20 фактів про Miley Cyrus

Destiny Надія Цирку з раннього віку висловили «Посмішка» за свою життєрадісність і широку посмішку. Прізвище, так як було скорочено до "Мілі". Стара правово змінила її назву від Destenie Hope до Miley у 2008 році. Сьогодні тільки її бабуся називає її надія.

2,2 км Cyrus має дуже поганий почерк. Це сталося, за словами співачки, бо за природою вона лівою рукою. Його батько зробив його писати з правою рукою. Вона писав в її біографія:

Решта мого життя я пішов, але я пишу з правою рукою. Так, якщо ви не любите мій почерк, поговоріть на мій тато.

3. У Дісней виробник Gary Marsh сказав, що вони обрали Miley за роль Hannah Montana, оскільки вони бачать її як дівчина з реальними, живими емоціями, які користуються кожну хвилину свого життя, як показано в її поведінці і діях. Але Тейлор Момсен, який також слухав роль, не зробив враження.

р.

4. У Під час зйомок Ганна Монтана Мілі Кірус навчався в домашніх умовах з тутором. А потім вона вирішила повернутися до своєї освіти. Вона сказала в інтерв'ю, що «Ви можете повернутися до освіти в будь-який вік, який ви хочете». Бо мій бабуся пішов до коледжу в 62. й

5. Умань Miley має велику сім'ю. Мілі має три старші брати (діти батьків з попередніх шлюбів) і молодший брат і сестра.

6. Жнівень Першу пісню Мілі на радіо знову побачила (січень 2008). Togad Cyrus очолювала найбагатші діти та підлітки з 8 до 16 років, складені журналом Forbes. У 2011 році стала «Ріхест Teenager у Голлівуді» і проголосувала заробила $54 млн.

7 улюблений мультфільм Miley Cyrus - SpongeBob Square штани.

8. У Цитрус страждає від хвороби серця, але це більш дратує, ніж небезпечно. Дівчина має м'яку тахікардію.

9. Навігація Знаменита країна співачка dolly parton є її godmother. Країна зірка також є одним з шанувальників Miley.

Діти люблять її, тому що вона Ганна Монтана, але про те, що люди не розуміють, що вона фантастична співачка і сценарист. Вона пише пісні, як вона 40 років. Це дійсно глибоко.

10. До переходу до Голлівуду, родина Мілі Кіруса мешкала в Торонто, а Біллі Рай відіграла в серіалі. І це було завдяки Біллі Рей, що дівчина була прийнята до декількох ролей в кіно. У 2003 році Мілі відіграли невелику роль у Big Fish Тімбургтона.

11. Miley Cyrus має близько 14 татуювання. Вона зробила її першим у віці від 17 років. Найвідоміші татуювання – слово «Любов» за вухо та фраза «Дихає» на грудях. Пізніше з'явився: якір на зап'ясті, три татуювання на пальцях, один на щиколотці і кілька більше на руках.

12. Miley є великим вентилятором тварин, особливо собак. Cyrus вже мали три собаки, коли вона вирішила взяти ще два травня 2012 року. Мілі зробив одну з кімнат її будинку виключно для її цуценят.

Габаритний зображення

Фото своїх собак на Twitter:

13.00 р. Назва основного персонажа фільму «Останній Пісня» (2010) обрано Самою Мілі на честь свого діда Рона Кіруса, який загинув у 2006 році. А потім починав свої стосунки з Лімом, але вони були, за співачкою, «классним».

Але тепер все добре і пара мають найглибші почуття і серйозні наміри.

14. Miley Cyrus мала багато вгору і вниз з її перший друг, Nick Jonas. По суті, відбувся драматичний трикутник любові між Кирусом, Йонасом та Селеною Гомесом у 2008 році. Зрештою, всі вони пішли окремими способами, але це «велика трагедія» залишило глибоку позначку на Мілі, потім 14, в її серці.

15.00 р. У 2009 році Miley Cyrus отримала честь зустрітися з Королевою Єлизаветою на королівському поп-перті в Англії.

16.00 р. У 2009 році шоу «VH1 Diva» мав можливість виступати разом з деякими її ідолами. І хоча Мілі ще молодий, продюсер шоу, Lee Rolonz, впевнені любителі, що ця дівчина буде впоратися з поставленим завданням.

17. «Гілярний Duff завжди був моєю рольовою моделлю. Я був на концерті, як і її музична кар'єра, я був про 11. Я був просто вражений на неї. Так що зараз, порівняти її до мене, як 'Дов!' Це круто!

18 років Незважаючи на різницю 8-річного віку, Келлі Осборн і Мілі Кірус знайшли щось в загальній і навіть стала друзями.

19.00 р. Милі Кирус піклується про свою фігуру з початку року. Її формула для підтримки краси є регулярними Пілатами. На заході Голлівуду проводяться зірки.

р.

20. Miley сподобалося, щоб цитувати Albert Einstein: Life як водіння велосипеда. Щоб зберегти свій баланс, ви повинні рухатися.