Закриття ММК 2012

До того часу, як ми встигли поглянути, до кінця прибули 34-й Московський міжнародний кінофестиваль. Як правило, церемонія закриття виявилася дуже пишною і красивою, збираючи на своєму червоному килимі все світло російського кінотеатру і навіть світових зірок. Я не можу сказати про наряди наших співвітчизників - шукаю деякі з них, я бажав крити. І я не перебільшую.

Равшана Куркова була однією з небагатьох, хто зумів створити дійсно красиву образ на закриванні кінофестивалю. Проте, актриса рідко підібрала нас з її нарядами - більшість з них виглядають дуже гідно. Актриса приваблює білу коктейльну сукню, прикрашену шіммеруючою вишивкою і марабу перо. Ймовірно, пері є досить рубаним варіантом (принаймні на масштабі світової моди - в Голлівуді, кожна друга носила їх), але для російської мау monde - досить цікавий елемент декору.

Модель Lena Kuletskaya bet на красиво-блакитний колір і сексуальний стиль, підшийте її назад до талії. Я не можу сказати, що образ Олени ідеально, але це може бути гірше.

Анастасія Макеєва знову з'явилася на церемонії в компанії її чоловіка, який по дорозі любив одного з наших авторів (Кі_Саня, привіт!). Актриса носила темно-червону шифонову сукню в іспанському стилі і вона виглядала дуже добре. Я славився тільки стилем наряду - недбалий запах завжди спрощує плаття трохи, і це не завжди вітається на червоному килимі.

р.

Боже! Буде краще, якщо Олеся Суділовська жила в домашніх умовах в цей вечір, адже це сором'язлива, щоб з'явитися в публіці в такому наряді. Це щось однозначно: блискуча мереживо, нижня білизна і бюстгальтер зовні, деякі дивні висить на животі... Де відбувається світ? Ааааах!

Не хвилюйтеся занадто багато, що фото Олени Кандулайнена не є повнометражним, тому що дно точно так само, як і верх - жах! Я зберігаю нерви безпечно.

Екатерина Гусєва з'явилася на червоному килимі в бронзово-барвному одязі з асиметричним бообом. На загальному фоні її образ виглядає дуже гідним - наряд виглядає дуже ефектно і я не боїся цього слова, красиво. Єдиний недолік - тканина, що нагадує іржавну фольгу, але без неї не буде красивого ефекту металу.

Актриса Наталя Лесніковського не стала дуже вишуканим і відданим пишним вечним унітазом простого чорного плаття «до точки», доповнивши його золотими аксесуарами. Я знаю, що це не найрізноманітніші образи всіх часів і людей, і це виглядає просто, але безпечніше, ніж білизна під прозорим мереживом.

Марія Шалаєва в червоній коктейльній сукні з цікавим дизайном рукава. Я люблю це, принаймні він виглядає оригінально. Я впевнений, що багато людей не згодні з мною, але якщо ця сукня була зношена Флоренцією Веллч, кожен сказав: «великий!» в хору, а образ російської акторки в тому ж наряді буде серйозно критично. І ми дивилися на зірки нашого рідного кіно.

Оксана Акіншина обрана для прогулянки по червоному килиму вічні класики - біла сорочка і чорна спідниця. Хоча актриса доповнила наряд з аксесуарами у вигляді червоної муфти і червоного манікюру, я ще не маю яскравості. Я повинен бути підібраний краще сережки.

Це перший раз я бачив дочку Дад. Ліза Арзамасова в такому витонченому образі, але дівчина зуміла вразити мене. Я впевнений, що я бачив плаття, як це на когось з заморських зірок, але це не змінює те, що Ліза виглядає красиво. Ніжний шаровий мереживо до обличчя 17-річної акторки.

Олена Захарова в вечірній сукні-сорочка, створена з двох шарів - ніжний рожевий і прозорий чорний. Я люблю ідею прозорого наряду, але в цілому зображення не виглядає добре.

Одна з найцікавіших акторів нашого кінотеатру (на мій смак хмелю) Ірина Грунва не вдарила їй обличчя в бруду і з'явилася при закриванні кінофестивалю в довге плаття з пастельного мережива. Надмірно закритий стиль компенсується за «відкритістю» тканини (барвлення тіла створює ефект прозорості), а безтурботний зачіска дає образ романтичності. Єдиною помилкою є срібляста муфта з змійної шкіри, яка не вписується на образ.

Молодий актор Світлана Іванова спробувала виділятися з натовпу з чорним платтям з корсетним бодісом і мереживною прозорою спідницею, але стиль наряду руйнує її весь образ. Листя явно не робить її фігурою більш привабливим, досить навпаки - грудисті гірки десь на шлунку. У цій незламі також є помилка самої Світлани - не сміється, коли ви одягнете на сукню такого небезпечного дизайну. Але я був дуже радий вибором аксесуарів - зчеплення з червоними каменями, червоним помадом і великими сережками зробити гарний ансамбль. Одягнена Жінка Голий чоловік

Коли я чую, що Катерина Деневеве з'явилась на закриванні ММКФ 2012, я сподівався, що знаменита актриса продемонструвати нашим російським модистам силу французького витонченого стилю, але я глибоко помилився. Знімок Катерини зліва багато, щоб бути бажаним. Актриса нібито плутала червоному килиму з неділим сніданком в домашніх умовах і кладуть на мереживний рулет, який не підходить для неї в стилі. Я знаю, що Деневве вже наближається 70, але в цей час не вдалося вивчити її фігуру і підібрати ті наряди, які дійсно підходять їй?

З точки зору стилю Катерина Деневве подарувала удар, але її акторський талант є незворотним фактом. На кінофестивалі акторка отримала спеціальну премію «Я вірю» за підкорення висоти акторської та лояльності до принципів Станіславської школи.

р.