Старі відносини.

Девід і Вікторія Бекхем

Разом з 1997 р. За спиною ця красива пара називається неофіційною королівською парою і після Kate Middleton і Prince William, це, можливо, найулюбленішим тандемом серед публіки неправомірного Альбіона. Вони мають багато спільного - як англійці, так і люблять виглядати добре, як крутиться в шоу-бізнесі, так і недавно вони об'єднані чотирма дітьми одночасно - трьома синами і невеликою дочкою Harper, що народився минулого року. У цих зоряних відносинах, найбільший з яких був звіт про недобросовісність Давида з угорською моделлю Мар'янне Фогарасі. Бекхем не стояти біля і зробив ясно, що він ніколи не чув про будь-який Фогарасі Foregasi Fugarasi:

Я не флірт з іншими жінками, я живу для Вікторії.
Іншими словами, вони мають модельну сім'ю.

2020832

Майкл Дуглас і Катерина Zeta-Jones

Разом з 2000 р. Михаїл і Катерина зуміли побудувати свої стосунки так, щоб жовтий прес навіть не хоче композувати будь-які історії пригод, залишені і вправно. У пара є два діти – син і дочка, але це не тільки турбота, починаючи з минулого року час для пари не було легко – Михайло був оброблений для раку гортані, і його вірний для біполярного розладу. І тепер щасливі і здорові.

Ellen DeGeneres і Портія Де Россі

Разом з 2004 роком. Телеведуча і акторка зустрілися завдяки роботі, але за 8 років вони не підключені до робочих відносин. У 2008 році Елен і Портія легалізовані стосунки, до яких їх мама відреагували цілком позитивно. Тепер пара думають про дітей.

Том Ханкс і Рита Вілсон

Разом з 1988 р. тихий, спокійний, виміряний сімейний життя про них. Том і Рита вже давно зібралися, і там немає стрибків і ромів, що оточують їх ім'я. Не відлякуйте вік подружжя, бо вони все ще далеко від віку і папарази не забули їх. Ця дивовижна пара має два сини, і Том від свого першого шлюбу має ще одну дочку з сином, яка «робила» Ганксом, дідом (сором Тома Коліна мав дочку Олівію). Про свій романтичний зв'язок з коханим Рита, Том каже:

«Я щаслива людина. Вона могла вибрати краще, але я відчуваю, як я виграв лотерею і вона залишається з мною.

Вілл Сміт і Jada Pinkett-Smith

Разом з 1995 р. Що бажали, що бажали, повернулися до дружини Йада, дав йому сина Ядена і дочка Вілув. Не так довго тому були ромби, які вони розбили, але спасибі Богу, 15 років шлюбу не підійшов до пекти. Вони продовжують жити разом у Малібу особняку.

Р

Курт Руссел і Goldie Hawn

Разом з 1983 р. Після двох розлучень Goldie знову побачила не маррію і зберігала свою обіцянку, але тільки з однією печерою - 29 років вона щасливо живе з її одною актором Курт Руселл.

Матвія Broderick і Sarah jessica parker

Разом з 1997 р. Після сім років відносин з Робертом Дунайом Jr., Сара зустрівся з майбутнім чоловіком Матвією, секретом відносин з ким вона розкрила в інтерв'ю:

Я не знаю, чому ми разом з тим, але я знаю, що є хтось, хто вірить у вас 100 відсотків. В іншому випадку життя не має сенсу.
Можливо Матвія вірила в Сара, але як ще пояснити таку довгу шлюб і три дітей разом?

Антоніо Banderas і Melanie Griffith

Разом з 1995 р. Антоніо і Мелані зустрілися з набором і швидко розлучили душу, музеями тільки для з'єднання своїх сердець і ненависть нової любові. Багато саркатичних слів кинули в Мелані, але незважаючи на все, Антоніо з нею і він любить її дуже багато. Завдяки Бандери, Гріффіті дали наркотики, а також побороли рак шкіри, тому що під час лікування чоловік завжди був.

Озій і Шарон Осборн

Разом з 1979 р. Одна з найстаріших Голлівудських пар. Барвисті, неймовірно дивні, але дуже люблячі. Ви вірите в свої почуття, бо вони пішли через багато разом, і крім того, вони мають три діти – Айме, Келлі і Джек.

John Travolta і kelly preston

Разом з 1991 роком. Ця пара знає в першу чергу, що «в сухарі і в радості», бо вони були разом як в щасливих моментах життя, так і в надзвичайно складних моментах. Отже, у 2009 році 16-річний син Джетт помер від тривалої хвороби, а в 2010 році його другий син Бенджамін народився, здоров'я якого не є небезпекою.

Девід Лукі та Іман

Разом з 1992 р. 20 років відносин для співачки і моделі – це просто початок, адже вони так прикріплюються до одного, що вони хочуть бути разом для відпочинку їх життя.

«Ми так пощастили, що ми зустрілися лише тоді, коли нам потрібно один одному. Вона неймовірно красива жінка, але це просто одна сторона. Вона є чудовою людиною і чудовою матір'ю. до Девід Лукі
Пара має 12-річну дочку, Лексі.

Гавін Росдейл і Гвен Стефані

Разом з 1996 р. Важко вірити, що Gwen є 42 і Gavin є 46, але є більше 15 з них разом. У 2002 р. і пізніше синів Корестон і Зума.

Джей-З і Beyonce

Разом з 2002 роком. Вже давно пара не могла мати дитину, але радісна подія сталася в січні цього року - Бджоли подарували дочку Блакитну Івію. 10 років відносин став ще більш радісним.

Hugh Джекман і Дебора Лі Фурнес

Разом з 1996 року. Через шість років Хуга все ще сповнена любові до дружини Дебора, яка 13 років старше. Любов - це всі вікові покіри, але це пити Джекман не має біологічних дітей.

Sacha Baron Cohen і Isla Fisher були разом з 2002 року. У пара дві молоді дочки.

Кріс Мартін і Гвінет Пальтро з 2002 року. У пара є дочка і син.

р.

Енрікі Іглесії та Анна Крунікова разом з 2003 року. У паспорті немає дітей і штампу, але прес зацікавить, щоб побачити захоплюючу форму тенісу.

Стінг і трейді Styler були разом з 1982 року. У них чотири діти.