Вінтажні секрети

Це сталося, що більшість жінок, які стали моїм ідеальними для краси, які мешкали в минулому столітті. Є, звичайно, ті, серед сучасних громадських діячів, які я захоплююсь неоднозначно, але є тонкий, тонкий шарм у жінок минулої епохи, яка межує з досконалістю. Неймовірно seductive Marilyn, бездоганний Grace, fragile Audrey - їх зображення стали іконічні, я навіть не мав писати свої імена, ви, ймовірно, знали, що я був. Вони захоплювали своїх контемпорій і захоплювалися нашими Імітували в минулому імітували. Ідеальна шкіра, чуттєві губи, розкішне волосся. Як це зробити? У деяких випадках вони вдалися до допомоги відомих лікарів, косметологів, стилістів і макіяжистів, але вони також мали свої секрети краси, без яких вони можуть бути присутніми.

Марилін Монро.

Гаряча кокетка стала відома в Голлівуді завдяки неперевершеному образу секс бомби. Але це не тільки люди, які захоплювали її. Жінки купили свою красу, ідеальну шкіру, яка буквально світиться зсередини. Секрет магії - гормонний крем Активний пХелітил, поверх якого вона наноситься порошковою основою. Ця методика дала початок ефекту випромінювання, яка привабила багато жінок, які дивилися Марілін на екранах. Крем стимулює ріст волосся, тому після деякого часу на обличчі Маріліна з'явилися чорні волосся, які відмовилися позбутися від, тому що разом з кремом і порошком вони зробили шкіру так променистою.

Велике спасибі Богу, в наш час косметична промисловість вистачить далеко вперед, порівняно з серединею XX століття і ви можете зробити вашу шкіру променевою без шкідливих гормональних кремів. Досить використовувати ґрунтовку з рідким або вершковим тональним засобом.

Audrey Hepburn.

Audrey є прикладом бездоганної, витонченої краси. Вона представила образ дитячої ляльки, чорні стріли в очах і густо пофарбовані вії. Згідно з чутками, для того, щоб вії після застосування великої кількості туші не перетворилися на чорне мезилово, актриса збочено поділилася кожну вісь шпилькою. Я не великий фахівець в декоративній косметиці, але серед інструментів я спробував, найвищий бал був Clinique mascara з подвійною щіткою, яка відмінно відокремлює вії і дозволяє досягти аналогічних результатів без шпильк і багато часу, витрачених на створення ідеального образу.

Марлен Дітріх

Одна з найбільших акторів всього часу, яка цінується не тільки для свого нестандартного таланту, але і для її краси. Марлен вірив, що макіяж повинен лише підкреслити природну красу, вона нанесла косметичну косметику на обличчя, якщо додавати дотик до майже готової картини. Однією з характерних зовнішніх особливостей цього німецького було вигнуті брови. Звичайно, це не їх природна форма. Марлен поголені брови чистими і змащують потрібну форму з charcoal олівцем. Він був модним в '30s. Крім того, вона ніколи не забарвила її нижніми віями з тушами, як вона вірила, що таким чином вони створюють тінь і роблять її вигляд набридливим. В сучасних умовах я вірю, гоління брів - це не тільки екстремальне рішення, але і потворна. Такі радикальні методи не потрібні. Досить стежити за природною формою брів і при необхідності забарвити їх (ідеальний варіант - тіні брів).

Джоан Крейфорд

Joan Crawford ніколи не був вентилятором косметики. Щоб зберегти її обличчя, вона тренувала її щелепні м'язи, зачепивши гумкою. Крім того, вона вважала, що таким чином вона позбавляє її підборіддя токсинів. Крім того, вона була практично релігійною повагою чистоти її шкіри, тому вона мила її обличчя не менше 25 разів з льодовою водою після миття її косметики. Я не знаю, що переваги жувальної гумки, але крижана вода дійсно вигідна не тільки для шкіри, але і для тіла. Досить взяти контрастний душ (внутрішнє тепло і холодна вода) для очищення пори і зробити волосся здоровим.

Катерина Гепберн

Актриса Катерина Hepburn мав власний неповторний стиль - природний, мінімаліст і трохи asexual. Для підтримки образу вона створена, Катерина мала використовувати безліч природних відтінків в макіяжі. У свою чергу, до шкіри залишався бездоганним і променистим, вона регулярно «захоплюється». Скраб підготовлений в домашніх умовах і складається з цукру, невеликої кількості води і краплі лимонного соку. Ця суміш з масажними рухами наноситься на шкіру, а потім змивається прохолодною водою. Скраб корисний, особливо якщо він виготовлений з натуральних компонентів.

Коко Шанель

Коко Шанель має поради практично будь-якого приводу, особливо коли мова йде про красу і стиль. Я захоплюю цю жінку не тільки для своїх послуг в модному світі, але і для її почуття і віри в себе. Хоча вона не має надзвичайної краси, чоловіки не можуть приховати свої інтереси, навіть якщо є жінки більш милі, ніж Коко. «Я не розумію, як жінка може залишити будинок без очищення себе, навіть з полудності». Крім того, ви ніколи не знаєте, що ви можете зустрітися з долею в цей день. Найпривабливіший погляд на зустріч. й

Бетті Пайж

Завдяки відмінній генетичній даних, Betty Page може похвалитися ідеальною шкірою і приголомшливою фігурою. Але для того, щоб зберегти форми привабливими, BETY все-таки повинна дивитися їх. Щодня тренується і витрачається час в свіжому повітрі. Важко відвертати спирт і ніколи не курити. Для всіх вищевказаних я можу додати здорову дієту, на жаль, не актуальні в нашому часі.

Рита Гайворт.

Червоні локони Hayworth подали більше одного чоловіка божевільним. Її волосся дійсно чудовий. Звісно, для того, щоб мати такий вигляд, актриса мала вдатися до деяких хитрощів. Як і багато жінок часу, Rita мила її волосся в гарячій воді, після чого наноситься деяка олія до неї і загорнув жирне волосся в рушникі на 15 хвилин. Потім промивають волосся гарячою водою, змішаною з лимонним соком. Я не спробував полоскати волосся лимонною водою, тому я не можу сказати про це. Але масло дійсно працює чудесами, тому що він виступає потужним зволожувачем, який важко конкурувати навіть кращими бальзамами. Я використовую кокосове масло, яке також стимулює ріст волосся.

Грейс Келлі.

Завдяки своєму мінімалістичному шику, Грай Келлі заслужила репутацію одного з найкрасивіших жінок всього часу. Але навіть така великодня і природна краса вимагає спеціальних хитрощів. Грай віддають перевагу натуральним відтінкам до яскравих кольорів в макіяжі, які підкреслюють її природні характеристики. Вона наноситься світло-коричневі тіні до її брів, щоб виділити їх, використовуючи два відтінки рум'яна вона виділила жекбони - більш легкий тон, наноситься на жукбони самі і темніше під ними. Ці трюки збереглися до наших часів, багато артистів макіяжу, поряд з пам'ятками, тобто ми дівчатам, також віддають перевагу виділити природну красу таким чином.

Софія Лорен

Італійська актриса була приголомшливо красива в «60-ті вона стала іконою краси. Який секрет? Ви можете здивувати, але це назад в олії. середземноморська дієта Лорана включено два обов'язкові ложки оливкової олії. Вона приправила свою їжу з ними щодня. Крім того, натирають кілька крапель в шкіру обличчя і додають її в воду при прийомі ванн.