Арт вимагає жертви

Актори та актриси отримують неймовірно великі гроші за нашими стандартами для своїх ролей, але якщо ці ролі також вимагають деяких жертв, то це цінується багато разів більше, і не тільки в грошових умовах. Люди бачать все, знають все і розуміють все ідеально, тому якщо майстри кінотеатру блискучо грають ролі на місцях, а перед тим, щоб змінити їх зовнішній вигляд, то вони можуть серйозно претендувати на звання фаворитів громадськості. Побачимо, хто працював над тим, як знімати свою участь.

За роль у майбутній і перспективний бути грандіозним завдяки акторам фільму Les Miserables Anne Hathaway довелося схуднути. Для того, щоб швидко схуднути, актриса сідає на строгу дієту і обмежує себе лише 500 калорій в день, який не парі добової норми. Крім того, для підвищення ефекту, Енн надав персональний тренер, і в той же час лікар, який би відслідковував її стан (до речі, повідомляється, що актриса була більш як раз від різкої втрати ваги). За три тижні Hathaway працювала в тренажерному залі і підтримується дієтою, тому все вийшло. Вона помітно втратила вагу, але для цієї ролі вона потрібна не тільки для втрати кілограмів, але і для її гоління.

Хто визнає Голлівудську красуню Vanessa Hudgens в цій рум'янці? Я, можливо, просто її хлопець, батьки, друзі, лояльні любителі і дуже спостережники люди, як ви і я, тому що вона змінила так багато для її ролі в Give Me Asylum, які слова не можуть розповісти. Згідно зі скриптом, Hudgens вагітна, тому вона отримала 10 фунтів, а також стала дуже недбалою, тому що вона живе на вулиці. Це буде цікаво побачити результати такої роботи. До речі, Vanessa також довелося позбутися від її шикарного волосся.

Фільм «Діар Башта Джонса» зробив Рене Зеллвегер з піцею, спагетті та мускатами, адже за задумом директора вона повинна бути досить сливою. В кінці Renee отримав близько 13 кілограмів, які в принципі було достатньо для цієї ролі, зроблені Zellweger популярними як ніколи раніше. Незабаром вона знову втратила вагу, а потім знову отримала вагу, щоб стати тим же Bridget Jones. Її вагові флуктуати так багато, що багато акторів будуть шоковані.

У 2003 році Charlize Theron отримав Оскар за свою роль в кіно Monster, але він коштує її не тільки розкішний малюнок, але і нерви (зрозуміло, що вона грає лесбійський серійний вбивця). Чарліз повністю змінився і якщо шукаю в Vanessa Hudgens Я все ще бачив її, то є абсолютно нічого від красивого Theron. Для цієї ролі актриса отримала 14 кілограмів, але в одному з інтерв'ю вона сказала, що під час зйомок вона не розглянула себе жиром, але знайшла своє тіло потужним і нічого іншого.

Заголовок фільму Hunger говорить сама за себе: Михаїл Фасбендер повинен схуднути. Для того, щоб грати чоловіка, який оголосив смертельний удар голоду, актор повинен був відкинути пару додаткових фунтів, як режисери сказали. Михаїл зробив йогу, прогуляв багато і їсти баночку сардини щодня, що призвело до позитивного результату для актора.

Але особливо вражаючим є болючий худий християнський блід, який втратив вагу для ролі в фільмі «Інженер». Не дивлячись на кеміфікований зовнішній вигляд (30 кілограмів втратив чоловіка, як не поганий тут), Крістіан прийняв, що він відчуває себе ідеально здоровим. Щоб втратити кіло, блідий ran жорсткий, слухайте свою улюблену музику.

Здається, що Мішель Вільямс не зробив ніяких жертв для ролі Марілін Монро, але це неприпустимо, так як актриса повинна ставити на вагу. Небагато, але все ще. Про те, як відновити:

Я просто не дивився на те, що я їсти, нехай просто скажеш.

Маса м'язової маси головного персонажа була найважливішими елементами фільму «Міліонський долар Baby», тому кастинг Хіляра Сванка мало часу. Вона навчалася протягом двох годин на день і їсти тільки рибу, яйця і білкові коктейлі. Я повинен визнати, що результат був хороший, надійно відтворився і виглядав автентично.

Восьмий, а в кращих п'яти годин на добу Наталі Портман займався балетом до зйомок фільму «Чорний лебед», за роль в якому отримала Оскар. Надія скаржалась, що втрата ваги була складною, але вона справляється і її радість не обмежує.

Колега і партнер Наталії в фільмі Mila Kunis переконалися в особистому досвіду, що людський організм здатний будь-яким і тим, хто каже, що не може втратити вагу, вона відкрито заявила: “Ви можете, але не хочете.” Дуже важливо, щоб з повагою захочеться, а потім все вийде, як і її. На фото вона настільки тонка, що я навіть не вірю, що Міла є справжнім гурманом і любить смачну їжу.

марка символів Whitaker з фільму «Інформант» = Поповнений Матт Дамон з вуса та окулярами. Для цієї ролі актор отримав 14 кілограмів, що був досить простим для нього:

«Це не так складно, як я думав. У моєму віці, все, що я повинен був їсти, як я зробив в коледжі. Збільшення ваги миттєво

Jared Leto отримав близько 30 кілограмів, щоб виглядати як вбивця John Lennon Mark Chapman. Звісно, не без причини, тому що Jared starred в кіно «Chapter 27». Секрет набрання ваги Літо полягає в тому, що він не вагався в їжі шоколад і п'яти оливкової олії.

У кінофільмі «Fighter» Mark Wahlberg з'явився в хорошій фізичній формі, хоча через кілька років він не міг уявити, що він буде виглядати на кубиках на животі.

Beyoncé завжди був відомий своєю апетитною формою, але для фільму «Dreamgirls» вона повинна втратити 10 фунтів одночасно. Я ніколи не бачив, що це худий, але я ще думаю, що вона більш приваблива на своїй звичній вагі.