У Лос-Анджелесі відбулася церемонія на вибір підлітка 2012 року.

Остання неділя, Лос-Анджелес провів нагороду "Вибір підлітків". Я думаю, що це не дивно, що переможців церемонії є Taylor Swift, Justin Bieber, Twilight і The Hunger Games. Хто ще може американські підлітки віком від 13 до 19 голосу?

Переможці є переможцями (особливо з року до року вони майже однакові люди), і я (і ви, теж) зацікавлені в нарядах, які славляться дівчатами, які кладуть на червоний фіолетовий килим церемонії. Я люблю такі літні молодіжні заходи – багато яскравих міні-суконь, сміливих аксесуарів та обмежень!

Hayden Panetierri прогулялася червоною ковроліном в райдужній міні-плаття з колекції курорту Zuhair Murad. Колір сукні просто красивий, а стиль виглядає дуже оригінальним - маленькими рукавичками, муліне на п'яти і виріз на спині відрізняє його від багатьох інших коктейльних нарядів. Що стосується аксесуарів, взуття Brian Atwood заслуговують особливу увагу: тваринні принти різних кольорів перетворюють човни класичного стилю в справжній арт-об'єкт.

30952.500 Р

Латинки Вибрано сукню для церемонії, що складається з жорсткого корсету з V-подібним вирізом і шовковим чорним спідни спідницями з крилом. Я не скажу, що я раджу з платтям, але я дійсно люблю вибір аксесуарів – срібні сандалі на платформі і зчеплення конверт в тон дуже вдало доповнить образ Nikki.

Селена Гомес вибрала образ легкої дівчини для церемонії, одягаючи коротку сукню карамельного рожевого кольору від Dsquared2. Світла сукня виглядає чудово, а мінімалістичні сандалі кольору слонової кістки не стали перлиною образу, але відмінно доповнилося свіжому літньому образу. Селена не обтягувала свого образу ювелірними прикрасами, вибираючи тонкий браслет з великим бісером і фентезі кільцями на пальцях. Рожевий тон помади з платтям є ідеальним оздоблювальним дотиком.

До речі, 22 липня церемонія стала пам'ятним для Селени не тільки тому, що вона отримала два нагороди («Краща група» і «Краща одиниця Групи»), але і тому що в цей день дівчина перетворилася 20 років.

Jordin Sparks в чорному міні-сукні від Chagoury Couture. На мій погляд, плаття залишає бажати кращого. Хоча це не найгірший наряд, який ми змогли побачити на червоному килимі, але його не можна назвати успішним - стиль дивний. З усіх поглядів я тільки люблю пурпурні взуття.

Я радий, що Demi Lovata носила стару сукню, але велика кількість фінішних виробів (принад дуже красиво) виглядає дуже важко. Якщо співак хоче носити такі наряди, необхідно вивести своє тіло за формою. До речі, в тій же сукні недавно з'явилася на червоному килимовій моделі Celita Ibanks – і якщо порівняти два дівчата практично ідентичні наряди (Селіта покрита ноги прозорою спідницею шифона), порівняння явно не на користь Демі.

І що ви думаєте про оригінальну зачіску у вигляді хвоста, що нагадує чорний шкіряний стрічкою? Я люблю це, виглядає дивний, але він ідеально підходить.

У свою чергу бджільництва від знімальної бригади «Гарячі підвали». Зображення Люсі Хале без перебільшення можна назвати дуже успішним. Я люблю колір сукні, його стиль (особливо цікава форма ліфи) і спосіб Люсі збити його - золоті ювелірні вироби, зчеплення і платформи взуття ідеально доповнять наряд. Подібно Selena, Lucy вибрав помади плаття - win-win варіант.

Шей Мітчелл в коктейльній сукні з колекції Донна Каран. Я не можу сказати, що ця сукня просто «рожева», але яскравий жовтий колір дуже до обличчя темного відтінку. Хоча актриса не вдалося підібрати ідеальний стиль сукні, успішний вибір кольору вже 50% успіху.

Я люблю образ Ашлі Бенсон (дивиться оригінально на фоні незлічених міні суконь), але з однією корекцією штани повинні бути злегка підтягнуті. В іншому випадку фігура виглядає непропорційно - груди, затягнуті в жорсткому корсеті, виглядає дуже дрібно, а стегна, навпаки, дуже широкі. Але ця довжина штанів в поєднанні з класичною різко-необхідною катерами виглядає дуже вишукано.

У номінації «Літо ТВ Стар 2012» – Троєн Белізіо. Я люблю Троєн - вона має дуже цікавий вигляд, але її плаття нагадує мені скорочену версію балетної упаковки. Плаття з балету мають право на існування на червоному ковроліні, але зображення Троянського явно не вистачає. Я вгадую кольори.

Серія «Гарячі Груші» стала абсолютним фаворитом серед драматичних серіалів, але цей чоловічий хлопець в центрі (Іан Хардінг) став кращим драматичним телевізійним актором. До речі, подруга на серії Lucy Hale отримала таку ж нагороду в жіночій категорії.

Абсолютний переможець в жанрі наукової фантастичної серії «Вампірські щоденники». Зірка серії Nina Dobrev з'явилася на церемонії в сукні J. Mendel. І знову я не схожа на стиль сукні, хоча красива форма кольє і скульптурні деталі на спідниці виглядають цікавими, але я абсолютно раджу з кольором - дуже красиво. І я люблю спосіб цей колір виглядає на Ніні ще більше, тому що він дуже добре підходить.

І в цілому Ніна Добрев дивився незвичайно добре в цьому вечорі - все, що здавалося б, як звичайний (душове волосся, красиве макіяж очей), але був щось особливе в її зовнішній вигляд.

Колегія Ніни Кіт Грахем змінив два наряди ввечері, і обидва були надзвичайно добре. Для першої вистави актриса вибрала щільний чохол, прикрашений розкішним принтом. Комбінація пастельних відтінків – це щось однозначно, і фантазійний візерунок з нотами морської тематики явно за смаком кота - дівчина може часто бачити в нарядах з оригінальним орнаментом.

Другий образ Ката не гірший, ніж перший, але цей раз актриса віддала перевагу ансамблю куртки, яка вона носила на голе тіло, і скорочених шортів. І знову приголомшливо красивий друк, тепер більше схожа змія шкіри в багаторазовому погніфікації. Я не маю слів. Браво!

Переможець в шість номінаціях, Taylor Swift, на жаль, не здивував нас своїм вибором наряду для червоного килима. Сукня красива і дуже ніжна, але заміські принцеси вже стали так званими з такими літаючими нарядами, які ви хочете побачити щось більш цікавим на ній. Як і це золото плаття від Zuhair Murad на 2012 Grammys.

Однією з родзинок премії «Вибір підліток» 2012 стала тріумфальна поставка No Doubt під керівництвом Гвен Стефані. Gwen не змінив свій улюблений рокер стиль, як на сцені, так і в житті, але в цей раз вона вміло поєднувати його з аксесуарами в ретро стилі. У співачки золотими елементами, вузькими брюками і гостро застарілими лоубутинами. Здавалося б, зображення як зображення, нічого особливого, але в поєднанні з великою кількістю золоті ювелірні вироби, окуляри в ретро рамки і постійний червоний помада, наряд виглядає просто дивно.

3819499

Леа Мішель представив серію Losers, які зібрали всі нагороди в категорії комедії. Lea wore дуже красива перлина плаття з колекції Atelier Versace, прикрашений об'ємним друком у вигляді бутонів троянд. Сукня красива, але взуття на платформі на її фоні виглядають важко.

З Кардашської сім'ї цей час прийшов Кендалл і Кайлі Дженнер. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Знімок Крістен Стюарт цей час не дуже відрізняється від своїх попередніх зображень на різних не дуже патологічних подіях, але це не означає, що він був поганий. Я дуже люблю друк на моїй куртці і той факт, що Кріс віддає перевагу взуттям з шпилькою до кросівки - вона може не любити їх дуже багато, але вони дуже добре підходять. І з щільною штанами прекрасно виглядають.

Zoe Deschanel іноді дуже добре, навіть з її улюбленою ретро, але це не одне з них. Зу в сукні Monique Lhuillier добре виглядає, але він буде коротшою довжиною, взуття приємніше і зачіска вище, потім він не буде так погано.

Я знаю, що такий ансамбль Zoe Saldana не буде до смаку всіх, але, погоджуючись, це виглядає дуже незвично. Я люблю стиль наряду, відкриваючи талії, і принт з легким дотиком ретро. Чудово, що верхній і спідниця прикрашена таким же орнаментом - це що дає ансамбль оригінальності.