Психологи

Ось чому американці продовжують жартувати про канадців. Після того, як він не був для різнокольорових представників цієї нації, Голлівудська кіноіндустрія сьогодні буде значно похилий з точки зору гумору, сексуальності, неспокійності та інтелектуальної гри, що надає іммігрантів з північного континенту.

Молодий титани Голлівудського Олімпу - Райан Рейнольдс і Райан Гослінг є яскравим підтвердженням цього. І канадці, як дуже успішними в акторській діяльності, так і "радіювати так багато сексу, що це goosebumps".

р.

Я думаю, що я буду закінчитися узагальненням. У житті та творчих шляхах цих акторів, їх уподобань, талантів та харизми абсолютно різні. Я не буду навмисно атрибутувати точки в цьому пості, але я сповідаю чесно - Я боїтеся від небезпеки шанувальників! Ми краще відрахувати їх з коментарів, тому я сподіваюся, що ви інтерактивні.

Зрозуміло, ці актори часто плутають. Райан Гослінг неодноразово жартував про сумнівність своєї слави:

"Дуже, що слава тебе? Люди приходять до мене на вулиці, щоб отримати автограф, але коли вони виглядають ближче, вони розчарували, що я не Райан Рейнольдс, як вони думали. . . ?
Не бути модним, Райан! Якщо ви хочете, щоб вам було якомога простіше, але, крім того, на пошуках, ви можете виграти! Але все дрібно.

Дитячий садок

Ймовірно це дитинство рянів, які зазначили жанр, в якому вони побажали проявляти себе в майбутньому.

Ренольдс був одним з чотирьох хлопчиків в сім'ї, а наймолодшим - змагання була запеклою. Будівельники подобалися сміятися на ньому, назвав його диво і фантазії. У третьому класі він отримав свою першу роль і вирішив, що дія була долею. Але у творчих хлопчиків важко час в звичайному житті, так це з ним.

«Я навчився приймати перфоратори з дуже юного віку. Я постійно зрадився як сир країни. . . ?

Оздоблення його, Райан Гослінг. Він не мав бажання стати актором у дитини. З раннього віку він був рідкісним бульбом і згубленою дитиною - потім він в елементарній школі почав кинути стейкові ножі в своїх однокласниках (як вражений першою частиною "Рамбо"), потім на вулиці перебіглася дорослим жінкам і і імітував статевий акт. В результаті хлопчик повинен бути переданий до домашньої школи і заборонений від перегляду фільмів навіть з натяком на насильство. У майбутньому rigor і Mormon освіти, здається, приймають ефект.

Кар'єра

Почати

Для Гослінга перша школа акторської майстерності була школа Міккі Моус.

Але тут він привертав не на всіх, чому юні таланти прийшли в клуб (до променя на екрані і заробляли очки популярності). Він мав власний погляд на світ і власне ставлення до нього.

Задня частина цього світу була дуже привабливою. Де ще можна побачити Mickey Mouse, вимкнувши голову, п'яте каву на півгодини. Пірати роблять телефонні дзвінки, привиди чергу для їжі Це був чудовий досвід.
Все це - талановиті діти, весело, танці і сміху - суперечать Райанові. Спочатку він просто закритий, потім став депресивним, і до 17 років він був повністю «зважений» з клубом. Він незабаром прийшов до телебачення, де він зірвав в декількох відомих проектах, таких як Молодість Геркулесів і Школа Broken Hearts. Гослінг завжди радує складними і глибокими ролями, і, нарешті, у 2001 році він прийшов до такої ролі, а потім повагою.

2713645

Фільм «Фантатична», де він відігравав єврейську нео-Назі, розкриває аудиторію свого таланту для гри амбвалентних і дивних героїв (емоційно небалансованих психо), життя яких проводиться в напруженій боротьбі з їх змінним его.

Райан Рейнольдс також прийшов до телевізора у віці 17 після закінчення школи. До цього він виступав на шкільному етапі з імпромпту комедіяною групою жовтого снігу.

Вислуховування і почуття гумору – це якості, які допомогли йому зробити свій шлях до слави досить швидко. Комічний подарунок Райана поступово оцінили режисери, аудиторії та критики. І після «Партії Царя» у 2002 році роль приятельства остаточно застрягла йому багато років.

Зміна ролі

Щоб змінити стереотип про своє зображення на екрані, почався Райан Рейнольдс, можливо, в 2010 році (комерційна комічна книга франчайзингу та роль в жаху не рахує). Дійсно, він з'явився перед аудиторією в кінофільмі Родріго Кортеца з низьким бутоном.

Фільм отримав багато рецензійних відгуків від критики, а Райан Рейнольдс отримав багато компліментів для його багатогранного актора. Після серії медіокремових ролей, це стало новим і я повинен сказати дуже хороший весняний щит для Рейнольдів в якісному кіно:

Я знав, що я був до своєї шиї, коли Родріго і я зустрівся, і я пообіцяв дати йому кожен крапель крові за роль.
Позбавлення, після значної перерви без зйомок (2007-2010 рр.), ролі і персонажі його персонажів стали більш збалансованими, хоча не менше життєвих труднощів і безвісти. В рамках проекту «Ця любовна любов».

Але, я поставляю, після довгої перерви без зйомок і вільної творчості в музиці, ця роль була більш цікавим для нього з комерційної сторони (знімок оплачував свій бюджет тричі, а плата ряну становить близько 10 мільйонів доларів).

Новини

Відзнаки та визнання – Райан Рейнольдс, як це ще не може похвалитися, можливо, нагорода «Молода Голлівуд» (2003) та два номінації «Кращий актор» відзнаки «Сатурн» (США) та «Гайя» (Іспанія) за «Бурід...» Гослінг також має Національну раду рецензії (2006 р.) та Супутникової премії (2007 р.), багато номінацій для різних кінопремій по всьому світу (в тому числі в Росії), а також двох номінацій «Золотий глобус» та номінації «Оскар» для Paul-Nelson.

Популярність

Варто зазначити, що популярність гуслінгу розірвав після літа 2011 року – три успішні проекти «Драйс», «Ця препидна любов», «Відео березня» та його романтика з кубинською красою Eva Mendes, звичайно, сприяли цьому. Яндекс статистика показує, що протягом останніх двох років інтерес користувачів глобальної мережі до Gosling значно збільшився порівняно з Reynolds.

Гослінг в синій, відповідно Рейнольдс - в червоний:

За минулий місяць статистика запитів Gosling була 14,300 разів. Райан Рейнольдс - трохи позаду - він шукав близько 13800 разів. Своїм інтересам в Рейнольдс є більше, ніж його кар’єра.

Його ваффрі з його зеленою подругою Lantern Blake Прекрасний є великий інтерес, особливо серед канадських. Гослінг має подібну ситуацію.

Більшість запитів, які стосуються своїх відносин з Eva Mendes і їх кількісна перевага знову для користувачів Канади.

Жінки

Ми вже згадуємо, і тому ми зосереджуємо на деяких точках їх минулого особистого життя і ставлення до жінок.

У житті Гослінга не було багато серйозних відносин. Звісно, бо він завжди зацікавився міцними і розумними жінками, з якими не легко брати участь.

Коли люди просять мене, що я люблю, я розумію, що все знову поповнюється своїм інтелектом. Я думаю, що це найсильніший афродізіак.
Два основних жінок в житті Райана Гослінга (як він вважає їх) були Sandra Bullock і Rachel McAdams.

Серйозні зв'язки, що тривають два і три роки, відповідно, друзі після розриву і теплих коментарів Райана на два види – коротко, в особистому житті не схожий на фільми – все відбувалося мирно і без надлишок.

Рейнолдс також має особистий рахунок практично шлюбу з Alanis Morisette, дворічної шлюбу з незадоволеним серцеробом Scarlett Johansson і, um ... дружба з тим же Sandra Bullock.

р.

356210

Зважаючи на те, що «подруга» з Сандрою, вона наполягає на цьому статусі відносин. І хоча б таблички наполегливо прокочували закінчення весілля в 2011 році, коли на горизонті з'явилася одна з основних «дівочих дівчат» Блаки Прекрасно.

Погоби

Хто б сумнівав, що страхи Гослінгу пов'язані з психоаналізом і саморозвитком:

Мій обсесивний і найгірший сон - вовк розфарбований кров'ю. Зробляв булька і їсти так багато, що живіт тварина впав на землю. Але бик ще живий. Вовк відмовляється, і бик лежить, гроани і чекає на вовк, щоб закінчити свою роботу. Це жахливо страшно. Найгірша частина полягає в тому, що я відчуваю себе і розумію.
Райан Рейнольдс, крім страху літати в літаках, має фобія бути шахтою:

Ти знаєш, що лякає мене самим, що для всіх ризик-захоплення і адреналіну я витрачаю більшу частину мого часу, як овоч. . . ?

P.S. Про фільм:

Я впевнений, що ні Райан лікує кіноіндустрію як щось життя не приємно без (що типово старої охороні Голлівуду). Як мінімум, коли вони говорять про плани, і як вони роблять це ясно, що фільм ... добре, не зовсім в передмісті, і ставлення до нього доречно:

"Я не знаю, що я збираюся зробити в майбутньому", - каже Рейнольдс, "Я спілкуюся з режисерами по Скайпу". І якщо камера вказується в іншому напрямку, ви можете зробити все, навіть мастурбувати в жорсткому вигляді, і вони не підозрять. . . ?
Сьогодні Рейнольдс шукає пропозиції та ролі, які відкривають його в новому вигляді. Проте, участь у черговій кінопристосуванні комів «Дедпул» залишається в питанні. Отже, в якому напрямку буде розвивати свою кар’єру (якість кіно або так), важко сказати.

Кінотеатр Ryan Gosling не відроджується. Райан говорить, що він не схожий на багато речей в кіноіндустрії, але він просто не може зупинитися... зараз:

Я збираюся зробити кіно до тих пір, поки я почала робити дітей. Я не знаю, що це буде.
Ось як вони, канадці.

На основі матеріалів vulture.com, gq-magazine.co.uk, gq.ru, collider.com,
esquire.com, інтерв'юmagazine.com, телеграф.co.uk