На сьогоднішній день Аліса Тейлор є одним з найкрасивіших і успішних австралійських моделей. Цього року Аліса перетворилася 25 років, за її тисячами рекламних пострілів і яскравих вражень. Але за його успіхом не тільки талант, краса і ефективність, але і наявність власного кольору.
Дівчина може називатися “смішним” – її робота в кадрі вона здатна наповнювати фотографії світлом і теплом літа. Є багато прикладів такої роботи. І не збігається, що Аліса стала рекламною особою бренду O’Neill цього року.
Ми дуже раді, що ми змогли співпрацювати з такими талановитими, креативними та найважливішими з них, як Аліса. «Не тільки вона втілює спосіб життя дівчини O’Neill, але вона любить моду і дизайн... і вона доповнює команду O’Neill ідеально», - сказав директор з маркетингу Cedar Carter.
У свою чергу, Alice Taylor коментує:
Я виріс на узбережжі, тому море і пляж завжди були частиною мого життя, це моя пристрасть.
На цій фотосесії чарівна Австралійка показала її образ підпису - виразний вигляд і загальний шарм. До цього «високого світла» помітили багато фотографів, які працювали з Алісом. І, можливо, для цієї якості, Victoria's Secret запросив її працювати.
Я думаю, що найкраща річ про Секрет Вікторія є частиною цієї великої родини. По-справжньому цікаво. Це трохи, як позаваговий концерт, з енергією та франтичним модним шоу. Єдиний недолік - це те, що шоу буде занадто швидко.
А, до речі, працювати в якості моделі Аліса стала досить пізною за модельний вік - 19 років. Тим не менш, це не завадило їй стати успішним. Taylor представила колекції Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, Emanuel Ungaro, Мошино та Ланвін. Вона була обличчям нічного виходу Vogue моди в Австралії. Вона витончена Vogue, Еллі та інші видання. Також відомий для співпраці з торговою маркою Kensie.
р.
Аліса тепер живе в Нью-Йорку. Але як і багато австралійських жінок у світі моделювання, Тейлор регулярно йде в Європу, а також повертається в її батьківщину.
«Нью-Йорк» повністю відрізняється. Все тут дуже швидко і складно, атмосфера набагато більш агресивна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Сідней нагадує мене про невелике провінційне місто, де кожен знає один одному... і ваш бізнес теж. . . ?
Після придбання своєї квартири, місто Тейлор визнає, що вона стала магнітом для Австралії в Нью-Йорку.
«Для нас дуже багато Австралії тут! Ха. Я завжди в приховуванні! Я не говорю з іншими моделями, крім Katherine McNeil. Вона мені подобається сестра. Я люблю її дуже багато.
Р
Р
Коли Аліса в Австралії, вона любить їсти домашні м'ясні торти. У вільний час Аліса ходить на вулиці і іноді рейдерує магазини австралійських дизайнерів. Не дивлячись на велику популярність, Аліса не набухає на себе і її зовнішній вигляд.
«Я не думаю, що ви можете бути успішними, якщо ви не хочете. Не просте і гламурно, як деякі люди думають. Це дійсно робота, відданість, буде. Трохи удачі буде робити.
Її зірка продовжує рости і ви можете очікувати від неї багато.