Дні Кубинської сніжки (17 фото)

Фотожурналіст Десмонд Болан мав можливість побачити, що звичайне повсякденне життя звичайної кубинської свербіж виглядає так, а також дивитися ритуали відьми.

На перший погляд Майра є типовою кубинською господинею. Вона робить свій щоденний бізнес, як і кожен інший. Але крім побутових хорів, Майра має заняття, яка відрізняє її від звичайних домовласників.

Після останнього засідання Конгресу Комуністичної партії Куби було зібрано перелік 181 назв. Кубани допускаються до участі у будь-якій діяльності за цим переліком, сплачуючи податки державі на доходи, що генерує. Mayra прийнята: Я шукав список і не знайшов нічого подібного. Я – Сантеро, сурцес, духовність і заспокійливий майбутній, тому в даний момент я не можу легалізувати свою діяльність. й

Трансформація Майри від господині до свербіж дуже стресова. Я не вірю, і тепер я бачив його з власними очима. Я не дуже релігійна людина, але після розмови з нею я вирішив прийняти її запрошення на церемонію, де її чоловік допоможе їй.

Вже кілька разів, але ніхто не зацікавився фотографією. Я дуже зацікавлений і вирішив стати клієнтом Майри. Люди, які слідують африкансько-кубанської релігії Сантерія, не допускаються до фотографії обрядів. Але я допускав, щоб фільмувати деякі моменти.

34886310

Santeria (Іспанська santería - holiness) є синкретична релігія поширена на Кубі. Він являє собою віруючі Йоруба, змішані з елементами католицького католицького католицького католицького синакретичного релігії. Кількість послідовників Сантерія важко оцінити, оскільки більшість з них або відвідує католицькі церкви і реєструють як католицькі церкви, або приховують їх належність до цієї релігії.

Коли я прибув, то в будинку була черга клієнтів, які бажали допомогу Міри. Це були переважно середні чоловіки і жінки. З «хамберу» - приміщення будинку, де відбувалися церемонії, почули обрядові пісні і кришки. Ми продовжуємо рости.

Одна з жінок стурбована сімейними проблемами. Вона прийшов, щоб попросити Майра за порадами. Отримавши всі відповіді, жінка з спокійною душею пішла додому.

Подрібнена в товстому димі сигарет, з горінням очей, трава перетворилася в свербіж. Під час трансформації вона потрапила в транс, розмовляючи про мертві, духи, майбутнє, минуле, необхідність в церемонії, неправильне використання чорної магії за участю тварин, кокосів, рослин, квітів та інших предметів.

Одного разу я взяв на себе церемонію. Відвідувач був Dayana, восьмирічна кубинна модель. Дняна мала труднощі, і її мама вирішила довести дочку до Майри, очищати її від злих духів.

Р

Церемонія заборонених злих духів включає в себе кілька релігійних обрядів і молитв, які використовують горіхи, сигарний дим, спирт і багато іншого. Щоб виготовити злих духів, людина повинна бути одягнена в тоновий одяг.

Розпочато церемонію. Майра сітчаста перед санцтуарами курців. Кімната поступово заповнена димом. І так Майра здавалася, щоб перейти в транс. Але її чоловік переривав її. Після того, як Майра попросила Денана, щоб слідувати за подвір'ям будинку, до святкувань, а потім почала відірвати одяг дівчини, розтушуючи фрази в одному з африканських мов.

3610Р. 4200Р.

Через кілька днів з травня поїхали на море, щоб завершити обряд, який зробив на Денані. На березі моря Майра провела просту церемонію, під час якої вона повторює фрази в африканському, заливаючи рідину з баночки в море.

Після того, як я попросила Майра, як справили з Днемана. Вона сказала Dayana добре. Тепер юна дівчина, яка працює як модель, пішла на тур по країні.

Габаритний зображення

Африкансько-Кубанська релігія - це суміш фундаментів католицького культуру, які були привезені з рабами. Сьогодні тисячі людей вірять в Сантерія.

км

Для церемонії Майра заряджає 240 песосів, що становить близько 10 доларів, а близько 100 песосів на консультацію.

Mayra коментує, Коли я не роблю гроші. Часто люди потребують допомоги, але через брак грошей вони не можуть платити. Зараз багато людей слідують релігії Сантерія тільки за гроші і роблять хороший бізнес на ньому. І я сказав: "Не хвилюватися, це в усіх релігій". Не без цього.

Джерело: strajj.livejournal.com