Кращі сукні Каннського кінофестивалю

Продовження.

У 2005 році модний будинок Valentino Couture виконав мрії всіх дівчат у всьому світі і одну зокрема, що робить для Penelope Cruz неймовірну красуню плаття з принтом у вигляді екзотичних квітів. Я впевнений, що, як тільки актриса з'явився в цьому наряді на Cannes Festival, весь ярмарок сексу кинувся, щоб подивитися щось схоже в магазинах, добре, або хвостом майстрів пошиття. Я повторю, що плаття дивний, і sultry Spaniard в ньому... У слово, неземна краса!

Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа Сукня на чорному сковороді, нехай трохи дивний, але добре сидить, і протягом 37 років (у 2007 році вона була просто, що старий) виглядає більше. Верхні моделі 90-х – окрема каска, яка, здається, має власний еліксир молоді. Острихес, чиї пері пішли створювати сукню для Наомі, є патологічною, але, як французи кажуть, Campbell завжди був меншим і не адаптувався до крісельної ПЕТА.

Знімок мільйонів доларів іскравий у 2007 році актриса Rosario Dawson. Фігурний Давсон вибрав для прем'єри фільму Quentin Tarantino "Death Proof" шіммери плаття Dolce & Gabbana. Картина доповнюється Голлівудською посміханням.

Ви знаєте, чому я майже ніколи не схожий на Kirsten Dunst? Тому ми повинні рухатися вперед. Повільно, але вперед. Не в колі, як її. Вона не змінює себе і її наряди є циклічною, іноді ви навіть можете вгадати, де вона з'явиться наступного разу. Плаття Chanel гідна похвали, але ідеальною цибулею не можна назвати.

Р

На прем'єрі фільму «Хер Серце» з Анджеліною Джолі в ролі заголовка (до речі, це один з небагатьох фільмів з цією акторкою, яку я ніколи не дивився), Міша Бартон з'явився в світло-сірому сукні з гарною талією. Зображення на 4 плюс, тому що плаття на малюнку Misha якось не хоче...

Джемма Ward був названий янголом Австралії, але цей птах довго був замінений на катавлі Австралия Міранда Керр. Гемма не з'являється на чохлах журналів і не показує одяг з платформи, але рік тому вона зірвала роль русалка в Піратах Карибського моря: На дивних берегах. Добре, на фото модель позує в сміливому ансамблі, який в 2007 році був викликаний диханням свіжого повітряних коней.

Якщо є птахи раю в Едені, Eva Greene є одним з них. Дуже красивий, насичений образ від Christian Dior Couture надихнула японська geisha не може допомогти, але привертаючи увагу, особливо з жінки з таким поглядом стоїть перед нами. Ну, я вшану запитати, "Я божу?" Вогонь, босоніж ми можемо тільки мати - Агутин.

Каррі Вашингтон з'явився на червоному ковроліні фестивалю в 2007 році, але дизайнери, я думаю, необґрунтовані поясом. Цей кушак, який нагадує бугельний трос, неприпустимо тут.

433562.

Проста фіолетова сукня з величезним луком не те, що ми звикли бачити на Dita Von Teese, але навіть в такому одязі вона зберігає традиції лоплеска - червона помада назавжди. Це 2006, до речі.

р.

Гвен, Гвен, Гвен... Дацлінг Гвен Стефані! Дуже чудово виглядає навіть без улюбленого рубцевого помади, але я не люблю цю сукню.

Історичний момент на кінофестивалі Cannes '95. Шарон Камінь успішно згасив папаразию, відкривши спідницю від Valentino, під яким не було трусики або як часто зірки мали їх відсутність, але досить гідні блискучі шорти.

На восьмому Каннському фестивалі в 1955 році незрівнянна Софія Лорен з'явилася в дорогих в кожній смузі, яка обрамлена швом і багатомільйонно-дельларовими ювелірними прикрасами. Софі є незрівнянним, і в такому одязі навіть зараз під коронкою.

Сорочка це те, що це таке. Я не розумію, не розумію, і не розумію красу цього плаття Chanel Couture. Мішель Вільямс не є рибою, ні м'ясом.

Габаритний зображення

Французька модель і актриса Noemi Lenoir в сукні з абстрактним малюнком запам'яталися редакторами Гламуру і так вони включені її в список, написання «Ви можете любити цей образ або послухати його, але ви ніколи не забудете його, ви будете?» Так, кислота апельсин дійсно робить, але не в душі або серці, але в очах. Цей колір не підходить для них.

На початку 11 років тому Letizia Casta з'явився в цій східно-стильній сукні, хоча в цей день пропущено захід, адже це не день народження Будди, але прем'єра Моулін Роуг в Cannes. Проблема виходить.

Канни, 1997. Бруце Вілліс флірти з Milla Jovovich, не в змозі протистояти її знеболюючий наряд, виготовлений з рідкого золота.

2007. Claudia Schiffer і її плаття до підлоги.