Альбан Навизе

Улітку 1978 року Альбан Навіз, колишньою моделлю з непристойною кар’єрною кар’єрною кар’єрною кар’єрною кар’єрною кар’єрою, не знаю, що робити. 15 «модельних» років летять дуже тихо, і тепер, будучи в самому улюбленому місті – Париж, він був одночасно на перехресті: де поруч? Так, в даний час є два фільми, але відверто, важко назвати його великим продовженням своєї кар'єри.
А коханий чоловік, щоб якось відволікти дружину від сумних думок, не міг нічого краще, ніж подарувати їй Никон. І він був неймовірно правим. Я думав, що це був чудовий спосіб вбити час, і він виявився реальною пристрастю. Першим серйозним наказом було розстріл звичайних людей, які працювали на АЗС для Shell, портрети якого вийшли не гірше, ніж фотографії зірок кіно. А Альбан вирішив показати їх французькому Еллі, і незабаром вона вже зняла справжні знаменитості для французьких і італійських журналів. Для роботи з зірками я навчився працювати швидко, використовувати і використовувати тільки природне світло в цей день, і спиратися на мій інтуїцію. Моя мета завжди була захоплювати і захопити справжню красу, чуттєвість, момент інтимності цих фотографій.

Іман

Франциска Ford Coppola і дочка Софія

Ентоні Перкінс і його дружина Berry Berenson

Ентоні Квінн, оточений трьома синами, Данилом Квінним, італійським живописцем та скульптором Лорензо Квінн, італійським та американський актором Франческо Квінн.

Навиків Альбану потрібно швидко заточувати і тільки на практиці, але вона стала відома в кінці не за її професіоналізм в роботі, але для інтуїтивно зрозумілого підходу, з яким Альбан вгадав правильний момент.
У 1980 році вона і її чоловік перейшов на Лос-Анджелес. Це там, де весь поле для його роботи, майже одна зірка, від майбутнього до сьогодення. Місто Анжелів скоро буде називатися його другим будинку.

З фотосесії все ще дуже молодий Mila Jovovich 1988.

Для створення дійсної допомоги постріл приймає набагато більше зусиль, ніж ви можете подумати, дивлячись на нього. Я можу допомогти з вибором одягу, постави ... погладити волосся і перетворити сорочку воріт ... але найголовніше, потрібно відволікати своїх персонажів від свідомо оцінюючи себе в цей момент, щоб принаймні зловити блиск їх природної краси.

Денніс Хоппер.

Джулі Делп.

Джон Хьюстон

Патриця Аркет

Росанна Аркет

Тетяна Патіт

Крістофер Ламберт

Кіра Седгвік

Леслі Карон з дочкою Jennifer Hall

р.

Кім Котрол

3250Р. 3700Р.

Патриця Аркет

р.

Джон Трапелла.

Кірк Дуглас.

Р.

Жан-Люїс Сторінан з дочкою Marie Trentignan

Один з улюблених героїв був Джек Ніколсон. Я зняв його на своєму будинку в Аспені, де я залишився ніч як гостя. Куртка прокинулася вранці і картина вийшла несподівано. Ми були і в наших піжами, сидячи на дивані і пироги. А потім його собаки атакували його навпіл.

Андрій МакДовелл

Mickey Rourke.

Ширлі Маклайн

ФАЙ ДАН

Антоні Квінн.

р.

Ген Hackman.

Петро Фонда

Сім'я Дуглас

Ед Харріс

Квінсі Джонс

р.