31 травня та 1 червня

31/05/2012 _ Новини

Чудова картина спіймана фотографом на одному з поїздів, верхова їзда на конях з цілою кількістю «гарів». Це круто, я даю, але я б не хотів би зробити такий подвиг. Я боїться висоти, і є така швидкість. В короткий час, щоб вмирати не підніматися.

У зв’язку з майбутнім чемпіонатом Європи з футболу 2012, який відбудеться в Україні, агаргантуанські протестанти посилилися. Більшість протестують очікуваний підйом у проституції на майбутній євро 2012 Методи активістів дивні.

The majestic Tower Bridge готується до літа. Спеціально для нового сезону міст був обладнаний новітніми технологіями, встановивши безліч яскравих світлодіодних світильників на ньому. Кожен, хто приїжджає до Лондона, цей літній зможе насолодитися цим незабутнім видовищем, а світильники вперше покажуть ці вихідні, коли жителі країни святкують 60-річчя перебування на престолі Єлизавети II.

Росія є однією з найбільш багатих країн на планеті. Не тільки чоловіки і жінки, але і діти. Це страшна тенденція, але курити – це «рода вулиць». Хоча ті, хто проти куріння, можуть показати свою «фі» 31 травня, коли День тютюну відзначається. Російські антимокери провели масову акцію для обміну пакетами сигарет для цукерок. Веселий і солодкий, але я думаю, що це неефективний. Пам'ятайте, що куріння погано для вашого здоров'я!

Ніцца фото. Paradise Blue Lagoon ...

Є багато сосни в Бразилії. Вони ростуть швидше, ніж банани, тому ті, хто продає їх іноді, повинні сказати На фото одна з «цеметрій» соснових сосновок скидається за одну з місцевих магазинів. Я люблю сосни, але з яких причин тільки в банках.

Пальмовий лист зберігає від дощу. Позитивні діти – позитивна картина.

Відкрито Всесвітній тур Мадонни! Увечері в Ізраїлі з’явився перший концерт. Як завжди королева Попу є дивним і повинні бути прийняті, що вона в хорошій формі. Вправа, здорове харчування і зусилля молодого хлопця не пішли без сліду.

р.

1/06/2012

У цей день народилася одна з найпопулярніших акторів останнього століття Марилін Монро. Голлівудська дива не потребує введення, тому навіть зараз вона запам'ятовується і любила.

У СК «Олімпійський» відбулася 10-а ювілейна премія Muz-TV. Кращий виконавець на п'ятий раз в рядку був Діма Білан, який кілька годин тому tweeted:

«Я реальний і це мій! Дуже дякую Вам за те, що ми працюємо! Я сниться вам і до тебе!

У Італії починається безпрецедентна операція для підйому льоду Коста Конкордія. Довжина судна становить майже 300 метрів, вага також є значною, але незважаючи на це, вона буде підніматися з рифів, використовуючи підводну платформу і перевернути до одного з італійських портів. Експерти вирішать, що робити з судном, який загинув 32 осіб, потім розпоряджатися або відновити.

Франція – бойкот Євро 2012 в Україні, оскільки Юлію Тимошенко ще не було випущено. Французький Молодь і Спортивний міністр Валерія Фурнірон оголосила у четвер:

Відсутній член уряду буде брати участь у матчах, які відбудуться в Україні.

Justin Bieber повернувся в spotlight і в цей час він не збити папарази, або навіть папаразиці, але він просто збитий в стіну. Банал, але все відбувається, і, звичайно, він має скупчення, хоча незважаючи на це, співак ненароджено продовжує європейський тур і навіть жарти на Twitter:

«Ми зустрінемося з вами!» Отримай свою помсти. Блібер верст скло. Лас-Вегас, 2013. Ха-ха
(Бібер збито в скляний розділ)

Категории

Смотрите также

Новое и интересное