Нова модель в Росії - Tanya Kosuto

Фініта-ла комедія: завершилась телевізійний проект «Топ-модель російською мовою 3». В кінці травня та Тіра Банки оголосили переможця, який був Таня Козуто з Йошкар-Оли. 20-річний переможець отримав однорічну співпрацю з моделювальним агентством Wilhelmina, зйомки на кришці журналу «Космопольська краса», модної зйомки для космополітану, а також автомобіль Peugeot 107 і поїздка до курорту в Словенії. Призи хороші, але найголовніший подарунок пішов в Таню навіть перед шоу: її молодий чоловік Іван зробив свою пропозицію руки і серця, до якого вона погодилася. Незабаром буде весілля, але моделювання кар'єри Таня не відкладає в довгу коробку, і вже знімається для публікацій.

Повідомляємо, що не тільки перемога, а й реальне повне життя людини дав їй непросто, так як на ранньому дитинстві Таня дала розчарівну діагноз - церебральний пальці. А батьки Козуто не дали і через кілька років дівчина ходила нормально і професійно займалася вокалом. Історія дивовижна і надихнула, тому вона була згадана на проекті більше одного разу. На останню раду сильним рішенням Ксенія Собчака, яка вважається Таня Козуто ідеальна рольова модель, дівчина перемогла 18-річну брюнетка Афанасьєва.

Російська краса Тетяна - це третя модель в Росії, але час розповість, чи вона буде розвиватися як модель, так і зробити ще одну річ, як попередні моделі. Я не скажу, що вона може стати супермоделлю (або навіть регулярною моделлю), але вона отримує хороші фотографії для себе. Зараз Таня навчається менеджеру і може бути на цій професії? Це до неї і агента, хоча.

Таня і Алла Афанасьєва, які посіли друге місце, за яке з яких причин вони не дають нічого:

586848

«Я хочу відлякати себе популярний міф. Я взяв участь у конкурсі краси і не тільки не допоміг мені в шоу, але, навпаки, зробив все, щоб завдати шкоди мені. У шоу «Топ-модель російською мовою» члени журі хочуть отримати модні фотографії від учасників. Конкурси краси – це чисто комерційні проекти. Дякую за них, я був добре, взявши комерційні фотографії, але я не вдалося дати моду довгий час. А журі часто повернули мене. Але потім, як проект прогресував, я відчував різницю і почав «зробляти моду», оскільки Інна Зобова поставила його.
Професійні фото:

Переглядів:

р.

Фото з фінальної фотосесії на пляжі:

Таня та ретиредний учасник телевізійного проекту «Топ-модель російською мовою 3» Настя Савченко на премії «Муз-ТВ»:

- відео

Особисте фото Таня:

3250Р. 3700Р.

.

Останній епізод:

Поштовий індекс:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное