21/06/2012
Красива і щаслива любов історія і не менш красива, але сіднична історія поділу, Так, через 14 років разом Джонні Депп і Vanessa Paradis офіційно зламали свої відносини. Можливо, вони будуть залишатися друзями, адже вони з'єднуються двома красивими дітьми, в яких вони не люблять, але навряд чи ми ніколи не побачимо їх разом на червоному килимі. Але, якщо ви вважаєте пресом, Джонні здавна знайшли заміну для Парадісу, яка була актриса Amber Heard, яку Depp зустрівся з набором фільму «Рум Діар». Чи виросла на екрані щось більше не визначено, але я б не довіряю журналістика, яка підірвала слон, як бурштин бі і поки що я знаю, що вона від'єднана з нею другом Тася Ван Рі. Що стосується чуток про душу Єви Гріна, то тут теж все більш ніж сумнівно.
34-річний нападник Дідере Дрогоба, який цього року з Лондоном «Челезою» виграв «Ліга чемпіонів УФА» підтвердив свою передачу до китайського клубу «Шанхай Шенхуа». Здавалося б, виконувала свою мрію, Дідері вирішили закінчити свою спортивну кар’єру в Китаї. Договір на 2,5 роки.
Новини футболу, тепер з Євро 2012 20 червня в одному з річок польського міста Бидгощча було знайдено мертве тіло Ірландського 21-річного фаната James Nolan, який, очевидно, мав занадто багато спирту і зварився з шанувальниками інших країн. Суддянські експерти заявили, що на тілі не були очевидні ознаки жорстокої смерті.
Один стрибок і збити 4 записів Guinness одночасно. 29-річної трюкман Джонатан Флорес без побоювання перехоплення в вільній падінні відразу 10 кілометрів, залишаючи площину на найвищій висоті для таких записів 11,000 метрів і тільки кілометр до землі Джонатан відкрив парашут. Підкреслюючи, що швидкість падіння була гідною - 160 км / год.
Ще одна брава людина є американський затяжний гумка Nick Wallenda. Ця 33-річна людина прогулялася над Niagara Falls на кабелі, простягається на висоті понад 50 метрів. Природно, він мав страхування, хоча Ніка ніколи не використовувала його і тільки його спонсори змогли його закріпити свої ремені.
Референці футбольного матчу Англія-Україна Віктор Кашшай було призупинено з суддівства у 2012 році через те, що він зробив неправильне рішення, не підрахувавши чисту мету українського футболіста Марка Девича проти збірної Англії. В результаті виходить британський в 1/4, а українці дивляться євро за межами спостерігачів. До речі, автор цілі заявив, що якщо забиток був 1: 1, то українці, безумовно, мають вичавлену Англію і наголосили перемогу.
Португалія, завдяки точну мету основної зірки команди - Крістіанано Рональдо - зробив її до півфіналу Євро 2012, поведінка чеської національної команди.
Найвища платна актриса року за версією Forbes, які ви думаєте? Звісно, Крістен Стюарт. Молода актриса просто сльозиться і сниться, веде всі рейтинги поспіль. Автори списку засвідчили нас, що дохід актора з травня 2011 року по травень 2012 року склав 34,5 млн. дол. США. Мало менше отримано Cameron Diaz ($34 млн).
Alec Baldwin, який незабаром отримує одружений, стикається з судом. Про це заявив актор, що Алека скористалася надмірною силою проти нього. Я не знаю, що свідчить про те, що фотожурналіст Marcus Santos дасть на свою користь, але є фотографії занурених Baldwin у пресі.
Від спортивних і старих новин до художніх новин. На аукціоні було продано живопис іспанського художника Юра Міро з назвою «Блакитна зірка» за 36.9 млн. дол., який був рекордом для творів цього автора.
22/06/2012
На честь ікони Божої Матері «Сатифій мій сорок», загубили золоті прикраси в кількості 1 млн рублів. 17-річний мешканець України підозрюваний на нічний крадіжку, який виявився непристойним і не доторкнувся ікон.
Новини футболу продовжується. На другий день лідер Комуністичної партії Геннадій Зюганов заявив, що російські футболісти отримують занадто високий рівень заробітної плати, хоча вони повинні отримувати гроші тільки для цілей, забитих і чемпіонатів.
«Я пішов на поле з метою прокатки м'яча і отримання малювати. І не помилився. Гарний і неприємний! Вони роблять занадто багато грошей! А гроші у футболі ви повинні платити за за забиті цілі і виграти чемпіонати.
Німеччина досягла півфіналу Євро 2012 року, побиття Греції 4-2.
48-річної співачки Маша Распутіна підтвердила свою третє вагітності. Тепер, через свій вік, вона на збереження і чекає на народження, який відбудеться в вересні цього року.
Анна Седокова готується до підкорення Голлівуду і, можливо, вона досягне успіху, адже вона отримала роль у фільмі від Джеймса Камерона. Я не знаю, як і коли, але це факт. Ми побачимо, що відбувається, але це ще не відомо, який проект Anya бере участь у і яку роль вона буде мати (епісодовий або вторинний, я думаю, що вона не отримає основного).
Я дуже щасливий, щоб успішно слухав для Камерона, це реальне щастя зірки з таким легендарним режисером. Моя друзі підкаже мені, що я можу легко знаходити Megan Fox в Голлівуді.