Відомі пари (форматор і подарунок)

Анджеліна Джолі і Бред Пітт ( різницю від 12)

Про вікову різницю між Angie і Brad, бо у них є повна ідилія в сім'ї і шість щасливих дітей. Тим не менш, Джолі завжди був байдужим до старших чоловіків.

Katy Perry і Russell Бренд (відрізвище 9 років)

В першу чергу на те ж саме ставлення до почуття гумору, а не любові. Вони були чудовими друзями і пізніше дружба перетворилася в любов, але як показує факти, ніколи не була вірною любов'ю в цій парі. Побачити, що Каті і Руссел не було правого для одного, і це було лише питання часу, перш ніж вони зламали. Тривають 14 місяців, після чого Бренд подав для розлучення. Він сказав, що Каті занадто молодий і безтурботний, і йому потрібна жінка, готова до сімейного життя. Він доданий, «Я завжди люблю свою як гарну людину, і ми обов'язково будемо залишатися хорошими друзями. й

499 р.

Halle Berry і Gabriel Aubrey (різниця 9)

Ця красива пара зламала. Вона, яка дев'ять років старше, сказав, що вона використовувала його, щоб народжувати красиву, здорову дитину (Аубрі є моделлю і не має проблем зі здоров'ям), і він сказав, що про її расу, викликаючи її «чорний мавп». Відчуття, що з іншого боку, і в громадських місцях, вони погані, як нескінченні слов'яни.

836859

Мар'яна догляд і нік Каннона (різниця 10 років)

Співак і рапер були разом протягом чотирьох років, піднімаючи близнюки і здається, що в їх особистому житті вони мають спокій і спокій.

Мадонна і Guy Ritchie (різниця 10)

Ця пара довгалася, хоча колись Мадонна і хлопець були одним з найбільш твердих і, я не буду боятися слово, красиві пари (навіть, хоча Мадонна старше Ritchie). Не секрет, що протилежність привертають і ця пара була гармонією, яка Мадонна не має тепер у відносинах з Brahim Zaibat (Гей не має проблем з цим, адже в сучасному взаємозв'язку він панує). Він був спокійним, збалансованим і вирощеним чоловіком, і Мадж був вибуховим, чуйним і міцною жінкою, яка зробила їх двома половинками, які знайшли один одного. Але знайшов і втратив: через 8 років, розлучається пара. У них син разом, Рокко.

р.

Eva Longoria і Eduardo Cruz (різниця 11 років)

Щодо того, як я розумію, вони все ще зустрічають, але живуть як на вулкані (одноразовий диверж, потім повторити). Як довго?

1144599р.

Heidi Klum і Seal (різниця 11 років)

Модель завжди від старших чоловіків, але без відносин, що закінчилися щасливим закінченням. З співачкою Ущільнення, з яким вона має три дітей (четверка від екс-люда), вона зламала через сім років юридичного шлюбу. Здавалося б, що їх відносини не загрожують, тому що вони завжди болять вічною любов'ю один одному, але нічого не вічно і сумно.

Beyonce і jay-Z (відміна 12 років)

Ця пара R&B вже давно була разом, але тільки зараз їх відносини досягла нового рівня - Beyonce віддавала дочку Синій Ів, і тепер вони мають повноцінну сім'ю. Я думаю, що любов буде прослужити багато років.

Lara Stone і David Walliams ( різницю від 12)

Камінь почав знайомства Девід у 2009 році після відновлення від алкогольної залежності. Це і багато чого допомогли пара підтримувати свої відносини і навіть отримати одружений. Тепер вони думають про додавання в сім'ю.

Deborah Lee-Furness і Hugh Джекман ( різницю від 13)

Вони вже 15 років, тому вікова відмінність для двох - просто порожні номери. Хуга і Дебора мають два прийнятих дітей і зразкові стосунки один з одним, але деякі ще вважають Хуга бути геї.

Camilla Alves і Матвія McConaughey (різниця 14)

Недавній, Матвія і його молодий подруга прив'язала вузол і недавно стала відомою про третій вагітності Camilla. Це чудова допомога майбутнього сімейного життя.

Demi Moore і Ashton Kutcher (різниця випуску 15)

Зріла жінка і молодий чоловік не завжди сумісний. Аштон обдурив на Демі і, в результаті розлучення.

528283

Katie Holmes і Том Круїз (різниця 16)

Як підліток, Каті кладуть плакати, зображені Том на стіні, і коли вона була 28, вона заміжала актора і навіть давала народження дочці, але шлюб зламав цього року.

Дженніфер Лопес і Каспер Смарт (різниця 18)

Як говорить Каспер, він не звертає увагу на вік Дженніфера, оскільки її душа нескінченна і її серце безмежне.

Ось кілька пар з значною різницею віку:

Zoe Buckman і David Schwimmer ( різницю відліку 19 він старший)

Charlene Wittstock and Prince Albert of Monaco (різниця віків 20, він старший)

231894

Елліс Кім і Микола Кейдж ( різницю 20, він старший)

Емма Хаммінг і Брюс Вілліс (вага 23, він старший)

Sam Taylor-Wood і aaron johnson (знайомитися з цим 24 він молодший)

, Україна

Катерина Зета-Джонс і Майкл Дуглас (різниця 25 років)

Sun-Yi Preven і Woody Allen (різниця віком 34, це очевидно)

Крісель Харріс і Хуг Хефнер (відділ від 60 років)

Р