На довгий час Brad Pitt було розглянуто лише гарну картину, бренд, що робить фільм успішним. Бренд його ім'я залишився до цього дня, але тільки милий хлопець Brad перестав вважатися довго. Пітт з актором довели, що він здатний багато. "Файт клуб" (примарно), "Легенди осені", "Святий", "Тройя", "Таємна історія кнопок Бенджаміна", "Незламні Бастерди", "Світло життя" і "Людина, що змінив все" - це список тих картин, в яких талант Брад розкриється в повній мірі. В той час як майбутній чоловік Анжеліна Джолі не має статуетки Оскара, але все йде на тріумфтинг закінчення своєї кар'єри Пітта, рішення він зробив рік назад. Я буду пророк другий і прогнозувати, що Brad отримає найвищу кінопремію 2014 року. У одному з інтерв'ю Брад заявив, що в 50 (нині він 48) він закінчиться акторською і можливо прямим. Нове поле - нові границі Пітта. Удачі, звичайно, але я хотів би дивитися його на екрані довше.
Я один з тих людей, які захоплюють на генетичному рівні.
Якщо я мав наднатуральні потужності, я повернув годинник - це те, що я б зробити.
У мене є багато планів. Я хотів би мати купу будинків на колесах. Я хотів би записувати альбом, як Jennifer Lopez. Тільки це буде акустична версія гурту KC & Sunshine Band. Я хотів би розпочати власний одяг. Я гона, як Puff Татусь. Тільки хутро буде синтетичним.
3250Р. 3700Р.
Ми побачимо разом. Я не можу просто піти до лікаря і сидіти в кімнаті очікування, читання журналу, люди прийдуть до мене. Я не можу просто приїхати до аеропорту і чекати мого рейсу - Я просто зашкодить там.
Мій тиждень дуже простий: п'ять днів з сім'ї, у мене є три папаразиві автомобілі на мій хвіст. Таке арифметичне.
Я не можу жити в ліжку. Або є морозиво.
Безкоштовне мовлення? Я думаю, що це чудово. Я думаю, що кожен повинен мати свободу слова. Але ви краще попросите Анжеліну. Повідомляємо, що я можу зробити.
546241
Я один назвав мій дід. «Ми бачили ваш фільм», - сказав Гранпа. "Чому одна, діда?" Я сказав. І пішов він на мій бабуся, "Ой, Бетті, що було ім'я цього фільму, що я кинув на три дні?"
Я впевнено вірю в мій метод: спочатку ви великий, то у вас є чудовий відпочинок.
Я дим. І пішов. І знову копати. І пішов. Далі знову. І так, і так далі, і так далі.
Я не робив багато морально. Я не дуже слухав моральність.
Я пам'ятаю мій перший поцілунок добре. Ми домовилися в школі з дівчиною, яка ми познайомимося з гаражами і поцілунками. Ми були серйозними, як ми говоримо про важливий бізнес. У будь-який час я поцікав її і ran home. Це був мій перший поцілунок.
Захоплюючий момент життя вашого малюка. Це той момент, коли ви отримуєте задоволення від.
Соліту, коли ви можете виїхати і сидіти на березі самостійно. Соліту, коли ви повинні вийняти сміття самостійно, тому що є багато ебать шпильок в будинку, і ніхто ще не вийняти його.
Не про що ви не знаєте. Ось чому я не люблю інтерв'ю. Журналісти просять мене, що я думаю про Китай і Тибет. Хто піклується про це? Я людина, яка працює з скриптом. Я вирощений чоловік, який кладе на макіяж.
Про мотоцикли Абсолютно горіхи. У мене є бункери. У мене є спорт. Я отримав хрести. У мене є мотоцикли, зроблені спеціально для мене. Всі ці машини є справжнім мистецтвом, як скульптура. Але я не хочу говорити про це. Я просто визнати, що у мене є це захворювання. Це все.
Я не знаю, що про митця. Тільки скульптори. Трохи.

Р
Ніколи не витрачають пекло багато грошей на божевільні гігантські матраци з подвійним наповнювачем на будь-якій стороні і всім цим начинкам. Просто перейдіть в магазин і купуйте звичайний плоский матрац. Потім купуйте три-дюймовий шприц підкладки і викладіть зверху. Слідкуйте за порадами. Це ідеальний сон. Ви гарантовані блаженні.
Я ніколи не витратив стільки часу в спідниці в житті, як на комплекті Троя. Але спідниці не так погано. Пошкоджені, вони не так погано.
Щоб отримати щось, ви повинні втратити щось.
Fame є a fucking річ, dudes.

р.