1252
Меган Фокса вагітна!
Фото з скромного свята дворічного ювілею весілля Меган Фокса та Брайана Остін Грін в Гаваї розповідають нам краще, ніж будь-які слова: «Меган вагітний!» І, мабуть, вона не в другому або навіть четвертому місяці вагітності, тому дуже скоро актриса подарує їй улюблену дочку (якщо ви вважаєте, що джерело, яка вперше повідомила про майбутній захід в житті пари, Фокс чекає дівчини). Для Брайана це буде другою дитиною, адже 38-річний актор вже має сина, але для 26-річного краси Меган, цей малюк буде першимнародженим. Я не знаю про вас, але з якоїсь причини я дивився і дуже радий бачити Меган в цікавому положенні (Я не думаю, що вона вирішила отримати вагітну в епоху, в якому актриса отримує вагу в Голлівуді). Але, очевидно, Меган є важливим не так багато кар'єри і адорації громадськості, а також сімейного благополуччя. На мій погляд, вона діяла мудро, бо головна мета жінки – подарувати світ нове життя.
Вітаємо! А фотографії чудові! Вони випромінюють таку любов, тепла і ніжність, яку я можу сміливо сказати, що Меган і Брайан не тільки один з найкрасивіших, але і найкрасивіших і гармонійних пар в Голлівуді. Як світитися з щастям!
«Я живу в постійному стані щастя. Якщо ви готові повністю присвятити себе відносинам з іншою половиною, то прийшов час зв'язати вузол з шлюбом.
24 червня. Меган і Брайан відпочинок в Гаваї:
, Україна
Кілька слів про стиль вагітних Меган.
Я не помітив багато змін в повсякденному вигляді, і навіть вона продовжує носити підбори з однаковою консистенцією. Жінки Голлівуду не відрізняються цим повагою від звичайних жінок, тому висока взуття все ще варто відмовитися хоча б за останні місяці вагітності. Меганові сукні в комфортному одязі для неї, в основному в потовиді, легінси і подовжені футболки, але якщо вона так комфортно зараз, чому ні? В цілому, я можу лише засвідчити цей стиль за вагітністю, під час якого дуже сильно змінюються смаки дівчини, і є різкі гойдалки настрою, тому я все одно твердо вірю, що Фокс буде змінити гардероб, стати молодим матерім, і не продовжить одягатися в одному напрямку. Однак, за словами актора, одяг не головне.
«Для мене краса простота, витонченість і чуттєвість. Ава Гарднер - це мій знак краси. Я вірю, що коли жінка гармонує з собою і вірно її принципами і цінностями, вона буде променувати. Не залежно від того, що ви зносите або як ви шукаєте.
22 квітня – Меган і Брайан відправляються до церкви для неділі.
6 червня — Меган і Брайан залишають «Романтика нігті»:
Червень 7 – Меган і Брайан ходити по Лос-Анджелесу.
16 червня — Меган і Брайан в Лос-Феліз, Лос-Анджелес:
(доб. 4)
17 червня – Меган і Брайан піти в кіно:
2400362
19 червня - Меган і Брайан вирушають з ресторану Little Dom:
499 р.
Дуже цікаво побачити Меган як матір, адже стереотип про неї вже досить втомився. Звісно, вона дуже сексуальна, але вона має ще одну сторону - більш жіночний, солодкий і приємний, який вона виявить, коли вона стане матір'ю. Ми чекаємо на цю осінь, і з нею перші фотографії дочки Мегана і Брайана.
Вітаємо! А фотографії чудові! Вони випромінюють таку любов, тепла і ніжність, яку я можу сміливо сказати, що Меган і Брайан не тільки один з найкрасивіших, але і найкрасивіших і гармонійних пар в Голлівуді. Як світитися з щастям!
«Я живу в постійному стані щастя. Якщо ви готові повністю присвятити себе відносинам з іншою половиною, то прийшов час зв'язати вузол з шлюбом.
24 червня. Меган і Брайан відпочинок в Гаваї:
, Україна
Кілька слів про стиль вагітних Меган.
Я не помітив багато змін в повсякденному вигляді, і навіть вона продовжує носити підбори з однаковою консистенцією. Жінки Голлівуду не відрізняються цим повагою від звичайних жінок, тому висока взуття все ще варто відмовитися хоча б за останні місяці вагітності. Меганові сукні в комфортному одязі для неї, в основному в потовиді, легінси і подовжені футболки, але якщо вона так комфортно зараз, чому ні? В цілому, я можу лише засвідчити цей стиль за вагітністю, під час якого дуже сильно змінюються смаки дівчини, і є різкі гойдалки настрою, тому я все одно твердо вірю, що Фокс буде змінити гардероб, стати молодим матерім, і не продовжить одягатися в одному напрямку. Однак, за словами актора, одяг не головне.
«Для мене краса простота, витонченість і чуттєвість. Ава Гарднер - це мій знак краси. Я вірю, що коли жінка гармонує з собою і вірно її принципами і цінностями, вона буде променувати. Не залежно від того, що ви зносите або як ви шукаєте.
22 квітня – Меган і Брайан відправляються до церкви для неділі.
6 червня — Меган і Брайан залишають «Романтика нігті»:
Червень 7 – Меган і Брайан ходити по Лос-Анджелесу.
16 червня — Меган і Брайан в Лос-Феліз, Лос-Анджелес:
(доб. 4)
17 червня – Меган і Брайан піти в кіно:
2400362
19 червня - Меган і Брайан вирушають з ресторану Little Dom:
499 р.
Дуже цікаво побачити Меган як матір, адже стереотип про неї вже досить втомився. Звісно, вона дуже сексуальна, але вона має ще одну сторону - більш жіночний, солодкий і приємний, який вона виявить, коли вона стане матір'ю. Ми чекаємо на цю осінь, і з нею перші фотографії дочки Мегана і Брайана.