Джо Марганіелло

Навколо 17 років я зрозумів, що я не приваблю до хлопців з милими обличчями і приступними очима, і я люблю жорстоких чоловіків, не стандарти чоловічої краси в звичайному розумінні. В цілому жорстокість є своєрідною родзинкою в появі людини, ясності, згуртованості, особливості, впевненості. Як Він Дизель, Jason Statham, Jason Momoa, Chris Scala Jones, Gerard Butler. І тепер я "розкритий" новий чоловік - Джое Манганіелло.

Йосип Майкл Манганіелло народився 28 грудня 1976 року в Пітсбургі, Пенсільванії, до Карла і Сусана Манганіелло, з якого він успадкував «генетичний коктейль» Сицилянської, Німецької, австрійської та вірменської крові. Вирощування в Католицькій вірі, Джо взяв участь у парафії з дитинства і взяв участь у спеціалізованій школі, яка закінчилася відзнакою 1995 року.

Як дитина, Манганіелло не міг уявити життя без спорту, активного відпочинку, ігор. І в середній школі, і вже навчався в Університеті Пітсбурга (відбув Йосип провів рік «зміни» між двома — відповідно, невдалими і успішними — спроби вступати в коледж мистецтва Карнегі Меллон), юнака діяла в якості капітана футболу, баскетболу і волейболу.

Манганіелло прогнозував славний спорт майбутній, але той факт, що зробити хобі професії, повинен бути забутий - через численні травми і модні в певних колах хобі стероїди, які молодий людина відмовилася поділитися. Тим не менш, хороша фізична форма, витривалість і підготовка відіграли в руки Джое більше, ніж один раз – як коли він працював охоронцем в рок-групах, і коли він почав спробувати за роль «супер-бедів».

У 2000 році майбутня акторка закінчила Університет Карнегі Меллона з бакалавром образотворчого мистецтва - і подорожує в кіно столиці, Лос-Анджелес і Нью-Йорк, а найголовніше: зразки. Тим не менш, сказати, що дорога Джо до полум'я була занадто Чорним перебільшенням – в Голлівуді молодий талант був розглянутий досвідченим агентом, і вже в 2002 році Манганіелло з'явився в кіно адаптації популярної комічної книги Spider-Man, де він відігравав роль Flash Thompson, антагоніст основного персонажа. Сам факт, що аспіруючий актор працював на стороні з Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Willem Dafoe - і не загубився на фоні знаменитостей, розповів на користь того, що Манганіелло чекає великого кінематографічного майбутнього.

Джо, який з дитинства мав слабкість для оповідань з коміксів, дійсно насолоджувався роботою на «Свайдер-Ману» в команді Сам Раймі і пізніше, в 2007 році актор з'явився в третій частині оповідання, виконавши роль верблюда. Випуск «Спайдер-Мена», який перетворився на популярний для всіх учасників, з подальшим запрошенням до численних телевізійних проектів: «ЕР», «Клінічний», «Твє і полум’я», «Las Vegas», «One Tree Hill», «Медіум», «Як я збуджу свою маму» і всі три варіації популярного S.S.I. Трохи пізніше, у 2009 році Джо взяв участь у серії «Білий Collar», де він отримав роль вілли, а в проекті «В задній частині ворога 3: Колумбії» – зйомки відбувалися в Пуерто-Ріко, а для цієї ролі актор на кілька місяців навчався з реальним «Sea SEAL».

Паралельно з його участю в телевізійних проектах Манганіелло продовжує працювати в театрі - він займав головні ролі виробництва Вільяма Шекспіра, Генрі Ібсен, Теннесі Вільямса та інших майстер-класів.
І все ж справжня слава знайшла свого героя з роллю вовк Olcid Ervo, близький друг героїні Анна Пакін, в серіалі True Blood.

Це те, як він побіг половину серії, а іноді без штанів.

1907-1929 рр.

(доб. 4)

У 2011 році актор виграв цілу кількість нагород, включаючи премію NewNowNext Awards, премію Saturn та два Scream Awards. Крім того, Джо був включений до списку «Найбільшого життя» журналу «Людина», отримав звання «Кращого пляжного тіла» Чоловіче здоров’я та звання «Народна надприродна істота» на тиждень розваг. Надалі ж публікація визнала Манганіелло як «улюблений вовк сучасності».

Звісно, з усього цього не слідувати висновку, що шкіра верблюка «поросла» до Манганіелло та інших проектів, які не цікавляться – немає, в закритому 2012 році ми чекаємо на двох повнометражних прем’єр за участю: «Що очікувати, коли ви очікуєте дитини» і «Магій Майк», де герой Джое називається Richie the Big ... добре, це не точка.)

Ну, що він, Йо. Людина в будь-якому місці! Нарешті, кілька фотографій просто, щоб побачити!

р.

Р

Категории

Смотрите также

Новое и интересное