Як ми всі знаємо, Кінофестиваль Cannes не тільки про червоні килими, прем'єри та пальмові гілки, а й про море, сонце, релаксація та останні круїзні колекції дизайнерів з усього світу. Я пообіцяю, що це буде останнє повідомлення про Cannes 2012 і все, що пов'язане з ними, але я просто не міг ігнорувати зображення зірок з багатьох фотокалорів, де вони презентували свої фільми. Так, повсякденна мода на Cote d'Azur.
Це класичний повсякденний bow від Kristen Стюарт, і я дійсно люблю його. Родзинкою наряду було жовті забиті штани Balenciaga, прикрашені психічним принтом і блискавками з боків. На мій погляд, образ виявився успішним - він має зручність, що Стюарт любить так багато, і ноти стилю гринг, і яскравість, які актриса іноді не вистачає. Засихає її легкий шовковий верхній замість білого футболки, в такому ансамблю можна з'явитися в будь-якому місці - на вечірці, в офісі або на прогулянці в парку.
Хірург - його відсутність. Я думаю, що це правильний вибір – чому він яскраво фарбований протягом дня, якщо ви вже дивитесь?
На фотогалереї фільму «Про дорогу» Крістен надав її колегу Кірстен Данст, зображення якого було завершено навпроти Стюарта. Кікі втілюють чарівну плаття Dolce & Gabbana lace і шпильками на золотому майданчику Charlotte Olympia. Я не думаю, що хтось буде сперечатися, що Кірстен набагато краще в день, ніж ввечері на червоному килимі.
575239
Я дуже люблю квіткову прикрасу в моєму волоссі - ніжний і романтичний. Ідеальна сукня для такої сукні.
Reese Witherspoon вибрав невелику чорну сукню для фотозалу - варіант для всіх випадків. Для того щоб уникнути занадто голодних, Reese доповнилося плаття Versace з яскраво-рожевим взуттям. Дуже простий, але при цьому привабливий образ!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Сукня виглядає дуже ніжно і вишукано, але не схожа на те, як вона сидить на маріоні - її груди виглядає ще більшою. Все ще ідеально.
Tilda Swinton є однією з тих жінок, які не змінюють свій стиль в будь-якій точці світу - не на червоних килимах, або в повсякденному житті. Його силуети завжди строгі, стилі мінімалістичні, а поєднання кольорів просто чудово.
Ніколь Кідман на фотокалі двічі і, відповідно, в двох різних зображеннях. Перша була створена яскравою червоною сукню Antonio Berardi - дуже жіночною і елегантною, як і сама актриса. На мій погляд, це ідеальне плаття для nicole - сидячи, як гвоздика і відображення її стилю.
1376777р.
Друга наряда - чорна та біла сукня з геометричним принтом Christian Dior Couture. Завдяки йому зображення виявилося дуже простим, але елегантним (коли ніколь кладе на Dior, немає іншого способу). Але якщо вибрати, я проголосую як для яскравого кольору в першому ансамблю.
Frida Pinto в чудовому костюмі Salvatore Ferragamo. Шукаю це, я хочу знайти себе десь на одному з пляжів європейського узбережжя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
до
Діана Кругер став дуже цікавим платтям з Версуса для фотогалереї (не ще було очікувано - актриса завжди небанально в її модних проявах). Цей ансамбль вже був названий одним з кращих минулого тижня, і я не збираюся сперечатися з ним. Я люблю наряд - оригінальний дизайн, ілюзійний ефект, і сандалі просто ідеально підходять.
р.
Записний тримач для кількості фотолоконів був Jessica Chastain - три набори і кожен раз жіноча сукня. Перший варіант - Сукня-кейс Dolce & Gabbana з яскравим квітковим принтом. Дуже добре вписується з обличчям Джессі - відмінно вписується в її романтичний класичний стиль.
Другий варіант - плаття Herve L. Leroux, що складається з простої спідниці олівців і смугастої верхньої частини з V-подібним вирізом. Я дуже люблю, як колір смужок на вапном гармонізує з кольором волосся Джессіка, інакше я нічого цікавою.
На фотогалереї "Мадагаскар 3" Джесса знову віддали перевагу Дельце і Губана. Ніцца, але це, де мій захоплення закінчується. Ось Jada Pinkett-Smith - зовсім інша справа. Актриса виставлена фотографам в балетній сукні від Versace. Зважаючи на на набрання, Jada сказав: "Це напевно занадто багато для простого фотозалу", але не було неправильно. Дуже не дуже багато, тому що плаття виглядає дуже сексуально, відмінно підходить, і від обробки і друку я просто радує.
Для другого часу панс Сміт підірвав свої ставки і нанесіть на фотосесію вечірнього плаття до підлоги. Ну, це Cannes, вони грають тут, але стиль сукні залишає бажати кращого. Я маю якусь дику асиметрію в очах - Я не знаю, що це те. Але колір є окремою повагою.
Михаївська на Праді. Красиві літні сукні - яскраві, легкі, прості, в ній і хочуть бігти через хвилі босоніж! Для нього я захочую пробачити Мію навіть скоринкою.
Р
Kylie Minogue в темно-зеленому геометричному сукні Emilio Pucci. Я не можу це допомогти, але я не люблю одяг Кайлі - це безладна, нудна, більш костюмована до офісу, ніж сонячні Канни.
доб.
Audrey Thoth також може бути відхилений для «офісу» свого ансамблю, але він буде виглядати чудово за межами переговорів. Блуза біла, темні брюки і човникові туфлі є класичним поєднанням, але цей варіант на Audrey виглядає дуже вишуканим, стильним і навіть оригінальним.
530582.
Кінофестиваль Канни 2012 переходить! Про нас