Лауреати премії «Вибір критики» 2012

Нещодавно Лос-Анджелес провів урочисте вручення лауреатам премії «Вибір критики» 2012 року, розподіл статуеток на серійні зірки Америки. «Ідеальна церемонія» ви можете сказати. Але це Голлівуд, і немає багатьох партій. SCTA - це дуже молода церемонія, вперше вона відбулася тільки в минулому році, але невпинно набирає обертів - зіркові гості не розглянуть її соромно, щоб відвідати таку подію і не пошкоджуючи їх на краще вбрання на червоному килимі.

Radiant Hayden Panettiere – це чудова літня сукня від бренду Keepsake. Це не перший зовнішній вигляд на червоному килимі - Nikki Hilton і Nicole Ricci спробували на тих же сукнях до - але це так добре ви можете подивитися на це нескінченно. Я дуже люблю свій пастельний відтінок і стиль з грайливими вирізами на талії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Незважаючи на те, що подія CSTA 2012 є досить скромним форматом, Lucy Liu воліють для нього вечірню сукню до підлоги, і її вибір просто чудовий. Атель Версаце виглядає дуже красиво, і щоб наряд не виглядав на всіх цих фріролах, Донателла Версаце прикрашала його з напівпрозорими мереживними вставками

Він був в той час як з Гіллян Андерсон був на червоному килимі. Актриса вибрала безпрограшний варіант для церемонії - стара маленька чорна сукня. Гіллян доповнив наряд з цікавими кольоровими сандаліями і ювелірними прикрасами з чорними каменями - він виявився гарним образом. Але варто говорити про деякі образи, якщо сама актриса виглядає так добре - роки не зіпсують її!

Julianne Moore в Jason Wu. Чорна і біла сукня з натяком ілюзійного ефекту є досить простим, але win-win варіант. Туфлі босоніж теж добре виглядають, хоча модель взуття чітко не призначена для ніг Юліне. Але це все тріфлі у порівнянні з макіяжом – можливо, я не розумію щось, але рожеві тіні, що поєднуються з рожевою помадою, не йдуть до актриса або її плаття.

Крістіна Гендрікс є королева драми. Наряд просто хрусткий, він перемішується занадто багато, і він виглядає більше, ніж вечірній наряд. Крім того, власник видатних форм Крістіна просто протипоказаний такі хитрощі складаються сукні, в яких вона здається ще більше. В цілому було приємно, якщо стилісти серіалу «Мад Чоловіки», в якому вона зірвала, одягалася її в звичайному житті – вона виглядає сто.

На червоному ковроліні донни Каран золотим вечірнім туалетом. Плаття виглядає ефектно і привертає увагу, але якщо розглянути цей наряд докладно, то це не так добре. Перш за все, не схожий на матеріал – він виглядає недорого і нагадує шоколадну фольгу. По-друге, стиль сукні більш схожий на статуетку Оскара, а не вечірній наряд для юної дівчини, і навіть декольте на спині не зберігає ситуації. Єдине, що я щасливий з макіяжом Емми і зачіскою, і він дуже добре підходить.

8839834

Нещодавно я оцінив Ginnifer Goodwin для свого дивовижного почуття стилю, але ця сукня руйнувала всі мрії. Я знаю, що Жан є своєрідною дівчиною і рідко робить те, що очікується її, але носити таку річ. Сукня Віктора і Рофта дуже суперечлива, здається занадто важкою і (на жах!) це дуже старий Ginnifer. Сукня знаходиться в траві, але блакитний манікюр і педикюр – залишити!

Я люблю Olivia Mann більше і більше – вона вибирає дуже прості сукні, але вони все чудово виглядають. Я думаю, що це все про яскравий зовнішній вигляд актора – вона хороша і без додаткових акцентів. Життя по принту, Olivia носити плаття Missoni. Я люблю цей димний сіро-блакитний зигзаг орнамент - він виглядає дуже цікаво.

Зое Дешанель рідко зраджує свій улюблений ретро стиль, і церемонія не виняток. Актриса проведе червоною сукню в стилі 50-х від колекції Оскар де ла Renta. Дуже красива нарядка - ніжні квіти і багатошарова спідниця прекрасно поєднується з насиченим червоним відтінком. Аксесуари як прості, як світ: плаття муфти і чорні лакові човни Крістіан Лоубутин.