Ашлі Сміт

Ашлі Сміт є молодий мода і кішка зірка. Щоб подрібнити і повні губи, натисніть відразу ж підірвав модель повстання «Новий BB». Порівняти її до верхньої моделі Lara Stone. Але крім цього вони зауважив ще – індивідуальність і відступ.

Я маю обличчя 14-річного і душі мудрої жінки.

217763

Ашлі Сміт є одним з найбільш стильних дівчат і моделей Нью-Йорка. Незважаючи на те, що її кар’єра почалася порівняно пізно – у віці 18 – це не завадило їй стати популярним.

Габаритний зображення

«Я люблю те, що дизайнери цінують мене, а не параметри в моєму профілі, як довжина ноги», – говорить Ашлі.

Так, висота Ашлі не модель. Але це не припинило її від виконання на катанні та представляти глобальні бренди. Хоча Сміт рідко з'являється на подіумі, це apt (Чанель, Віденський Вествуд і Баленсіяга).

Якщо ви бачите мене на кітейлі, це означає, що я був одним дизайнером бажав, Ашлі Сміт.

Не менш модно бути занадто ідеальним і правим. Ашлі – це нагадка моди минулих років, коли дівчата з фігурами, гарним виглядом вважаються короткі фігури. Ашлі воліє брати участь у фотосесіях.

Перед тим як стати моделлю, Ашлі ніколи не носили підбори. І тепер в її запасному часі вона частіше побачила в скелястих туфлі або коубойних черевики:

"Це мій кров. Я також люблю футболки Texan. Я одягаю більше, як хлопчик. Але якщо ви вирішили бути дівчиною, тримайте на: найкоротший спідниця, яскрава синя блуза... Ви знаєте модель уніформ? Майкі, джинси, балет, так що нічого не відволікає від обличчя на кастингах. Я не люблю сукні, як це. ?

р.

Ашлі три роки роботи в моделювальному бізнесі Сміт зібрав портфоліо «хай» з зйомки для найвідоміших журналів. Вона також стала обличчям аромату Gap, Леві та Дизель. На сьогоднішній день Ашлі зайнятий роботою. Для її зйомки не тільки робота, але і захоплюючий процес. Ашлі Сміт є також робочим

На додаток до своєї роботи в якості моделі Ашлі захоплюється малюванням, архітектурою і грою гітари (Smith не взяв участь у ній з 12 років). Ашлі навіть утворили власну смугу, шоколадні баня. Ашлі припускає, що якщо вона не була для її моделювання кар’єри, вона буде “знято бути дизайнером або архітектором”. Мапа Я навчаюся фортепіано або приймати уроки вокалу. Він завжди хотів бути актором Broadway.

Ашлі на її подрібнити:

«Я думав про позбавлення від подрібнень, коли я був дитиною. Але я не можу підняти гроші. Зуби «вороги» роблять гроші.

У порівнянні з Lara Stone:

«Я не розумію. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вона зрозуміла спосіб для мене! Але я також є індивідом і є багато різних речей для роботи. ?