Подивитися через рік

Немовля, популярність і великі гроші працюють чудеса: від більш (або менше) простих початківців дівчина співаків виростають сценічні богиня. Ідеонізм росте міцніше і в ході досконалості вони досягають пікових точок, але співачки змінюються досить зовнішньо, але право власності залишається на одному рівні (який часто сумний). Я пропоную ознайомитися з найбільш помітними змінами сучасних виконавців у візуальних прикладах «before / після». Ще одна екскурсія в минуле і публікація про те, як не втратити себе, змінити зовнішній вигляд.

Згодом Adele став дивним, вона просто не виглядала. Я сподіваюся, що з народженням дитини вона зараз очікується, вона не змінить хорошу схильність до зовнішніх змін позитивно. Ретро влаштовує її дуже багато, особливо дав її музику - вічні мелодійні мелодії, тонування для найяскравіших.

Carrie Underwood виконує виключно заміську музику, але за останні 7 років (з моменту виграшу шоу «Американський Ідол»), її стиль зазнав значних змін. З скромної дівчинки в довгому хіппі плаття вона перетворилася в впевнену молоду дівчину, для якої слово «гламур» довгий час був порожнім звуком. Вона стала менш заземленою, але більш красивою, адже кожна, навіть сама несимпатична дівчина, стилісти і макіяж артистів можуть зробити цукерки.

576280

Леді Гага завжди була дивним, але перед нашим божевільним martian Zhanna Aguzarova, який нещодавно відсвяткував ювілей (50 років), вона, очевидно, позбавляється, тому що зараз дуже помітно, що Gaga хоче отримати одружений і мрії дітей, і ваш власний незвичайний може бути shoved далеко. Вони йдуть за любов і не люблять. Леді використовується для того, щоб бути брюнеллю і прогулялася по сцені навпіл, але тепер все не змінилося дуже багато, тільки колір волосся і костюми стали більш дорогими. На її "пошті" вона також з'являється практично в недбалості. Але її зміни в появі зробили її популярними, тому для неї і тим, хто допомогло їй, величезний плюс.

Келлі Кларксон стала жінкою. Не більше, ніж 20-річні іграшки в спідниці з лівого фото, тепер вона жіночна краса 30 років, віддаючи перевагу мінімуму аксесуарів і шикарних вечірніх суконь.

Christina Aguilera ніколи не приховує те, що вона любить експерименти, тому її зовнішні зміни логічні, на основі власного судового рішення. Вона любить здивувати і я щиро дивився на своїх змінах понад 10 років: Я ніколи не скажу, що в цих фотографіях однакова людина і це не тільки вага (хоча я втомився говорити про нього, вона те, що вона і тільки вона може виправити її фігуру), але в погляді посмішка, поз. Вона добре вирощувала людину протягом цього часу.

Я люблю Ріанну будь-яким чином, тому зліва, справа, чарівність. У своїй молоді вона була дуже гарною, солодкою і чарівною, і тепер вона залишається просто чарівною, але в очах вона має більший досвід. Що стосується стилю, то фото зліва є типовим рваном, а на правому – вишукана класика.

Дитина з Бронксу стала реальною діви. Дженніфер Лопес отримує кращий день за днем, і я не можу навіть перетворити мій мову, щоб сказати, що в кінці липня вона вийде 43, хоча це незворотний факт. Її стиль сьогодні дуже відрізняється від минулого і я можу сказати, що J. Ло є одним з найстильніших зірок Західної шоу-бізнесу.

Я люблю вишукану Катю Прийміть самі, щоб смішний привіт з минулого слід забути. На жаль, тепер вона виглядає набагато краще, хоча бойова розмальовка іноді робить її лялькою.

За словами Дженніфера Худсона, вона звикла до її тонкого тіла протягом тривалого часу, оскільки вона не розуміла, що це було схоже, бути тонким? Але вона добре справляється, тепер її спортивний стиль загорає в оживлення і вона відмінно підкреслює її фігуру.

Поведінка практично не змінилася на обличчі і фігурі, але стиль став більш жіночним, адже недавно вона стала матір'ю, і вона накладає величезну відповідальність і виглядає вульгар і не може (як правило, Bee в моїй пам'яті ніколи не була подібною, але від гріха, як вони кажуть...).

Мадонна - це безчасна жінка, і це її. Сильний, міцний і досить сексуальний потім і зараз. На жаль, я ніколи не любив її стиль.

736657

Може бути я кажу, але "старий" Я люблю Фергі краще. Тепер цей співак не вогонь, який був раніше, і чи зараз вона співачка, коли так довго не з'являється на сцені. Я шукаю свою роботу і нові хіти, але я знаю, що її сім'я більш важлива, ніж її кар'єра.