Наталія Портман правила

Назва 31-річної акторки Наталі Портман часто згадується не тільки в списку найкрасивіших і талановитих дівчат нашого часу, але і в шорт-листах найбільш розумних і освічених жінок, які не збігаються, оскільки Наталі закінчилася відзнакою від найбільш престижного Гарвардського університету. Вона сказала в інтерв'ю, які навчаються, так багато чого більше, ніж дія (Я не піклуюся, якщо коледж руйнує свою кар'єру). Я був дуже успішним у обох сферах.

Це дуже незвичайна заява, але Портман вважає себе євреї з дивинством, тому вона допускається до цього. Вона знає шість мов, - переможець Оскара, відомий як філософ, вегетаріанська, дружина і мати.

Я насправді 85-річний карликовий.

Одного разу я ходив на вулицю, і раптом хтось захотівся, "Ой мій Бог, подивіться, це Winona Ryder." Я повернувся, щоб побачити її, але я зрозумів, що всі шукали мене.

Я радий, що я пішов через все це. Я був, хто мій батько хотів бути, хто хотів би мене бути, і хто хотів би мене бути.

На списку акторів я здаю ходити в хвіст. В середньому я зроблю пару фільмів на рік, і багато моїх колег — навіть тих, хто молодший — вже довгий час зроблених фортеців.

Я хотів бути астронатом, лікарем і ветерином, але перед цим, звичайно, русалка.

Це так дивний, що дитина наборі. У той час як ви працюєте, ви так само, як і всі інші, але, як тільки вони приймають перерви, всі актори йдуть до своїх номерів, щоб спати або мати пиво, і ви підбираєте книги і перейдіть до школи.

Я відіграв свою першу роль у віці від 11, тому до того часу я був двадцять, я сказав себе досить.

Я дитина вісімдесятників. Я був Барбі і мій маленький поні, але я завжди зіпсував їх - малювання обличчями і відрізання волосся.

Я думаю, що я виріс швидше, ніж я повинен мати.

Я хочу, щоб мати дочку, як мені, досить, witty, освічений, хто знає багато людей і може зробити багато грошей.

Я завжди думав, що руки були найкрасивішою і виразною частиною тіла.

Я не знаю, що мої сиськи перед людьми.

Мій батько мав шевролет, і мій мати мав хаббі-старець. Моя батьки не витрачали на великі будинки або купили хороші автомобілі, але дивилися всі театральні прем'єри і проїхали багато.

Одного разу, коли я був восьмим, мій батько взяв мене до одного з медичних конференцій. Він зробив лазерну операцію на курці, і кожен був запланований, і я був лютий, тому що курка була мертва. Я не їсти м'ясо з.

, Україна

Я знаю, що я маю красиві вуха, хоча я не маю лобів. Але я навчився любити вуха, як вони. Усе життя без лобів не закінчується світу.

Я люблю це, коли люди розповідають, що я шукаю єврейську.

Розумні жінки люблять розумні чоловіки більше, ніж смарт-жінки.

Я не схожий на милий. «Хоай» – це слово, яке більше підходить для вашого кота.

675178

Здається, що я хочу бути жінкою, яка задеклала війну на шпильках. Все говорить, що я повинен носити взуття, але я ніколи не розумію цю дивну концепцію: довший мої ноги, більш привабливими вони є.

Я дуже зацікавив, як саме людство прийшов, щоб отримати жінок, щоб поголити свої пахви і ноги.

Постарший ви отримуєте, менше ви повинні турбуватися про те, що інші думки про вас.

Я люблю сон. Багато людей стрибають на тривожний годинник вранці, навіть якщо вони не потрібно кинути в будь-яку точку. Вони думають сон - це відходи життя, але я завжди думав сон був найкращим способом витрачати час.

Ви ніколи не знаєте, як народжуються ромби. Коли я мав моє волосся, наприклад, люди почали говорити, що я був нео-Назі або лесбіянка, або я мав рак. Як мінімум це не все відразу.

Я не схожий на це, коли виробники брендізовані мене, як плюс Mickey Mouse.

Найчесніша людина мені була Woody Allen. Він сказав: «Лорд, як страшний ти!»

, Україна

Я захоплюю мій голос. Коли я сердився, я кричу.

Ви не повинні стати акторами. У світі багато чого робити.