Відкриття МКФ 2012

«Що ми всі про Європу та Америку?» – Я думав і вирішив написати повідомлення від червоного килима Московського міжнародного кінофестивалю. Але було щось побачити: наряди наших модних співвітчизників, звичайно, поступаються сукням своїх колег за кордоном, але вони дуже гідні. У цей час 34-й ММК відвідав світовий зір – Тим Буртон прибув до презенту його фільму «Президент Лінкольн: Вампір Мисливець». Але що про Буртон, якщо червоний килим сповнений кращих творінь модних російських дизайнерів?

Перша людина, яка захопила свою фантазію на ММКФ 2012 року, стала 24-річною акторкою Ліянка грю. Я знаю цю дівчину з фільму «Тріумф» (2000), яку ми взяли дивитися в школі, але багато інших вона, ймовірно, згадувала з серіалу «Барвіха». На Ліганці була чорна сукня в підлозі з розтертою спідницею до дна і відкритою спиною. Наряд буде виглядати дуже просто, якщо не для цього розсіювання блискучих кристалів на плечах і чудовою фігурою актриси - вона виглядає дуже красиво і сексуально.

1836911

Олеся Суділовська вибрала надзвичайно простий наряд для червоного килима - спочатку йому нагадувало мене з шматка тканини, що змащена вагом, але якщо ви відкинути фантазію, вона виглядає досить добре. Не дивно.

Колишній редактор журналу L'Officiel Evelina Khromchenko здивував нас і прийшов на церемонію не в улюбленому чорному кольорі, але в глибокому сині. Дуже просте плаття без рементів добре виглядає навіть при відсутності аксесуарів, за винятком тонкого ременя на талії і келихів в товстій рамі, які вже стали закладкою Evelina.

Р

Alika Smekhova в слоновому одязі з багатьма драпірами. Хороший вибір тільки в модерації, а головний акцент у вигляді красивого декору на плечі приваблює стільки уваги, скільки необхідно. До речі, Аліка виглядає дуже добре і свіжим - хороша макіяж!

Колишня «Міс Всесвіт» Оксана Федорова обрана для червоного килимового плаття гарне небо синє. Я люблю сукню з глибокою декольте і стегном, але вона не фарбує фігуру Оксани. Вини драпірування на талії - вони роблять її жиром.

На церемонію з чоловіком Степаном і дітьми приїхали дочку Микити Міхалкова Ліза. Ліза носила дуже красиву сукню Олександр Терехова з принтом рядка. Оригінальний візерунок і переливи зелених і синіх відтінків компенсують простий дизайн.

Як завжди, на червоному килимі були любителі червоного. Сінгер Вікторія Деннеко підставляється перед камерою в довге асиметричне сукню зміяним зчепленням в руках і бежевим взуттям на ногах. Я вірю, що цей образ не вистачає променевості - сережки або браслет з блискучими камінням скоригують ситуацію.

Жанна Фріске з'явилася перед нами у вигляді грецьких богів - довга біла сукня і безтурботна зачіска, виконана красивим ансамблем. Я дуже люблю себе Жанна і її наряд, хоча з такою фігурою ви можете дозволити щось більш щільно.

Червоний килим не червоний килим, якщо він має старий Голлівудський образ на ньому. На церемонію з’явилася Анна Орова. Звичайно, це не чистий стиль старого Голлівуду, але досить його поєднання з більш сучасними тенденціями, але факт залишається. Насичений фіолетовий колір, потокова тканина, розкішні ювелірні вироби несподівані для сукні синій і зачіска в ретро стилі створювали цей образ Анни.

Одна з найстильніших дівчат Росії Ravshana Kurkova з'явилася перед нами в розкішному білому сукні Chapurin Haute Couture з льотною плісированою спідницею і блискучим декором на ліф. Все красиво в цьому образі, але якщо ви знайдете несправність :, то я не схожий на те, що цей дуже декор не пришивається до декольте - здається, ніби він вийшов.

Дуже радий своїм образом і Саті Касанова. Апології для не найуспішніших фото, але він відмінно показує об'єм спідниці і його райдужний колір. В цілому плаття виглядає дуже незвичайно - відтінки сірого не часто зустрічаються на червоному килимі, а заготовки воріт - і ще більше.

3610Р. 4200Р.

Оригінальність не займає в образі Альени Бабенко. Звісно, актриса вирішила виділити і покласти на шапку в стилі Кріс Браун і навіть приправив її вівлом. Я не дуже розумію її вибір, особливо з цього капелюха наряд буде добре виглядати, але нічого не може бути виправлено.

р.

Екатерина Стриженова в сукні прямий ріжучий синій-пурпурний колір. У мене є змішані почуття про її наряд - можливо, варто вибрати наряд з особливою талією, щоб вказати пропорції фігури, але ювелірні вироби Катя - чудовий браслет.

Актриса Олена Захарова чітко прогадувала вибір стилю сукні. По-перше, драпірії не приховують зайвих кілограмів, але навпаки додають їх, і, по-друге, ноги повинні бути покриті - вони не в кращій формі. Але сандалі дуже красиві.

«Червона їзда Ходу» нашого дитинства Яна Поплавська в сукні красивого кольору м'яти. За винятком кольору, я не схожий на все інше. На мій погляд, широкий пояс і зібраний латунь є модою днів, що пішли.

Renata Litvinova не змінює свій стиль і вибирає сукні ретро епоху. Цього разу вибір актора і режисера впав на довгу чорному сукню в стилі 20-х, тушкованому з багатьма блискіками. Звичайно, Renata доповнює образ так необхідно в 20-х роках з багатошаровим намисто з блискучих каменів. Наряд Рената виглядає чудово, але спідниця на сукні не найзручніше - актриса трохи плуталася в ній.

Ще одна леді в червоний Ольга Будіна і її багато маршрутів. Я не думаю, що я щось носила, але це плаття має право жити. Єдине, що мене турбує, це платформа на взуття - вона виглядає грубо. Я розумію, що жінки маленької стежки хочуть виглядати високорослі, але варто замінити платформу з витонченими сандалі без неї.

Анастасія Макеєва взяла участь у церемонії, що супроводжується чоловіком Глібом Матвійчуком. Актриса носила плаття з красивого пурпурного мережива на чорному підкладці. Я погоджуюсь, що Настя виглядає дуже яскраво в цьому наряді, але я не залишаю думки, що він виглядає дуже важко. Єдиний вихід – позбутися від рукавів.

Дочка відомих батьків Андрія Миронова і Катерини Градової Марія Миронова обрана для червоного килима дуже ніжний наряд, який був таким недоліком для повного огляду моди. Я не буду входити в деталі, все вже видно - красиве плаття, доповнене аксесуарами в стилі ретро.

Катерина Климова в сукні з ноткою іспанського стилю і вболівальником в руках. Добре, це досить оригінальний образ, але знову хочу легкості - адже чорний оксамит не найлітніший матеріал. До речі, актриса з'явилася на церемонії, що супроводжується чоловіком Ігором Петренком, з костюмом плюшевого, якого була гарна ансамбль. Зараз я помітив, що Ігор дуже старий.

Світлана Бондарчук в сукні Люблюс Кіра Пластініна. У цей час молодий дизайнер постарав свій кращий і створив красиву асиметричну сукню з бекю і красиву шіммерую обрізку на спідниці. Дуже гідний, але вибір аксесуарів вже є роботою самої Світлани, який зробив відмінний вибір на користь великих ювелірних виробів з бірюзовими каміннями і менш успішним шнеком. У цьому випадку невеликий пластиковий чохол буде набагато краще.

Марія Кожевнікова в костюмно-типовому одязі з вирізом з стегна. Зображення не поганий, але довести його до досконалості, я б зібрати волосся на спині голови (це буде виглядати краще в ретро стилі) і позбутися від Chanel 2.55. Звісно, про легендарний пакет розповідає про легендарний пакет, але у вигляді зчеплення він виглядає трохи важким.