Еволюція тіла

Кілька спортсменів, які похилого віку перетворили 27, сказали, що бути "злиттям", але заробив його багаторазовий олімпійський чемпіон Майкл Пдос. На жаль, спортсмени не завжди живуть тільки для свого спорту. Михаїл, прізвисько якого «Балтімор Булет», вирішив піти після проведення Олімпійських ігор у Лондоні, адже він просто повертав монотонію життя як плавця.

"Не знаю, що я збираюся повернутися до моєї найкращої форми. Я купила, як я зробив до, в 2008 році. Рішення про відставку є остаточним. В останні роки я був до багатьох міст під час змагань, але я тільки бачив готелі і басейни. Тепер я хочу зробити те, що я люблю.
На честь цієї події іноземні ЗМІ Михайло приділяв більше уваги, ніж всі інші олімпіади, щоб триматися, ми також будемо в курсі подій, і тих, хто не знає його на всіх, щоб дізнатися краще. Як змінилася фігура лише 14-ти Олімпійських чемпіонів в історії спорту? Вода заточує камінь, тому виглядають...

23 листопада 2002

За два роки до Олімпійського дебюту Михаїла Пhelps в Афінах, більшість конкурентів просто підібрали плавця, який був тільки 17 років і тільки від початку своєї великої кар'єри. На Чемпіонаті світу FINA в Нью-Йорку, де це фото було взято, Михайло залишився без нагород, але вони чекали його попереду, тому худі Phelps не знеболюють і зробив все в своїй владі для майбутніх перемог.

14 серпня 2004

Олімпійські ігри в Афінах приніс молодим спортсменам 8 медалей, 6 з яких були золоті та 2 бронзи, а Майкл поставив 3 Олімпійських і 1 світовий рекорд. За 19 років цей результат був не тільки хорошим, але дивним. Задоволений як дитина.

19 серпня 2004

«Я не переносить розмови на змаганнях. Я не збираюся піти і сказати щось до конкурента. Я ніколи не зробив, і я ніколи не буду. Не про мене. Я просто роблю свою роботу, і незалежно від того, як я готовий, я завжди хочу виграти.

23 липня 2005

Михаїл приймав, що в його плавальному шестерні він відчуває себе як супергерой, як Бетмен. До речі, цікаві факти про цей хлопець говорить, що він непропорційно короткі ніжки і непропорційно довгий торсо (за принципом, це вже зрозуміло з картини).

31 березня 2007

Михайло на Кубку світу ФІНА в Австралії:

10 серпня 2008

Пекін. Михаїл виграв всі дистанції, які він почав, таким чином, виграв 8 золоті медалі.

11 серпня 2008

До ігор у Лондоні Михайло заявив, що він не має намір виграти стільки нагород, скільки в Китаї, але він хоче досягти максимального.

15 серпня 2008

Афібійська людина перезаписує історію спорту своїми силами.

6 січня 2009 р.

Після скандалу з палінням марихуани, кар'єра Михайла припинила протягом трьох місяців, під час якого він дав трохи і здавалося б, що це був кінець своєї кар'єри. Але запобігає відновленню і не дискваліфікації.

10 жовтня 2010

Михаїл дотримується особливої дієти: споживає близько 10000 калорій в день.

р.

30 листопада 2011

Михаїл випускає костюм для купання з новою технологією в Нью-Йорку.

р.

30 Червня 2012

Я хочу подивитися назад і сказати, що я зробив кращий я міг.