Музей «Рабочий квартал Амури»

Дизайнер Марк Яковс, щоб покласти його легко, неймовірно вразив громадськість з новою круїзною збіркою. Для неї (колекція) так з’явиться ім’я «вигорніть очі». Але це тільки на першому погляді. Коли око використовується для цього знову, ви починаєте гасити деякі досить цікаві деталі. І з особливою ніжністю я проникла на сандалі на майданчику, хоча, в цілому, не схожа на платформу, але вони підкорили щось, що з дитинства: наївні, скламі і яскраві в враженнях.
Я не думаю, що це яскраве калідоскоп кольору «де цирк» буде багато шанувальників, хоча...

Так, очевидно, починаємо створювати цю колекцію, Mark Jacobs встановлює мету для себе використовувати всі яскраві відтінки, які він може пам'ятати тільки. Багато хто пояснює, що джерело натхнення для дизайнера було серією фотографій Cindy Sherman, що зображують клоунів. Ці неймовірно барвисті фотографії, непривабливі сюжети і досить незвичайні візерунки дуже підхоплені Якобами, так що він навіть вирішив використовувати їх в ескізах до максимуму.

Марк Яковс Курорт 2013 можна порівняти з дитячим калідоскопом, в якому з хаотичним замовленням збираються кольорова мозаїка. Якобз грає з візерунками, пропорціями та кольором, створюючи свіжі, нові та надзвичайно енергійні зображення.
Важко сказати, що друк тут улюблений - дизайнер використовує всі свої улюблені малюнки, чи це клітка, смуги, дуги, хвилі або квітковий візерунок.

р.

У цій колекції Marc Jacobs знову повертається до 70-х років, початкова точка збору є еклектичним. Він має широкі брюки, а також пухкі сукні максі та середньої довжини, а також шорти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

, Україна

Звичайно, всі кольори представлені тут - фаворити сезону - червоний, рожевий, жовтий, синій, фіолетовий і до них великий і невеликий квітковий візерунок, смуга і горох.
Що ми можемо обов'язково погодитися з тим, що круїзна колекція Marc Jacobs пропонує величезний обсяг уяви до справді креативних модниць. Такі наряди та аксесуари просять бути рекомбіновані вашим смаком, створюючи як екстравагантні, так і просто позитивні і яскраві зображення з них. Що не можна відійти тут вражає в оці або збиваючи оптимізм.

Є багато туніків, довга нижче коліна, а сукні в колекції - Mark Jacobs рекомендує носити їх з сандалі на високій платформі або сандалі, а також доповнювати великі сумки активних кольорів.

р.

3610Р. 4200Р.