Броди котирування

Він може грати в будь-який характер, його талант і яскравий вигляд сприяють цьому з великою силою. Багато хто вважає Адріан Броди непривабливого чоловіка, заснованого на стандартних концепціях чоловічої краси, але і Вінсенс Кассел, цей актор має щось вчитися з більш подобових колег. Його сумні очі і пронизливий погляд, його плавні рухи і емоційне виконання кожного скриптованого слова були оцінені не тільки в Америці і Франції, даючи Адріан Оскар і, відповідно, Cesar за свою роль в фільмі The Pianist, але і в інших країнах, де він відомий як найбільш талановитих акторів. Фільми з його участю практично завжди окупаються, тому що перегляд гри цього 39-річного американця завжди цікавий. Броді допускає, що він завжди бере на себе роль, що викликав його, тому він зірвав у таких фільмах, як «Букет», «Вихід» і «Жалло». Адріан працює на Станіславській системі, яку слід взяти російські актори. Хоча вони є російською, але вони не знають, як працювати над цим методом.

Як дитина, я був рабидом, неслухняний і зв'язав весь час. Саме тому я став актором. Я не маю іншого пояснення.

До свого особистого життя Адріан не має проблем на цьому фронті. Він був зарахований багатьма романами, наприклад, з Keira Knightley і Halle Berry, але серйозні стосунки актора були пов'язані тільки з поточною дружиною Кріса Hemsworth Elsa Pataki. Дівчина навіть займався Адріаном, але все-таки віддали перевагу Бродам молодим і красивим Австралії. Але Адріан не так скинути прямо зараз, як його стосунки з Lara Leito знаходиться в повному гойдалці (папараці недавно вдалося прийняти деякі пікантні фотографії, один з яких ви знайдете в пості).

Не знаю мене дуже багато, вони тільки знають свою роботу.
Але є деякі переваги. Наприклад, ви не можете вирізати фільм під час редагування.
Оскар зробив мене відомі, не 17 років в кіно. Але Оскар не змінює життя. Ви можете змінити людей і життя навколо них. Ви не можете залишатися тим, що все навколо вас змінилося.
3610Р. 4200Р.

До того, як я став актором, я був простий хлопець з оточення робочого класу в королева, один з п'яти бобів Нью-Йорка. До і великий, якщо ви залишаєте деякі невідповідні дрібниці, я.
Коли я отримав Оскар для Піаніста, я був з іншого боку світової зйомки Кінгконг в Новій Зеландії. В короткий час, десь по всьому океану, я отримав Оскар, і я лежав голий на готельному ліжку їжі гамбургер. Це один з кращих способів отримати нагороду.
Я не люблю Голлівуд. Все, що ви почуєте, "О, що ви віддаєте перевагу в одязі?" О, ви дивитесь на чудово! О, ви знаєте так-і-со? Для того, щоб бути людиною, але тепер це не обличчя, це анус.
, Україна

Я люблю тримати секрети. До тих пір, поки це не те, що хтось, це смішний.
Sean Penn може діяти як реальний вибух, якщо він не схожий на те, як ви працюєте.
Я люблю працювати з Полянським. Він синявий геній. Все, що він має свій особистий досвід. Іноді я думаю, що він свого роду суперлюда, тому що не кожен може призвести до того, що він закінчився. І він готовий до чогось. Я пам'ятаю епізод на множині Піаніста. Я мав стрибати вікна. У нас є контроль безпеки. Я думав, «Дамн, хто спробував стрибати з цього вікна?» Всі подрібнюють голову. «Що ніхто не стрибнув? Я запитав. А потім Полянський вийшов з вікна. Знизу, він шутував, “Ой, хтось спробував.” Тепер це ваш поворот! І стрибнув. Я пам'ятаю мати великий ебать обличчя і ripping від мого ребра. Полянське. Я не зламав своїх штанів.

Я часто думаю, що один день я покажу King Kong до своїх онуків. Я, ймовірно, сказав їм: "Погляд, як я був! Побачити, як остудити свого діда, коли він побігав по джунглі. І онуки, ймовірно, скажуть: "Дуже, це свого роду бульчитів."
Найдивовижніші поїздки - це ті, які ви не робите як туристичний.
Після зйомок поїздів до Дар'лінгу в Індії я почав лікувати корови по-різному. Можливо, сто разів свідчила наступну картину: поїзд припинив все раптово, ми всі побачили, що сталося і побачила кору на доріжок. Ці корови були особливо вроджені і не хочуть виходити з шляху. І індіанці не дуже хочуть, щоб занурити їх. А потім ми сказали до цих корів, "Ойди, йти!" І послухали корови.
Р

Найголовніше слово в світі сьогодні страх. Дивись, як керується ми на обличчі страху. Лідери на всіх рівнях, чи місто чи країна, використовують страх для контролю нас. З'їсти нас з нашими гуцами. І ми більше і більше адаптуємо до життя в постійному страхі. Страх тероризму, страху бідності та страху невідомого.
Щоб відчути гармонію, потрібно випробувати багато речей - поганий, хороший, біль, радість. Ви повинні зустрітися з великою кількістю різних людей -- позбавлених, приниження, бездомний, психічно хворий -- і навчатися емпатати з ними. Звісно, всі ці звуки, як гідний однокопний сермон, але життя дійсно розташовується таким чином.

Я люблю невизначеність. У зв'язку з тим, що життя повною невизначеністю. Речовини повні невизначеності, люди сповнені невизначеності, суди повні невизначеності. Я люблю все, тільки тому, що це круто.
Ми живемо в складних разів. Похід до кінотеатру для прем'єри, люди вже знають все про фільм. Дякую за це, реклама, Інтернет, телебачення, все це сито. Люди сидять в темній кімнаті в кінотеатрі, переглядаючи фільм, вони не бачили, тому що вони знають все про це. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це те, як ми fucked вгору the трилер.

На сьогоднішній день дуже складно перейти до кіно і не відчуйте, переплітаючись до блювання. Дивитися фільми щодня. І це так важко не їсти його.
Я ніколи не відчував себе, коли ми отримали 18-хвилинну овуацію в Каннах.

Це прохолодно, щоб бути гасінням, це прохолодно, щоб бути sarcastic. Поганий бути серйозним і важливим.
Я не великий актор. Уважаю, що я знаю, як бути щирим, коли вони захоплюють роль або характер. Такі актори можуть сидіти перед камерою і поспілкуватися, але ви завжди вірите їх.

Не вірю в похвалу. Я не вірю.
Я майже пішов на коров'ячу стрілу. В Індії я купив мотоцикл, і мій друг і я поїхав, як пекл. Я був вузьким дорогим. Ахед був тук-тюк (три колісний мотор rickshaw). Я прокинувся на боці дороги, щоб охопити його і раптом я побачила кору перед мною. Вона дивилася на мене з чесним кінцем. Я натискав гальма, вилетіла з сідла, пролетіла над кермовим колесом і головно-першу тушку прямо в ковпачок. Але коу закопував і я впав на тротуар. Я пам'ятаю, що лежачи там, "Дамн, що може бути смішна смерть. й