Роберто Каваллі є непристойним, але навпаки – це гарне, тільки тут нічого цікавого. Я тільки люблю колір - це ідеально підходить для кольору очей Кайлі.
L'Oreal beauty Ambassador Megan Gale набагато більш барвистий, ніж чорний (ми побачили її в цій сукні вчора). На моделі красива шифонова сукня в кольорі фуксія, яка дуже до обличчя брюнетки. Мені подобається велика кількість фріл на спідниці і те, що нижній шар виділяється в фіолетовому кольорі - прекрасний перехід.
Героїн вечірнього Аудрі Тоту, а саме, вона відіграла основну роль в прем'єр-фільмі, з'явився на червоному килимі в старовинній сукні з дуже красивою обробкою ліфи і пишною спідницею міді. Її образ дуже відрізняється від будь-якого, що ми бачили в Каннах до, але він виглядає дуже легко і спокійно - ідеально підходить для французької Audrey.
555183р.
Andy McDowell з'явився на червоному килимі в компанії дочки, аспіраційна модель Сара Маргарет Квеллі. Andy wore a біла елегантна пряма сукня, Giorgio Armani, до якої вона shone з діамантами сережок і браслетом, і Sarah з'явився в зелений Elie Saab - блискучий відкритий топ і довгий шифон спідниця. Моя мама і дочка виглядали красиво, як очікується.
Я поставляю цю фотографію Фоея Ціна від червоного килима не прокоментувати її (це вже зрозуміло), але як приклад не підвішування, як це. Небезпечний для життя.
Китаянка актриса Навігація Лі з'явився перед папаразию в ніжній сукні з мережива і шифону. Я можу бути неправильним. Наряд виглядає красиво, я люблю чорний ремінь - він ставить акцент на талії, але це може бути краще. Додайте колір зображення, Gong Li доповнивши його ювелірними прикрасами з сапфірами.
р.
Габаритний зображення
Після китайської жінки на червоному килимі з'явилася індійська актриса Sonam Kapoor в небанальному створенні модного будинку Олександра Маккорона. Це, ймовірно, перший Сара Буртон (і останній) зовнішній вигляд цього року прем'єра кінофестивалю, але виявилося, щоб бути ефектним. На мій погляд, пишні рукави тут непотрібні, і ви можете зробити без них, але це буде абсолютно різним зображенням.
Настася Кінскі розчарувала мене з її нарядом. Це якийсь неперевершений Кап білого полотна, в якому неможливо зробити щось. В несправності ковпачки, без чого можна буде зробити, хоча це не змінить нічого – плаття з таким хрустким чаєм навряд чи буде виглядати красиво.
500р.