Стильні мами.

Вікторія Бекхем і Harper Seven Beckham

Вікторія була захоплена, щоб дізнатися, що було в магазині для неї, знаючи, що вона може виростити копію себе (і ще краще). Незабаром після народження малюка Harper пішло покупка (йно сказав, що вона була перевезена матір'ю), але Вики приймала, що дівчина як доросла розуміла все і її очі запалилася, коли вони були покупками.

Коли ми пішли в Праду, я знаю, що вона закохалася в коханні з магазином. «Мама, я вдома!» й
р.

Lisa Bonet і Zoe Кравітз

Зое зазвичай пов'язаний тільки з батьком Ленні, і її дивовижною матір'ю, Lisa Bonet, залишається на бокових лініях, хоча Zoe підтримує тісний контакт з обох батьків. Після того, як дівчина була маленькою ембаррасою, яка дадала, що мама через їх нестандартний вигляд, але після того, як вона зрозуміла, що вона точно однакова - незвичайна і цікава людина в стилі. Зое з'ясувалося в її материнських степах не тільки шляхом виготовлення фільмів, але і за рахунок заправки, як її. На суспільних подіях екзотичний зух можна побачити в екстравагантних нарядах, любов до якого почалася з підліткового періоду, коли дівчина почала носити речі її матері Ліза Бонець.

Jerry Hall і Грузія Травень Jagger

Згадка Джеррі, батько Грузії, мала великий вплив на її стиль, але все ж модель з'єднана з матір'ю Джеррі, яка дав щастя бути батьком чотири рази. Пара має чотири дітей (дві сини і дві дочки), але єдиний, хто може повторювати успіх ек-моделю Джеррі може бути Грузія. Модні бренди люблять її і недавно вона стала обличчям Мадонни Матеріал дівчини. Дівчинка вже 20 років, але вона була міцно приурочена в назві другої іконки Brigitte Bardot і британського стилю. (Українська) Українські підручники / Історія України І є дійсно щось про це ...

Анджеліна Джолі і Захара Джолі-Питт

Захара отримує меншу увагу від преса, ніж інші діти Ангі та Браду, а вона стверджує, що вона є серед найстильніших майбутніх зірок. З такими батьками вона має місце в шоу-бізнесі, але слухавши спосіб вона сукні, і Джолі говорить вона сама, дівчина може стати не тільки моделлю або актриса, але і дизайнером. Вона займає приклад від своєї матері, і Анжеліни, крім її зношених чорних роб, завжди виглядає п'ять, тому вона все одно сподобається Алла Борисівна.

Р

Jada Pinkett-Smith і Willow Smith

Дизайнер Derek Lam назвав Вілув майбутній американський іконопис, наголошуючи, що дівчина не старіє сміливих, харизматичних і здатних, оскільки всі батьки говорять. Звісно, матір Jada допомагає їй підібрати свої наряди.

32513р.

Yasmin Le Bon і Amber Le Bon

Дві моделі різного віку, але з тієї ж сім'ї - дочка Амбер і її матір Ясмін, яка подала 20-місячну дитину в різні країни, де відбувалися шоу - теж зробили список. А що в одному з інтерв'ю Амбер заявив, що якщо вона не була для своєї матері, вона не була б моделлю і не матиме ніяких знань у світі моди. Але найближча людина для молодої моделі розповіла про те, як поводитися в суспільстві, на плечі і, головне, як правильно одягатися.

Katie Holmes і Suri Cruz

Katie прагне зробити Suri добре, тому що вона вважає, що дівчина повинна приходити до певного стилю. Holmes відкрито заявили, що Suri є справжнім художником в цьому плані і одягом для неї є одним з способів самовираження, і який самовираження на шість не може бути прийнято рішення.

Анна Вінтур і Катерина Шаф

Як дочка Анна Wintour, редактор журналу Vogue, 24-річний Катерін вважається багато, щоб бути одним з найстильніших дівчат світу, але якщо її мама завжди схожа на те, що вона збирається виконувати перед багатомільйонною аудиторією, то Schaeffer не дуже піклується про те, що носити. Однак не можна ловити Катерину в неуспішному наряді, так як мати спостерігає не тільки сама, а й її дочку, яка хоче стати адвокатом.

«Для моєї мами, мода життя. Я дуже не хочу працювати в модному світі, це не для мене, хоча я маю на увазі повагу моєї матері і що вона робить. Багато роботи.

Sarah jessica parker і marion loretta elvel brderick і tabitha hdge brderick

А актриса сказала, що її почуття стилю знаходиться в її генах, тому вона намагається одягати її дочками красиво і комфортно для них. Дівчата просто милі, особливо малюка зліва.

р.

Michelle Обама і Малія Обама

Дружина Президента США є практичним у виборі одягу і навчає її дочку дотримуватися того ж правила.

38768

Мадонна і Лорди Леон

Співак говорить про те, що вони часто кварелі з дочкою на основі моди. Мадонна розповідає Любить те, що носити і чим не носити, вона в свою чергу протистояти і дає поради її матері. Але що вони виглядають як, вони обидва мають прямий підшипник на моді. Мадонна має власну швейну компанію, а Львів створює колекції для компанії, викреслюючи різні суперечливі ескізи, які її мама іноді зачаровує.

р.

Demi Moore і Rumer Willis

Демі говорить про те, що він дуже гордий своєї дочки, яка, як її батьки, мрії про акторську кар'єру, але її стиль далеко від ідеального, хоча Румер працює з Демі, щоб виправити це.

Р

Goldie Hawn і Kate Hudson

Як дитина, Кате, як Zoe Kravitz, був прикрашений стиль матері, і її полум'я теж, але стати зіркою забуту про розмаїття і почав вчитися стиль на червоному килимі з матері.

Jessica alba і чесний marie

Заслужена міні-копія Джессі. Мама сукні її дочка як сама: шарфи, балети, джинси і все це. Стиль вулиці - це дуже великий!