21 червня 1982 року в Лондоні народилася перша дитина принцеси Діани та князя Карла – Дитина Вільяма. Сьогодні він є одним з найбільш суспільних і відомих людей на планеті, які заслужили любов мільйонів не тільки своїм королівським статусом, але і через гідні справи і хороші справи. На честь 30-річчя князя Вільяма Я пропоную Вам цю посаду.
р.
З дня народження Вільяма, папарази мисливця, намагаючись отримати фотографії дитини. Це очевидно, тому що юна принцеса була найбільш довгоочікувана онука Королеви, а члени королівської англійської сім'ї в безмежній любові їх суб'єктів. Почав статися в сім'ї Вільяма, журналісти тут теж захопили першу розлучення своїх батьків, коли князь був лише 14 років, а потім загибель своєї матері Діана в 1997 році.
р.
р.
Все, що сталося загартованого персонажа Вільяма, який молодий князь повністю проявляється незважаючи на його приналежність до царської сім'ї або суспільності всього життя. Після того, як Великобританія любить Вільяма і брата Гаррі точно тому, крім Палацу «Кокінгем» вони знайшли місце в житті інших інтересів і хобі, як матір Діана колись зробив. Якщо для Гаррі такі хобі, серед інших речей, були клуби і вечірки, які невтомно написані в світському літописі, Вільям показав себе як справжній князь, в поведінці яких журналістів, незалежно від того, як вони намагаються, не знайшов жодного недоліку.
У вільний час від королівських обов'язків Вільям не відходив час - він має безліч захоплень, деякі з яких перетворилися на його життя. Але все в порядку.
Я думаю, що кожен знає пристрасть князя до авіації. Після закінчення університету Вільям вступив в Королівську військову академію, де він виріс на звання офіцера, а через три роки він закінчив льотну школу в Кравелл і отримав акцію на звання капітана. Зараз Вільям займається важливим бізнесом - він служить пілотом рятувального вертольота, в якому в 2011 році він брав участь у роботі з порятунку російських моряків з миттям об'ємного носія Swanland.
Ще одним важливим хобі в житті величі королева є спорт. У своїх студентських роках Вільям відмінно зарекомендував себе в баскетболі і футболі, займаючись плаванням, був капітаном хокею команди і взяв участь у бігових змаганнях. Він зараз бере участь у різних турнірах, і дуже успішно, і цього року він разом з дружиною Катериною і братом Гаррі, став посолом для Олімпійських ігор, який відбудеться в рідному Лондоні з липня по серпень.
р.
Вільям відомий своєю любов'ю тварин, але його зв'язок з світом фауни не похмурий. Кілька років тому при поході з батьком князь загинув невелику ателопу з списком, за яку засудив громадськість. З тих пір він не був відомий як мисливець, але він пристрасний до прав тварин. Нещодавно він дав промову про захист риносів, які націлені похилами. Звісно, як і будь-який учасник царської сім'ї, князь не байдужий до собак: відразу після весілля він дав цуценя дружині Катерини, яка живе щасливо в юній королівській родині.
Щоб переконувати вас, що Вільям є ідеальним людиною, принцеса є великою варильною. Як учень, він навіть взяв участь у кулінарних курсах і навчився приготувати чарівний десерт - банановий флан. Що я можу сказати, Kate дуже щасливий!
Вільям дуже схожий на матір, не тільки в появі, але і в діях. Після закінчення навчання з університету він вивів рік, щоб прийняти рішення про своє покликання в житті, і в цей час він подорожував по половині світу, відвідав Чилі та Африка. З того часу візити до третіх країн світу стали важливою складовою його філантропії та, у власних словах, гордістю продовжує роботу матері.
р.