Масивні тенденції

Ще одна частина трендів, які здобули любов і визнання модистів по всьому світу і отримали статус «масивного». Звичайно, приклад знаменитостей. Для тих, хто цікавиться, тут можна знайти першу частину.

Олімпія Le-Tan Box Clutch

Приголомшливі книги зчеплення давно любили fashionistas. Такий аксесуар виглядає дуже цікавим, привертає увагу і не позбавлений сенсу - дівчина з об'ємом «Лоліта» або «Великий Гацбі» в руках, принаймні, вразить оточуючих добре і цікавою людиною. Звісно, що книга була насправді читати.

Автор зчеплення, який використовується для роботи з вигодами модних будинків Chanel і Balmain, а пізніше вирішив почати бізнес. До речі, кожен з цих чудових аксесуарів виготовлений вручну: Олімпія le tan дізналася про мистецтво вишивки з її бабуся, і її любов до книг був занурений в її батько-ілюстратор.

Michelle Williams є величезний вентилятор з Mademoiselle le tan. На премії Незалежного Духа 2012 року Мішель з'явився з зчепленням у вигляді книги Джерома Салінґера в Рибі.

У 2012 році отримав нагороду BAFTA, де вона була номінована на Best Actress в 7 Днів і нічах з Маріліном, Мішель прийшов з зчепленням, що імітує кришку книги Артура Міллера, останнього чоловіка Марілін Монро.

Natalie Portman і Clemence Poesy

Беренес Бейу

Джинси з принтами

Друковані джинси стали головним трендом літа 2012 року. Звісно, класичні сині або сині джинси ніколи не дадуть свої позиції моди, але цей сезон вони дали шлях до красивих візерунків. Друк може бути будь-яким: квітковий друк.

, Україна

... Зірки...

3610Р. 4200Р.

... Леопард ...

... або анотація. Головний стан полягає в тому, що він повинен бути.

Ще не встигнути купити ці джинси – літо ще не надходить. І для тих, хто має руки, що ростуть з правого місця, є альтернатива - зробити такі джинси самостійно. Дешеві білі джинси, тканинна фарба декількох відтінків і трохи зусиль і у вас є ексклюзивна пара джинси.

р.

3610Р. 4200Р.

472230 Р

Лука Бресель

За кілька сезонів Карл Лагерфельд входить перо у своїх колекціях. Вони прикрашають світлі спідниці, коктейльні сукні та дорогі туалети. Звичайно, пір'я є елементом багатьох дизайнерських ліній, але модними людьми цього світу мають особливу ніжність для Chanel - Карл знає, як вгадати бажання жінок. А для тих, хто смертники, до яких здаються пір'яні наряди французького модного будинку, здавалося б, допустима розкіш, варто намагатися перо інших брендів. Звичайно, за умови, що вам подобається цей тренд і дізнатися, як його носити. Зі святами!

Емма Робертс

Кірстен Дунст

Кароліна Куркова

Рахель Білсон

Поезія Clemence

Лука Бресель

Діана Кругер

Сандалії "Яллі"

Ще один модний літній тренд. Желе, і просто каучук, сандалі потрапили на смак багатьох дівчат завдяки своїй зручності, смішному вигляду і шматочку літа, в якому ви поринете, носіння таких сандалі. Є багато варіантів: вони неонові кольори, і стримані майже класичні моделі, і цікаві обробки, і багато іншого. Крім того, багато каучукових сандалі виглядають так само, як і реальні. Я маю на увазі, не каучук.

Які гумові сандалі, якщо навіть взуття зроблені з цього матеріалу зараз? Наприклад, Катя Перрі не може протистояти човнам «жовті» з милими серцями, і Мішель Обама купила себе парою золотих балетів.

Шкіряні рукави

Остання осінь була відзначена шкіряними рукавами. Дизайнери пришивають їх абсолютно всім - до класичних бежевих траншей, до витончених курток, до хутряних паль і навіть до джинсових курток. Такий елемент дає образ своєрідною заміткою, але невагомий її як шкіряна куртка. Крім того, поєднання різних фактур в одному образі завжди грає в руки.

Зе Салдана / Олівія Палермо / Єлизавет Ольсен

Емма Ватсон

р.

риганна

кепікі

Кольорова шкіра

Шкіра рідко виходить з моди, а кольорова шкіра тільки зміцнює позицію цього матеріалу в списку трендів з часу. Велика кількість самих несподіваних відтінків вражає, але моделі одягу залишаються найпростішими - суконь-кейси, класичні траншеї, куртки з мінімумом деталей - кольорова шкіра нічого зайвих акцентів, вона сама - яскравий акцент.

Я просто божевільний про гірчиці сукні, такі як Blake Lively і яскраві червоні, як Емма камінь. На мій погляд, червона шкіряна сукня виглядає дивно більш стримано, ніж червона сукня з іншого матеріалу. Вся точка - вибрати правильний відтінок.

вугілля
14575

Спочатку віваль вважається ознакою непристойності леді, але сьогодні цей сміливий і оригінальний аксесуар зношується точно, щоб привернути увагу чоловіків. Сітка прозора шишка на обличчі дає образ таємницю і ламкість, так як це було багато років тому, але з однією відмінністю - сьогодні вії прикрашаються не тільки милими капелюхами і зачіски в стилі 20-х, але і шапками, шапками і кокосниками. На мій погляд, це зайве, хоча для жінок, таких як Anna Dello Russo, це слово просто не існує.

Вика Газіна

Хоча я трохи рубаю вівся в поєднанні з звичайною шапкою, я готовий оцінити колірну версію цього аксесуара, який показує нам всі однакові Анна Dello Russo. Я дуже люблю теляти в кольорі - на відміну від чорної версії, яка створює гіперсексуалічний і жирний образ, сітка пастельного або яскравого відтінку виглядає грайливим і смішним.

Helena Bonham Картер

Не дивлячись на те, що вели довгий час був розглянутий вечірній туалетний елемент, ведучі жінки все частіше з'являються в цій формі і вдень. Крім того, віваль можна носити не тільки в класичному вигляді, коли вона потрапляє на очі, але і у вигляді прозорого пов'язку на нижній половині обличчя, як Уляна Сергієнко. Неважливо, що важко говорити з таким аксесуаром - краса вимагає жертви.

Уляна Сергієнко / Рената Литвинова

А деякі навіть загорнуті в вівці від голови до пальця. Це дуже радикальний метод, але що ви не можете привернути увагу.

Daphne Guinness/Lady Gaga

Вейл не дав своїх позицій для багатьох сезонів і, судячи за останні шоу на Fashion Week в Парижі, довге буде аксесуар No1 серед представників модної еліти. Моделі на шоу Giambattista Valli і Dior були буквально затягнуті в кольорових вежах, і Giorgio Armani створили модний шедевр: майже кожен з його ансамблю був прикрашений неповторним вежею ручної декору від раціонів, мережива і каменів.

Гіамбатста Валлі

Діор

Архані Прив

р.

Безперервно бути ...