Правила Mickey Rourke

Смішні, що Міккі в Голлівудському кінотеатрі в пам'яті лише два — Моусе і Рурке. Перший милий, чарівний і комічний, а другий – харизматичний, сильний і чесний. Так, це досить. Після. Його зовнішній вигляд зіпсував недорогий пристрасть до боксу, що він не міг би обмінюватись на вказаний момент для себе. Він може легко отримати ролі, для яких актори були пізніше нагороджені Оскаром, але в кінобізнесі він був занадто пікантним і необґрунтованим. У той час він залишився на піку популярності, що з'явився в кінофільмах «Fightfish», «9 1/2 тижнів» і «Beautiful Johnny», але, очевидно, кадри, встановлених Голлівудом, він не був спокуслений.

Він був друзями з мострами, використовуваними препаратами і мав промісний секс, але для чого? В кінці він ніколи не зрозумів. У 59 років Міккі-Рурке не вважає свого життя помилкою, майже нічого не пошкоджує, але не має наміру повторювати те, що раніше. Тепер він тримає себе "в гаунтах". Це правда, тому що Марв від Sin City, який живе в цьому акторі і боксері не тільки на екрані, може знову розбитись. Він буде відступати у вигляді відчайдушної туги з тонкою душею в 2013 році, коли стік «Син-Сіті» починається в усіх театрах.

У мене є все. І я блюв її.

Я продала і втратив все, що я мав - як друзі, так і мотоцикли - мій дружина сказав мені, "Якщо я залишився з вами, я буду знову вживати наркотики." Ви вбиваєте мене з незручністю. Вона була правою. І пішов вона. Я соромлюся, як дитина, побачила її не залишити. Я навіть відрізав свою рожеву, так що вона не залишить. Я ходив по кімнаті і кров заливають з мене, як свиня. Але подивіться, вона зшита назад!
Моя терапевта колись сказав мені, «Міккі, ви не живете в середні віки. Вам не доведеться ходити в броню, а з пучком зброї. й

Я втратив мій будинок, моя дружина, моя довіра, моє оточення. Я втратив душу. Я був окремо. Припинено кільце телефону. Я жив на $200 на тиждень. За перший раз в роки я пішов в супермаркет. Я звик до цього зараз, але перший раз я отримав там, я був штовхав, що ебать кошик, намагаючись купити щось для вечері... Дуже часто я пішов до одного круглого годинника, де тільки гей люди застрягли - так, щоб ніхто не визнавав мене.
Я живу в Лос-Анджелесі, місто тьєст у світі. Я не знаю, що в Лондоні або Нью-Йорку, я мав мій голова відірвав.
Я відчуваю себе краще з людьми на вулиці. Зробіть свій драйвер. Відомий йому 15 років. До того, як він став водієм, він робив банк. Тоді він провів вісім років в тюрмі. Я люблю людей.

За довгий час всі мої гроші пішли до терапевта. Що усадка приймала все! Перші два роки я пішов, щоб побачити його тричі на тиждень. І пішов, щоб побачити його двічі на тиждень. Тепер, просто один раз. Я тільки пропустили дві зустрічі протягом шести років.
Я не маю дитинства. Потрібно тому, що я працюю майже в житті. І з інших причин. Коли я вперше став успішним, я відчув як балістика. Це мій дитинства, вечірка йде на! Вже десять років я не збираю мотоцикл.
р.

Що стосується жінок, то я вже давно побачу, де ви не хочете прокидати поруч з нею вранці, і ви готові покинути себе на відпочинок з нею ввечері. Я не зроблю це. Мій будинок тепер просто модель монастиря.
Я люблю фільми, тому що це до вас. Ані бізнес, ні політика. Або ви смоктати.
Я зустрілася з Tupac багато разів, і це було дуже смішно, тому що я рідко зустрів людей в моєму житті, які дійсно погано. І я в цій категорії. Робота з Tupac була відмінною. Пошкоджений охолоджувач. Я подивився на нього і думав: «Так, що бстард покаже гармату на мене, витягти тригер і не блінк».

Люди ще просять мене близько 9 і пів тижнів. Ще недавно дівчина прийшла до мене і сказав: "Чи ви хлопець в цьому кіно?" Я сказав: "Як старі ти?" Вона каже, "18." Я думав і сказав: "Дуже, я, що хлопець." Я думаю, що я повинен мати деякі задоволення з ним. Але ті речі, які зробили давно, я намагаюся відпустити себе. Кожен раз, хто згадує їх, хочу сказати, "Дамн, що ебать ми говоримо про!" Що стосується 9-і-галотних тижнів, то завжди збираюся сказати мені, "Я трахнув ваш фільм." Я почула його не менше 10000 разів.
Моя критерія жіночої краси проста. Це як купити коня: Я не люблю тонкі шиї і короткі ніжки.
Спорт завжди дав мені більше задоволення, ніж кіно. Я люблю спорт. І я хочу спробувати щось нове перед гіріатровим відділенням. Бог, коли ти над сороком, який ти можеш робити? Риболовля?

Повернувся до мене. Коли ви сидите на лавці протягом десяти років, як я сидів, ви відчуваєте, якнайшвидше, щоб розповісти когось, що ви повернулися назад. Я часто чую, "Травольта мала гучне повернення". Так, звичайно - він не був дикий протягом 15 років. Він привітав з відкритими руками.
Ті сцени в кіно, де ви повинні боротися або стрибати найскладніші. Так що кожен раз є хлопець, який готовий мені захопити, я віддаю йому гроші.
Я змінив. Тексти пісень, а це означає: Але є щось всередині мене, які ніколи не зміняться. І якщо я розпушила одну гудзику на секунду, то пекло з мене.

Я не буду стояти іншому шансу. Це його. Якщо я намагаю шанси на цей час, то все, що я повинен зробити, це стрибати з найвищого балкона. Люди часто попросять мене, «Чому твоїх фільмів ти думаєш краще?» І я кажу, "Хай, бастари, я не зробив мій найкращий фільм ще!"
Бокс мав великий ефект на мій зовнішній вигляд. Коли мені довелося зафіксувати ніс, ці лікарі повинні взяти хрящі з вуха, тому що нічого не залишилося в носі.
У мене є шість маленьких собак: Локі, шоколад, божевільна краса, рубін краси, Чорний і щелепи. Звичайно, я не схожий на фанат маленьких собак. У Лондоні, коли ми знімали Thunderboy, п'яний чувак прийшов до мене і сказав: "Міккі Рурке! Я скажу вам, ви подивитеся, як ваші ебать собаки! Я не сказав нічого, щоб удачі. Його найбільша проблема, здається, що його пошкоджений маленький пеніс.

Я повинен сказати, що деякі хлопці виграли Оскари для ролей, які я вийшов.
Люди думають, що я їсти наркотики, я хвилюю мене і все, що. Здавалося б, я виросту ріжок і хвости вночі.
767273

У сучасному кінотеатрі рівень насильства дуже високий – він не може бути вище. Коли я дивлю фільми з Clint Eastwood або з Steve McQueen, я розумію, що цей фільм більше про почервоніння. Зараз насильства в кіно – це лише про насильство.
Кінобізнес – це пучок кінського вівця. Ілюзію. Я знав, хто був великим актором, але вони ніколи не мали роботи. Я знав, хто був справжніми зірками, але вони навіть не зможуть грати в павук у дитячому маті. Я не маю відношення до кінобізнесу. Я тільки поважаю долари, які я оплачується.

Жінка набагато сильніше чоловіка. Коли жінка говорить: «Чому досить,» це означає «Чому достатньо.» Людина завжди лежить на ногах в надії повернення. Я лежав. І якось щасливий.
Люди дуже бояться тиші. Вони бояться, тому що вони не знають, що це означає. Я люблю тишу. Це добре для людей.

Я був сумний, що я втратив мій вигляд. Я отримую, коли я бачу себе у своїх старих кіно. Я був набагато більш привабливим, це страшно. Це знежирення, щоб бачити вас гірше.
Повернутися назад - це гарне слово, чуваки.