Найпопулярніші знаменитості

Джонні Депп і Vanessa Paradis

Після 14 років відносин ця американська-французька пара, здається, дуже втратила солодке почуття, що ми всі хочемо, щоб випробувати. Любов пропущена і вони віддають перевагу частинам. Відомості про їх розбиття з'явились довго тому, що я пам'ятаю в кінці минулого року, і пішли дуже довго, до офіційного оголошення про поділ. У цей період, як Джонні, так і Ванесса почув багато питань про те, що справа, але відповідь була однаковою для обох з них. Ми тонкі. Як виявилося цього місяця, все було не так добре. Попитали, що журналісти не доторкнулися свого особистого життя або залучать дітей у цій історії. Але все було так красиво: красиві слова, знежирені і незрівняні любов між цими людьми, так як якщо це було передано зверху і повинно прослужити назавжди.

Ashton Kutcher і Demi Moore

Здається, що вікова відмінність є значною, як 15 років, але Аштон і Демі дуже гармонійно виглядають. Це життєздатність, що не так довго я хотів би, тому що наприкінці 2011 року знаменитості розлучаються. Розлучення було подано Муром, який Аштон обдурив на з молодим і гарячим блондинкам. Якщо вона зробила право не для нас, щоб вирішити, тому що часто дружини пробачають обману, але Демі вважається це дія «спів у душі» і, незалежно від того, скільки вона любила Аштон, вирішив розбити. Він вийшов на неї, відверто, жорсткий (депресія і виснаження навіть потрібно лікувати), але все, що робиться для кращого. В той час як Demi не шукає заміну для Аштону, він, здається, буде знайомства Mila Kunis. Я думаю, що він потребує дітей, і вона потребує надійності, тому вони звернулися.

Р

Марк Ентоні та Дженніфер Лопес

7 років шлюбу і двох дітей не врятували це помірна пара від розлучення. Марк і Дженніфер, Дженніфер і Марк ... вони були так щасливі разом, але, очевидно, fickle jen не може витримати такі довгі відносини, тому що менше шести місяців після розлучення вона вже почала знайомства молодий танцюрист Casper Smart. Марк не залишився в боргі і за деякий час від деяких моделей, але це не призвело до нічого, хоча Ентоні здається, є новим хобі - дівчина з Росії.

Аміна. Ми зустрілися з нею на одному з сторін. Я впала в любов з її як підліток. І тепер я не можу забути її. - Марк Ентоні

Девід Аркет і Courtney Cox

Зустрілися актори на множині першого «крему» і відразу закохуються в любові один одному. Вони одружилися в 1999 році, і через кілька років вони мали дочку Коко. Ця історія була ідеальною, що Девід і Courtney не були розлучені в 2010 році. Розлучення прийшло як сюрприз до антуражу пари, так як вони давали враження від ідеальної сім'ї, але ідеальна Під час шлюбу Кокс мав 8 невинок, і Давид часто обдурив дружину молодшими дівчатами.

Йорданія Братман і Крістіна Aguilera

Поразка була новиною їх поділу. Я думав, що якщо Кріс закохався з такою відверто «не дівчинкою», то вона більше не піклується про інших чоловіків, але любляючи людину просто тому, що він хороший хлопець, ймовірно, не вистачає. Кріс подав за розлучення через вісім років відносин, але в інтерв'ю сказав, що Йордан завжди буде в своєму житті, як батько Макса (іеро взаємний син). Афіша Кріс є знайомства з претендією і більше brazen-looking Метью Ратлер.

р.

Ashley Cole і Cheryl Cole

Не секрет, що футболісти божевільні про красивих жінок, але краса співачки Черіла для гравця Ашлі Колле не вистачає. Він обдурив на моделі Brooke Healy, але його дружину кинув його. Після цього ідилл зацарював в пари на деякий час, але в 2010 році Черил не міг стояти його і прийняв до преса, що Ашлі обдурив на неї не менше п'яти жінок, які вона, як самореспектую дівчину, не прощення. Де перший, є другий, тому варто розбити ще раніше. Ашлі і Чериль разом з 2002 по 2010 рік.

Чарлі Шен і Денис Річардс

46-річний актор все ще любить свою екс-дружину, але вона, хоча вона має два діти з ним, не може повернутися. Ніж у спині був для Денисових звітів про обману Чарлі, а його залежність до алкоголю і лікарських засобів була остання солома. Рахарди не змогли стояти таку людину і зробив право.

Кріс Браун і Ріанна

Історія закінчилася 7 лютого 2009 року, коли Кріс підняв свою руку. Чому і чому, і залишився невідомим, але пробачити, то ще молодий Ріанна не міг. Цього року ЗМІ активно повідомляють про свою відмову, але це ще неможливе тому, що Кріс має подруга. Я думаю, що Ріанна не розуміла, але шанувальники не розуміють.

Том Круїз і Nicole Kidman

10 років шлюбу між акторами розірвав, але Ніколь ще жінка, з якою Кріс жив найдовший. Вони мають два прийнятих дітей, але ніщо ніщо нікому не зберігають свою любов. Цікаво, що був Том, який подав за розлучення.

«Дякую мені, і так зараз. До мене він був просто Том, і всім іншим, він був зіркою. Я кохав його. Я люблю тебе. ~Nicole Кідман

Nick Lishe і jessica Сімпсон

В цілому Джесса і Нік жив разом протягом 7 років, але їх персонажі ніколи не з'явилися разом. Тепер вони щасливі в інших спосіб: Джессіка скоро одружилась і вже давала народження дочки, і Ник одружився і чекає на дитину з Vanessa Minillo.

Justin Timberlake і Britney Spears

Принци і князь поп не прослужили довго – 4 роки, але зламали на хорошій замітці і ще друзі. Природно, новина їхнього спліту була відчуттям для любителів в 2002 році.

Принц Чарльз і Принцеса Діана

У 1981 році роялське весілля відбулося два діти – тепер відомий як Вільям і Гаррі, але любов між Чарльзом і Діаною майже ніколи не трапилося. Діана побачила свого інструктора верхової їзди, а Карл мріяв від Camille, яким він зустрівся до його шлюбу. Камелія не влаштовує батьків князя, тому йому довелося маррі леді Де. Однак ніхто не може зробити любов, тому розлучення відбулося в 1996 році. Незабаром Діана померла в автомобільній аварії, і Карл заміж першою і тільки коханою жінкою, Camille.

Хлопець Ritchie і madonna

7 років одруженого життя з режисером Мадонною запам'ятовується, кажучи, що вона любила його дуже багато. Для того, щоб бути з цим чоловіком і згодом відроджувати сина, Мадонна відставив Хлопця від своєї дружини Ребекка Грін. Тепер вони з протилежних сторін барикади, але обидва зустрічаються молодими і гарячими. Мадонна з Brahim Zaibat, і хлопець з моделлю Jackie Ainsley, який дав Richie третій син.

Bruce Willis і Demi Moore

Не менш цікавим є історія Демі і Брюса. Вони були разом протягом 13 років, вони мають три дочки, але щось вирушило, і вони вирішили розбити. Зараз закриваємо друзів, але особисте життя Брюса набагато краще – він одружений з молодою моделлю, яка нещодавно подарувала йому четверту дочку. Демі ще пам'ятає Аштон з смарагістю.

Райан Філліп і Рейс Зестрі

За плечима цієї пари 9 років відносин і двох дітей, але вони не змогли зберегти свої стосунки.

Brad Pitt і jennifer aniston

Можливо, найяскравіші Голлівудські канікули є розривом Джену і Бреду. Після п'яти років відносин вони подали для розлучення, які були викликані Анжеліною Джолі і небажанням, і, можливо, нездатність, Аністон мати дітей.