Котирування від Van Damme

Я дивився фільми з Жан-Клодом не на власній волі, але на прохання мого найкращого батька, але сьогодні я готовий сказати подяку йому тільки за те, що він показав мені такий гарний актор. Хоча Джинс-Клод Ван Дамме не є геніємом в діючій галузі, його фільми легко і приємно дивитися, незважаючи на велику кількість різних бойових прийомів, які він відомий, щоб майстер відмінно (ноги працюють особливо благородно). У минулому Van Damme був одним з кращих гравців карате, бодібілдерів і kickboxers, і сьогодні він простий 51-річний актор, який не піклується, скільки вони платять, але персонаж має значення. У зв'язку з тим, що Сильвестр Стелоне не міг пояснити, що Жан-Клод буде грати в першу «Додатково», він відмовився від ролі, хоча він обіцяє величезну плату.

Я колись зробив зірку.

Але без ложок татара в його історії не було достатньо, тому що навіть людина, як Van Damme не ідеальний, але повернулася до нормального життя, пережили ще один розлучення, і піднявши три діти. До речі, поява Жан-Клода є децептивним і не тільки м'язи насоса. Актор любить класичну музику, знає чотири мови і не байдуже до балету, який навчається як дитина.

Я не можу зробити помилки. Але ми неправильні, і Голлівуд простягаємо нас.
Просто 10-15 років тому, ми повинні будувати м'язи, тримати fit, і знезаражувати над хорошими сценаріями. Але сьогодні ви не повинні бути паном Biceps, щоб бути героям дії. Вам не потрібен хороший скрипт. Вам просто потрібен режисер, який знає, як працювати з зеленим екраном і все це ебать обману.
Я думаю, що перший реальний супергеро на екрані був Чарлі Чаплін.
Я хворий і втомився від нього: три джмелі в повітрі, потім ви розбиваєте когось голову, а потім ви приземлите на стіл і скажте, "Привіт, я Жан-Клод Ван Дум".

Я розповім вам, що дешевий фільм. Ви звикли зробити три, чотири, п'ять, але вони кажуть, що у вас є тільки два. Два береться, і - добре або погано - ми рухаємось. Ви стоїть перед Америкою, і ви намагаєтеся говорити як Американка, так і в Майямі, і все це. Але на самому непортуному моменті «Лада» переходить на тебе – добре, такий російський автомобіль зі східного блоку.
Що відбувається для всіх. У певній точці ви усвідомлюєте, що вам не слідувати скрипту, але скрипт нижче. І ви просто починаєте жити всередині фільму. Я не думаю, що він виглядає на скрипті.
Коли я вперше прийшов в Америку, я роблю речі, як водіння лімузину, працюючи в масажному салоні, доставляючи піцу і чистка килимів. Я теж був бункер. Одного разу мій лімо був виведений двома тітами. Вони були про сороки, і вони сказали мені, "Драйджер, чи є ти щось гасити?" "Так," Я кажу, "гум". «Ні, вони кажуть, «ми повинні мати щось в нашому роті, ви знаєте». У будь-якому випадку, вони бажали мені, Чоловіки надіслали їх в Beverly Hills, щоб побачити пластичні хірурги, і вони бажали мене. Але нічого не сталося. Вони були дуже страшними.
до 1 2 3 4 5+

Коли я бачу промінь собаку, я знаю, що я повинен відійти від вулиці. Я забрав сім собак в Таїланді. Деякі з них були паралізовані. Один мав три ноги замість чотирьох. Я мав замовити спеціальний пристрій з колесами для нього. Але це не просто отримати собаки з однієї країни на інший, тому я отримував приватний струмінь. Тепер у мене є дев'ять собак в домашніх умовах, і я дуже люблю ходити з цим пакетом на пляжі. Ви бачили?
Тексти пісень, а це означає: Немає нічого незвичайного про мене. Це людина, яка народилася в простому стані серед простих людей. Я не маю глибині, не розумію, ніякої ступеності - просто чувак, який має собаки і будинок, який любить тренуватися і хто щасливий бути живим.
Я все ще запитую себе, що я зробив в моєму житті? Але я не маю відповіді.

Не мій мати, ні мій батько коли-небудь назвав мене a Brussels м'яз. Моя мама казав мені Сіска. Це бельгійське слово для чого ви хочете вичавити. Мій батько назвав мене Жан-Клод, і я захопив його в той момент.
Я не маю ворогів. Життя занадто короткий для цього.
Я не зацікавлений в політиці. Я ліву школу на 13, і я не знаю багато, крім того, що нічого в світі було краще пізно. Так замість того, щоб говорити про президентські вибори, поговоримо про планету і що відбудеться 20 років. Чи перемога Обама? Не доглядати.

Я волію їсти щось, що не має очей. Очі душа, і що душа навряд чи корисно для тіла.
Я не Fidel Castro. Восьмий час мови не про мене. Але за шість хвилин я можу.
Мій тіло виглядає тридцять і мій обличчя виглядає п'ятдесят. Але мені не доведеться ходити по голий, щоб виглядати молодше.

Якщо Бог дає вам гарне тіло, він стає вашим фізичним храмом, і це ваш обов'язок, щоб тримати замовлення в цьому храмі.
Життя... Ви просто відкриваєте двері і ви побачите собаки на вулиці. Виглядаєте зліва, ви залишаєтеся правою, ви закривите жалюзі. Як довго це було? Один другий? Один і половина? Що таке життя.
Весь момент моєї кар’єри стане днем до вмирання.
Р

Коли ви подорожуєте світ, як у вашій спальні. Ви вже залишитеся в усіх готелях, і тепер ви занурилися в каструлі. Ви були всюди і ви хотіли щось більше. І так — і тому, що ви шукаєте щось нове, і він починає харчуватися. Один, і тепер Ван Дамм, звір, тигр в клітку і що дует від Bloodsport, гакується. Я став сміттям, фізично і духовно. Але я знайшов сили, щоб вийти з неї. Як далеко? Не знаю. Я хочу, щоб я міг.
Я ніколи не розумію значення слова «стражний». й
Я прочитав Кано Jigoro. Якщо ви падають сім разів, він сказав, отримайте вісімку.
Р

Коли я був в тридцятому кіно, я сказав до себе, я ніколи не збираюся зробити фільм, що я не хотів знову.
Karate є ебать нудний. Спочатку ви просто дізнаєтеся техніку, а потім, озброєні ним, ви йдете, даючи їй своє тіло і розум.
Проблема з найбільш культуристів полягає в тому, що вони йдуть на скелелазіння тільки для створення м'язової маси. Але все, що виходить з цього тренування є величезною машиною з крихітним двигуном.

Часті відповіді приходять на вашу думку перед питаннями.
Будь-який, хто бореться з великою кількістю знає, що це кільце. Хто їсть багато, знає, що їжа. Я був одружений п'ять разів, тому я знаю, що жінки.
Я ніколи не відчуваю втоми після обробки щось. Але я завжди відчував, коли він не закінчився.

Все має бути структурованою і послідовною. Коли хіти апкаліпса, idiot буде витнути, "Одно з міста!" А розумна людина скаже, "Ви приїдете минулу школу, візьміть її праворуч, потім прямо до церкви, після неї зліва, і ви побачите вихід з міста."
Я довго не був, як я був день, я не міг показати Конан О'Брєн. Щоранку я відкрив розчавлення тіла одного з моїх собак, на підлозі. Ми взяли його в клініку, і вона виявилася на інфаркт. Я не знаю, що собаки мали інфаркт. Про це розповів лікарі. Але кожен день, мої діти і я приїду до клініки і шкарфінгу. Так що я трахнув шоу для гарної причини.

Найголовніше, щоб дізнатися, що ви не можете змінити.
Я дуже геї ікони і нічого не робити про це. Але гей люди мають смак, і якщо вони люблять мене, це обов'язково не через мій ас. Тексти пісень, а це означає: Вони люблять мене, тому що я мене.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Вбити людей. Вони красиві.
510 грн. 1 499 грн.