Цей витончений білявка отримав Оскар у віці від 26 років був коханцем Брад Пітт протягом декількох років і в ранньому віці став володарем Стівена Сільберга. Він і тільки він відкрив юну дорогу Gwyneth Paltrow до Голлівуду і вона, звичайно, був готовий до цього, адже вона народилася в акторській родині (Мама Gwyneth є знаменитою акторкою Blythe Danner, і батько її є кінорежисером і другом Spielberg Bruce Paltrow). Ця жінка є однією з тих людей, які складають еліту Голлівуду, які є представниками відомих акторських династей, і які не можуть стати те, що вони якщо не успішні батьки. Про досягнення батька і матері, адже протягом багатьох років у професії вона довела всім, що вона не остання людина в кіно і її талант. Зараз вона 39 і Gwyneth вже давно увійшла до списку найвідоміших і платних акторів на заході. На додаток до своєї кар'єри вона має велике особисте життя: Gwyneth є одружений з вокалістом Coldplay Кріс Мартін і підніме двох дітей – Apple дочка і син Мойсе, про яких вона щасливо розповідає в інтерв’ю.
Я соромлюся на що я роблю.
р.
Коли я був малюком, я захоплю свою назву. Здавалося б, дуже зарозумілий мені.
Я ніколи не хотів бути знаменитою. Все, що я хотів бути актором.
Я ніколи не був в шкільному театрі. Мої батьки не пустили мене, поки я закінчив коледж.
Щоб досягти вершини вашої кар'єри 26 - це дійсно страшно.
Життя дуже коротке і дорогоцінне. Навколо все, що ви відчуваєте натхнення.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. й
Чим простіше життя, тим більше щастя ви отримаєте від неї.
Смерть коханої людини може змінити вас більше, ніж всі інші речі в світі.
Моє життя може бути зменшено на три події: смерть мого батька (померли батька Паросту, що загинув рак), знайомство з чоловіком і народження моєї першої дитини.
Коли ви не маєте дітей, ви дивитеся на тих актрисах, які вже мають дітей, і ви думаєте, "Дуже, вони, ймовірно, не бачать своїх дітей протягом тижнів." Вони, ймовірно, не знають, що діти йдуть до школи. А потім у вас є діти своєї справи, і ви усвідомите, що, безумовно, не справа. Діти ніколи не дадуть вам дуже далеко.
419580
Загнічення – це щось для вашої пам’яті. Не ви стаєте поганою акторкою? Ноп. Ви просто стаєте незабутньою.
Дуже складно вагітнати на набір. Ви завжди думаєте про те, як не блювоти.
Жінки, які мають груди, будуть розуміти, що якщо ви йдете до пластичної хірурга, щоб отримати бюст, це не пластична операція. Це реставраційні роботи.
Я не загинув, ніж дайте дітям їсти суп.
Я не маю ніяких шкідливих звичок, залишених для позбавлення від.
Я ненавидаю шапки. Деякі люди писають жахливі речі про мене на своїх блогах. Я не можу зрозуміти, чому люди нас почувають мене так багато, мої прагнення, і що я робити. Я гарна людина, і я хочу, щоб світ був добре.
Люди думають, що я небайдужий, старий і сплячий в барокамері. Але це не так!
Я не тип сходження паркану. Я краще шукати ворота.
Я завжди кажу, що я думаю, і коли я кажу це, я тримаю.
Я хотів бути дуже надійним. Тексти пісень, а це означає: І тоді я зрозумів, що довіра не може прийняти вас далеко.
Я люблю чоловіків. Не дивлячись на те, що вони лежать, вони бонкери.
Я був на Оскарі один раз. «Чому чоловікові?» Чи не так? І я сказав їм: "Чому слід перетягнути чоловіка зі мною всюди?"
Я віддаю не говорити про шлюб. Я ніколи не порівняв спосіб дівчат, які говорять в Сексі і місті, щоб вони насправді говорили.
Якщо ми проживали в Стародавньому Римі або Стародавньої Греції, я б вважали хворим і нехайним. Стандарти диктують час. Наприклад, прямо зараз - для деяких дивних причин - краще бути тонкими. Але я думаю, що причина дуже проста.
Я не можу зрозуміти, що тонкі люди більш привабливі, ніж жирні люди. Шукаємо тирану!
Краса, коли ви відчуваєте себе комфортно в вашому тілі.
Я, хто я. Я не бачу, що хтось, хто робить $25,000 на рік.
Пам'ятайте, що вам потрібно багато грошей, щоб вам було якомога швидше або пізніше.
Я люблю англійський спосіб життя - це не так крутий капіталізм як американський спосіб життя. Люди не говорять про роботу і гроші, люди говорять про цікаві речі.
Дуже часто, проти моєї волі я повинен захищати Америку. Але я вірю, що незважаючи на неприємний політичний фон, Америка все ще дивовижне і красиве місце.
Я відчуваю, що я завжди відрізняється в кіно, ніж я в реальності.
Інколи Я відчуваю, що хтось підключений до моєї нирки.
Не варто знати все про себе до кінця.
Я думаю, що я знаю свої права.
Я не впевнений, що я повинен сказати все.