Насадки серця

У своїх ролях ми часто бачимо неоднозначність на межі шизофренії і голого нерва, експериментальна музика про зомбі - це його вихід, і він сам є абсолютним об'єктом бажання мільйонам шанувальників.

Ryan Gossling є одним з «гарячих бакалаврів» (версія «Reople» і не тільки) Голлівуду. У нього є все, що приваблює, підкорює і знеболює - в міру відцентричності, в міру жорстокості і багато природних чоловічих чарівностей.

«Я знаю, що хлопці люблять, вони роблять все повітря. . . ?
Що говорить Мішель Вільямс про Райан після співрозмовлення в Садові Валентина. Ну, вірити її, бо вона знала.

І давайте вкладки від часу намагатися атрибуту Райан Гослінгу це або що повага, статус жіночогоайзера до нього добре не прилипає – у виборі супутників він як пікантний, як у виборі ролей. Це, ймовірно, завдяки Мормонській освіті.

Загальна тенденція в своїх особистих відносинах полягає в тому, що він має з старшими дівчатами. Перший серйозний ваффрі після того, як він вийшов з закритих рук Дісней школи, сталося до нього у віці двадцять-двох років. І не з кимось, але з Sandra Bullock, co-star в перегляді фільму. Різниця шестинадцяти років здавалася, щоб зникнути між ними після пристрасних небезпечних сцен. Крім того, Райан прийняв, що він мав "зловити Сандру" з тих пір, як вони зустрілися. І вона не могла протистояти.

Вони були разом майже два роки. Але Сандра добре знав, що з цим «бой», незалежно від того, як дорослий він здавалося, ви не можете побудувати сім'ю, і вона вже під сорокою. У 2003 році, мирно і без зайвих. У наступних інтерв'ю Райан завжди говорив про повагу і тепла про Сандра. Вона була однією з двох «справжуючих жінок в житті».

Рахель МакАдамс (Rachel McAdams) був другою великою любов'ю Райан Гослінг (Rachel McAdams) Їх знайомство Райан подзвонить один з кращих подій в житті.

«Рахель – чудова. Дуже незалежна. Це також надихає мене, щоб зробити все можливе. Вона буде репрочитати скрипт 100 разів, без сумніву. І вона дивує дивовижну! Абсолютно!
Пристрасть на екрані переноситься в реальне життя.

Я думаю, що Бог благословив щоденника пам'яті. Він поставив мене з одного з найкрасивіших господині в світі. Проте, люди дали Рахель і я дисслужбу, беручи, що наша любовна історія є гарною, як наші персонажі на екрані. Ні, наші набагато більш романтичні, ви знаєте, любов каблук. Але дуже романтичний.

"Після року", "Найбільш щирий поцілунок" - коли вони з'явилися разом, десь аудиторія захочилась з захопленням. Вони пообіцяли щасливого майбутнього. Але за 3 роки відносин, два з яких пара, що проживала в цивільному шлюбі, Райан і Рахель вирішили докласти шляхи з друзями. Причиною зазору стала постійна зайнятість акторів.

«Я мав два найбільших жінок нашого часу. Я ніколи не зустрілася з кимось краще. Але коли чоловіки і жінки займаються шоу-бізнесом, робота забирає весь вільний час. Важко побудувати серйозні відносини на таких підставах. й
А ще такі супутники для обох були також актори. Рахель бачив у відносинах з Йошом Лукасом, а Райан був зарахований любов’ю з Famka Janssen (фото підтвердження цього факту я не знайшов).

У липні 2009 року відбувся захід, очікуваний багатьма шанувальниками пари МакАдамс-Геслінг - актори, які відреставровані.

925474

Правда лише за кілька місяців, і, очевидно, тільки для того, щоб остаточно перевірити правильність рішення, яке було прийнято обох.

Після перерву з Рачалом Райан зникнув з громадського життя протягом тривалого часу. І не витрачав багато часу. Його нова пристрасть була музика - його гурт "Dad Man's Bones" ("Dead Man's Bones") випустили перший альбом, знятий кліпи, дав концерти. У цей період Райан був лише зрідка помітив у суспільстві цієї або тієї пристрасті, але він не зав'язував серйозних відносин з будь-яким - було просто мухувати, вечірки, що йдуть в кафе, їсти морозиво (Рян, до речі, велика солодка). Це те, що він бачив з Kat Dennings.

Дівчина З Кінотеатр Hilary Roland

р.

Blake Живо

, Україна

Olivia дикий.

Після перерви з фільму і серйозних відносин, Райан повертається в обидва. З 2011 року бере участь в декількох проектах одночасно, в тому числі трилер «Місце під шпильками». Ось його партнер і дружина в сценарії стає Eva Mendes.

У житті є багато спільного - як любов собак, пустелі і солодощів. Крім того, Єва є сім років старшого Райана, що він не байдужий.

- Новини

Їхній зв'язок є майже роком, і сьогодні далеко все добре. Вони йдуть один одному, щоб стріляти і насолоджуватися життям. Як для більш серйозних кроків... ми знаємо, що Єва є активним опонентом установи шлюбу, для її духовного з'єднання з людиною важлива. Однак це ставлення не суперечить тому, що Райан сам думає про відносини:

Основна тема для мене - любов. Ми всі хочемо, щоб ми не знали, як його отримати, тому всі ми робимо, щоб знайти щастя.

Р.С. Райан неодноразово заявив, що він мріє про батьківство. Я не можу уявити, що їх відносини призведе до, але...

Фото: Сплеск/Все над пресом,
Gettyimages.com/Фотобанк,
Національна фотогрупа/Все над пресом
Jackson Lee/Все над пресом.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное